IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

TaistelusuunnitelmaMaanantai 31.12.2012 19:27

Pysähdys 1: 17.30-20.xx
Palju ja sauna on lämpösenä, lillutaan vanhan vuoden stressit pois.

Pysähdys 2:20.xx-00.xx
Rasvakeittimen läpi eläimen paloja ja röstiperunat. Savuna ilmaan 120e

Pysähdys 3:xx.xx-??.??
Valetaan tinaa maybe.

Forza videointia.Sunnuntai 30.12.2012 15:53

Boxista loppui liveaika, mikä tarkoitti etten voinut Forzan omien sivujen kautta siirtää videonpätkiä mihinkään. Muutenkin sivustolle voi lisätä vain yhden videon kerrallaan, mikä ei oikein houkuttele, kun parin minuutin videoon kuitenkin menee vähintänkin tusina pätkiä.

Joten ajattelin että kun kerran ne videot voi tallentaa boxin kovalevylle, niin täytyyhän ne jotenkin sieltä saada uloskin. Jos joku on ihmetellyt samaa, voin kertoa että loppuviimein homma on melko yksinkertainen.

Työkalut:
-Xtaf v44. Tällä voi purkaa tiedostoja Boxin tallennusmediaksi formatoidulta muistitikulta. Tikku näyttää tavallisesti Windowsissa resurssienhallinassa tyhjältä.
-Le Fluffie. Tätä tarvitaan Forzasta kopioidun datapaketin purkamiseen.

Työvaiheet

Aloitetaan formatoimalla muistitikku Boxin tallennuslaitteeksi. Itse käytin naurettavan kokoista 16 gigaista, mutta nuo kolme Forza Motorsportista tekemääni videota eivät yhteensä vieneet raakavideona kuin ehkä juuri ja juuri 2 gigaa. Kolme minuuttia videota ottaa noin 600 megaa tilaa paremmalla laadulla, joten tikku mitä käytät ei tarvitse olla mahdottoman suuri. Tikun formatointi on niinkin vaikeaa kuin että tökkäät tikun boxin porttiin, menet system-valikosta storage devices:in ja alustat sen.

Forzassa ajelet kourallisen videonpätkiä ja tallennat ne kovalevylle.

Kun haluat siirtää videot käsittelyä varten, käyt katselemassa kovalevyn tallennettuja tiedostoja, etsit Forzan, Forzan tiedostojen alla oli tiedosto joka sanoi olevansa videoita(jotainjotain MOVIES nimessä). Kopioi tiedosto tikulle.

Tikku koneeseen ja Xtaf auki. Tikulta pitäisi löytyä kaksi kansiota, joista ensimmäisessä löytyy se kopioitu videotiedosto. Nimi oli tylsästi vain "movies". Pura koneelle(kestää jokusen kymmenen sekuntia, jonka aikana ohjelma ei vastaa windowsin kyselyihin).

Le Fluffie auki, ja valikosta "Open a file" ja ehkä hieman yllättäen avataan tämä "movies"-filu. Ruudulle ilmestyy ikkuna, alareunassa näkyy iso nappi joka sanoo Extract Package. Push button, receive bacon.

Nyt meillä on kourallinen tiedostoja, jotka ovat ärsyttävästi yksitellen alikansioissa, ja ne pitäisi saada jotenkin auki. Helpoin tapa on lisätä tiedostopääte .wmv tiedostolle, ja ainakin Win7 aukaisi filut kiltisti. VLC ja Windows Media Player molemmat soittavat videot pelkällä wmv-päätteen lisäyksellä.

Ja eikun editoimaan Forza-pätkiä.

KissanpäivätSunnuntai 30.12.2012 01:28


Acerin läppärit valmistetaan jo tehtaalla virtajohtoon asennetun kissamagneetin kera.

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2012 20:30

Come forth and receive eternal life, said Jesus.
But John came fifth and received a toaster.

Valikoivaa Raamatunlukua, Osa VI.VI.VITorstai 27.12.2012 21:18

2.Kun 6:28-29

Nainen sanoi: "Tämä nainen sanoi minulle: 'Anna tänne poikasi, syödään tänään hänet ja huomenna minun poikani.' Niin me keitimme ja söimme minun poikani, ja seuraavana päivänä minä sitten sanoin: 'Anna tänne poikasi, syödään nyt hänet.' Mutta hänpä olikin piilottanut poikansa."

...Raamatun ajan trollit olivat hardcore

Söin poikasi, TROLOLOLOL!

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2012 23:27

Hyvin lähti synttärit kehittymään: Jos nyt vähän kakkua ja limua..... Jos nyt vähän suomiviinaa lantrattais tuonne limuun...

...Jos ny vähän baarikierrokselle lähdettäis.

Rauhaisaa Vapahtajamme syntymäjuhlaaMaanantai 24.12.2012 02:48

Yhtäkkiä heidän edessään seisoi metallienkeli, ja savukoneista nouseva vahva tuoksu ympäröi heidät. Pelko valtasi englantilaiset, mutta enkeli sanoi heille: "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Stoke-on-Trentin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kilmister, Lemmy. Tämä on merkkinä teille: Hän nousee vuonna 1975 Hawkwind-bändin tuhkista, ja tulette tuntemaan hänet yhtyeessä Motörhead."

Ja samalla hetkellä oli enkelin ympärillä suuri helvetillinen sotajoukko, joka ylisti Lemmyä sanoen:

Wound up in an amazin' state
Can't get enough
And you know its righteous stuff
Goes up like prices at Christmas this-
Motorhead, you can call me
Motorhead, all right...

Tietää että joulu on lähellä...Torstai 20.12.2012 23:17

...kun Steamikin aloitti alennusmyyntinsä. Ensimmäisellä kierroksella ei haaviin tarttunu mitään jännää, ehkä huomenna tärppää.

[Ei aihetta]Torstai 20.12.2012 20:12

Joulu on ostettu, voi rentoutua.

Forzassa lisää TruenoaKeskiviikko 19.12.2012 12:40Pistettiin AE86 uudelleen Forza nelosessa mutkaan suurella nopeudella. Tällä kertaa joukossa pari onnistunuttakin pätkää, kuten kolmen kulman yhtäjaksoinen drifti. Samoin joukossa edellisessä videossa Hollywoodin magialla hyväksi leikattu tunnelidrifti, tällä kertaa leikkaamatta läpiluisuteltuna.