IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

LoboSunnuntai 28.04.2013 21:43

Lobolla on suunnitelma sille, kuinka jumalaan tutustutaan.


Eikö riittänytkään? Noh...

FlashbackLauantai 27.04.2013 17:12

Muistatteko kun pari viikkoa sitten pistin uutisen kuinka mies karkotettiin maasta, koska hän oli liian hyvän näköinen?

Alan ymmärtää vanhanaikaisten rättipäiden suhtautumisen asiaan:


Meinaan eihän äijä ihan perusjätkän näköinen olekaan.

Mars RoverTorstai 25.04.2013 16:45The 800 million dollar thingamajig we use to draw dicks on Mars.

Science, fuck yeah!

Iron-Man 3Keskiviikko 24.04.2013 04:31

Huomiseen kello kahden ensi-iltanäytökseen lippu ostettu. Rairai.

Ylösnoussut huijariMaanantai 22.04.2013 19:11


Uuden testamentin sankarimme Jeesus ei selviydy puhtain paperein raamatun tarkastelusta. Jeesuksen kerrotaan nousseen ylös kolmantena päivänä. Puuttumatta siihen, että aikaa on hädin tuskin kulunut kahta päivää, tarinan epäkohdat ylösnousemuksen jälkeen ovat jokaisessa gospelissa selkeät.

Ylösnousemuksesta on kolme erilaista tarinaa, mutta jokainen niistä antaa syitä uskoa, että ylösnousemus oli vain huijaus murtuneiden seuraajien kustannuksella. Tähän teoriaan tuo lisäuskottavuutta itse tarinoiden lukeminen. Samaisten tarinoiden, joiden tarkoitus on herättää usko lukijoissaan.

Johanneksen evankeliumi kertoo Maria Magdalenan saapuneen haudalle, eikä hän tunnistanut Jeesusta, vaan kuvitteli tämän olevan puutarhuri. Jeesus oli poistanut Mariasta 7 demonia(Luuk 8:2 ja Mark 16:9) ja siitä lähtien Maria oli seurannut häntä useamman vuoden ajan, ottaen jokaisen Jeesuksen sanan sydämeensä. Hänet mainitaan evankeliumeissa useammin kuin monet muut opetuslapset. Siltikään hän ei tunnistanut ylösnoussutta Jeesusta haudan ulkopuolella, ennen kuin tämä paljasti olevansa Jeesus.

Matteuksen evankeliumissa 11 opetuslasta näkee ylösnousseen Jeesuksen. Vaikka he olivat muutamaa päivää aiemmin istuneet Jeesuksen kanssa pöydässä murtamassa leipää, vaikka he olivat viimeiset kolme vuotta viettäneet lähes kaiken aikansa hereillä tämän miehen kanssa, joka on kertonut heille tulevat tapahtumat, he eivät pystyneet tunnistamaan miestä varmasti Jeesukseksi.

Luukkaan evankeliumissa Jeesus ilmestyy kahdelle seuraajalleen(Luuk 24:13-). Nämäkään eivät häntä tunnista matkallaan Emmaun kylään, mikä on reilun 10 kilometrin päässä Jerusalemista. Kaksi tuntia he puhuvat Jeesukselle, eivätkä tunnista opettajaansa. Kun he saapuvat Emmaun kylään, osa heistä tunnistaa hänet, toiset epäilevät yhä.

Jesus oli ollut kuolleena noin 39 tuntia: Perjantain kolmelta iltapäivästä sunnuntain aamukuuteen. Tässä aikavälissä kaikki häntä kolmen vuoden ajan seuranneet ihmiset unohtivat hänen ulkonäkönsä niin täysin, etteivät tunnistaneet miestä heidän edessään yhdessäkään kolmesta evankeliumin kertomuksessa.

Jeesusta oltiin myös ruoskittu ja kidutettu päiviä ennen ristiinnaulintaa. Kuollessaan Jesse oli täynnä mustelmia, vuotavia avohaavoja ja arpia. Ruumiin pesunkin jälkeen haavat ja arvet olisivat olleet niin selkeästi näkyvillä, että hänet olisi tunnistettu pelkästään groteskin muotonsa puolesta. Sen sijaan yksikään evankeliumi ei sano sanaakaan muista kuin käsien ja jalkojen rei'istä. Pitäisikö meidän siis uskoa, että Jeesus paransi 90% haavoistaan, mutta jätti käsiin ja jalkoihinsa reiät nostalgiasyistä?

Opetuslapset halusivat Jeesuksen nousevan kuolleista niin lujasti, että heitä huijattiin. Huijari osoitti myös klassisia kulttijohtajan elkeitä, kun opetuslapset Luukkaan evankeliumissa epäilivät hänen aitouttaan ja hän vastasi vihaisesti sättimällä heitä hidasälyisiksi ja heikkouskoisiksi.

Siitä se lähtiSunnuntai 21.04.2013 19:51

Kesä virallisesti avattu, kun on torilla syöty muikut ja ostettu kesän ensimmäiset metrilakut.

