IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 30.03.2013 20:19

Viikonlopun tarjouksessa oli Hitman: Absolution.

Toisessa kentässä sain ensimmäiset Silent Assassinit tehtyä. Kahdella eri tavalla.

Huumeherralla oli liian arvattava reitti, joten nappasin pöydältä kirveen ja menin odottamaan suojaisaan nurkkaan. Pian äijä saapui kuselle viereen, heitin kirveen takaraivoon kiinni ja kävelin ulos.

Siinä jo semionnistunut setti, mutta paremmat pisteet sai toisella tapaa. Harhautetaan autoa vartioivaa konnaa ja tainnutetaan se roskikseen piiloon. Tipautetaan auton eteen C4, lyödään konepeltiä, että hälyttimet alkavat huutamaan. Kävellään sujuvasti paikalta pois ja ihaillaan coolia neljäseiskaa kun selän takana räjähtää auto ja sitä vaimentamaan tullut huumeparoni. Silent Assassin.

Se tunne...Perjantai 29.03.2013 19:51

Kun voitat Heart of The Swarmin kilpailusta.

[Ei aihetta]Perjantai 29.03.2013 02:30

Ei ole olemassa tissimiehiä. On vain persemiehiä, jotka eivät ole ymmärtäneet sen tissivaon muistuttavan persettä, mikä vilahtelee paidan kauluksesta. Kaappiperseilijöitä kaikki.

"Tissivako on vain persesimulaatio sijoitettuna silmien alle."

-Daealis saunaillan jälkeen filosofisena.

Päivälle mietelauselmaTiistai 26.03.2013 14:42

"I think that all religious belief is sinister and infantile and belongs to the backward childhood of the race"
-Christopher Hitchens

[Ei aihetta]Lauantai 23.03.2013 22:32

Nytpä on sitten kakkukin tehty, edes kerran eläessään. Hyvältä näytti kunnes loppusuoralla härpäke hieman vinksahti, mutta haitanneeko tuo. "Sillä on luonnetta", sanoi emäntä hyväksyvästi tarinan kuultuaan, että eiköhän tuo kelpaa.

Pienemmällä vaivalla syntyy paremmanmakuisia juttuja, jos haluan hemmotella kultsia seuraavan kerran niin taidan tehdä nugetteja. Tai pullia.

Jumalauta, unelmatorttukin varmaan tapahtuu helpommin kuin tuollainen. Pitänee kokeilla sellaista seuraavaksi.

Heetkinen.Perjantai 22.03.2013 13:14

Perjantai. Check.

Aesthetic Perfectionin keikka. Check.

Jospa tästä varovaisesti...

RokotusTiistai 19.03.2013 01:51

Iltapaskan etusivun otsikko kissan kokoisin kirjaimin: Joku vauva jossain kuoli rokotukseen.

Hienoa. Just hienoa. Seuraava sukupolvi foliohattuisia vatipäitä sai just bensaa liekkeihin, eivätkä aio rokottaa räkänokkiaan. Fan-fucking-tastic.

Ei silläkään mitään väliä, että tämän jättimäisen kuolinilmoituksen alla kerrotaan, ettei itse asiassa tulehduksen alkuperästä ole edes varmuutta. Rokotteet ovat selkeästi syypää ja ääliöt mieluummin antavat lastensa kuolla tautiin, joka olisi saatu poistettua maailmasta jo vuosikymmenet sitten, ellei rokotusten vastaiset syöpäkasvaimet ihmisyyden perseessä takkuaisi tätä vastaan. "Ei me haluta tauteja parantaa! Rokotteet ovat huono asia, antakaa meidän lapsillemme mahdollisuus kuolla alle kolmivuotiaana kivulias kuolema!"

Näinhän se pyöritettiin jo nettisivujen äänestyksessä.

Helvetin idiootit pelaavat venäläistä rulettia lapsensa hengellä ja kuvittelevat kiivenneensä moraaliselle ylämaastolle.

PerinteikästäTiistai 19.03.2013 01:41

Kun köyhät perkeleet lanittaa, 70% ajasta säädetään. Yksi laiska paska kun ei tuo konetta mukanaan, kaapin pohjalta kaivetaan joku vuosia vanha rotisko: Sisällä Linux, näytöstä ei tietoakaan.

Aloitetaan etsimällä XPn imaget, tehdään buuttaava usbitikku, ajurit pitää hakea erikseen kun verkkokortit eivät toimineet, peliä puukotettiin .ini-tiedostoihin asti että saadaan asetukset riittävän pieneksi. Just ja just toimiva peli.

Jotain hyötyä laneistakin. Tuli ostettua Killing Floor, oli sen verran hupaisa peli ja sattui olemaan maanantaina Steamin päivän halvennus -75%

Missä ovat rasvaiset sipsini?Keskiviikko 13.03.2013 15:45

Aamupalaksi mansikoita, banaania, vaniljajugurttia ja appelsiinituoremehua(lihat ja kaikki mukana). Tehosekoittimen läpi smoothieksi ja om^nom.

Pitää varoa ettei vallan tavaksi muutu.

RaahMaanantai 11.03.2013 18:14

Ajattelin että josko sitä löytäisi uusia mielenkiintoisia kirjoittajia selaamalla blogeista viimeisimpiä, ja tunne oli epäilemättä sama kuin lerppaa mulkkua perjantaibaarikierroksen jäljiltä kotonaan polvillaan tuijottavalla puumalla: Hieman pettynyt.

Kolmesta ensimmäisestä sivusta löytyi alle puoli tusinaa viestiä, joiden sisältö poikkesi ketjukirjeiden copypastetusta tuhannen ja yhden kysymyksen pommituksesta.

Joten rikotaan monotonia.

Riku Juusto kertoo meille kuinka paskoja ihmiset ovat.

Ja kuunnellessanne sitä voitte etsiskellä itsellenne Douglas Adamsin lausahduksia, sillä miekkosen muistopäivänä on varsin sopivaa heittäytyä tämän suurenmoisen sanasepon hienojen ajatusten pariin.

There are some oddities in the perspective with which we see the world. The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be, but we have done various things over intellectual history to slowly correct some of our misapprehensions.