Ja tuli siinä sivussa tehtyä melkein 20 kilsaa lenkkiäkin.

Varo vain.Torstai 18.04.2013 21:38

Jos luulit, että vain naisia alistetaan äärimuslimien hallitsemilla alueilla, luulit väärin. Ei kannata myöskään olla liian timmi äijä, voit joutua karkotetuksi maasta. Naiset eivät olisi pystyneet vastustamaan kiusauksia kun öljytty adonis juhlii heidän edessään.

Melkoista lomailuaTorstai 18.04.2013 14:02

Puolen viikon tauko "koulunkäyntiin" on ohi. Ruka takana, jalat paskana ja rahat kateissa. Kolmen päivän laskettelu kolmen vuoden tauon jälkeen tekee höpöä reisille.

Ensimmäisen päivän oltua puolessa kintut jo huusivat veristä murhaa sille joka niitä näin kiusaa. Päätin olla kuuntelematta ja laskettiin kuitenkin lähemmäs viisi tuntia.

Toisena päivänä hameväki oli päättänyt päästä kylpylään. Ei siinä paljoa tehnyt itsekään mieli vastaan väittää, pohkeita olisi voinut käyttää kivien murskaamisessa kolmen tunnin laskettelulipun jälkeen, sen verran kireällä oli lihakset. Reipas kaksi tuntia saunaa ja hierovia allassuihkuja myöhemmin jaloissa tuntui siltä, että ehkä ne vielä toipuvat rääkistä räjähtämättä.

Kolmannelle päivälle olikin jo sitten totuttu tuskaan, jalat eivät olleet moksiskaan kuuden tunnin laskettelusta. Kuudesta tunnista yksi vietettiin putiikin jyrkimmässä mäessä ottaen kisaa kuinka ärhäkästi sitä mäkeä pääseekään alas. Emäntä jäi 87km/h, itselle kellotin 96 km/h

Riistaravintolat olivat Rukalla se kova juttu: Melkeinpä jokaisessa ravintolassa löytyi yksi kahdesta sarvipäästä, tai sitten kokonainen lista elukoita, mitä suomen metsistä harvennetaan tasaisesti metsästyskausilla. Uusina tuttavuuksina kokeilin jänistä, mitä en aiemmin ole maistellut. Elukan liha on kuin jumalten siunaamaa ambrosiaa sellaisenaankin, mutta kermaisessa kastikkeessa se on jo lusikalla annosteltava orgasmi kielen päällä. Pistinkin elukan tai pari tilaukseen tutuilta, jotka vielä harrastavat tätä katoavaa kansanperinnettä nimeltään metsästys.

Tyhjin käsinkään ei lähdetty takaisin, nappasin riistamyymälästä metson- ja karhunlihaa pienet paketit mukaan. Karhun fileepihveissä oli kilohinta 159e, niin ne jäivät hyllyyn, mutta onneksi taloudellisempiakin vaihtoehtoja löytyi. "vain" 60e satsi, hieman yli puolesta kilosta lihaa. Kahden normaalin viikon ruokarahat. Enemmän olisi vituttanut jos olisi jättänyt hyllyyn.

Että viikonlopuksi etsitään jotain hyviä reseptejä karhulle ja metsolle, omnomnomnom.
Suurin osa päivityksistä sisältää nykyään musiikkivideon. Joten miksipä ei itse lähdettäisi mukaan. Band-wagon, hoooo!


331Rock tempaisi uuden eeppisen veisun pihalle. Axel Foley.

331Rock on aina ollut vahva tekemään hyviä ja erikoisia mashuppeja. Aivan sama mikä on ollut alkuperäinen genre, äijä punoo kitaran ujellukset siihen ympärille.

Eilen Epic Rap Battles of History korjasi potin uudella nerokkuudellaan, Mozart vs. Skrillex.


Ja jälleen ERBltä loistokas räpäytys. Veti vertoja Bill Gates vs. Steve Jobsin loistavalle taistelulle kakkoskauden alussa. Mozarttihan sen vei, mutta tasaisempi matsi kuin monet ovat olleet.

[Ei aihetta]Tiistai 09.04.2013 17:18

Näyttäisi Tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitteen nimikirjoitusten määrä tuntia kohden laantuneen, joten täytynee lisätä hankkeelle näkyvyyttä aiheesta lisää.

Allekirjoita tuohon, mikäli olet sitä mieltä, että avioliiton mukana tuomat lainmukaiset oikeudet kuuluvat kaikille pariskunnille. Tällä hetkellä kun ne eivät kuulu.

Turha mussuttaa mistään Jeebuksista ja raamatuista: Jos näiden mukaan elettäisiin, olisi valtakunnassa moniavioisuus yhtä tavallista kuin nykyiset yksiavioiset suhteet. Samoin kuin kuolemantuomiot ja köyhät kristityt.

Avioliittoja ei yhteiskunnassa määritellä raamatun mukaan, sen juuret ja historia eivät ole uskonnoissa, eikä sen tulevaisuuskaan ole mitenkään sidottu hihhuleihin.