IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Bondagea ja muuta mukavaaPerjantai 31.05.2013 14:40

Tuoreimman tutkimuksen mukaan BDSM-henkilöt ovat tasapainoisempia kuin kontrolliryhmän "tavalliset" henkilöt.

"The results mostly suggest favorable psychological characteristics of BDSM practitioners compared with the control group; BDSM practitioners were less neurotic, more extraverted, more open to new experiences, more conscientious, less rejection sensitive, had higher subjective well-being, yet were less agreeable."

Dat sun...Tiistai 28.05.2013 16:09

Liian hyvät kelit houkuttelevat jälleen ulos riehumaan. Tänä kesänä on jo tullut niin paljon rullisteltua, että pyörien viisteistä päätellen viime kesänä tuli luisteltua ehkä kolmannes siitä, mitä tänä kesänä on jo takana. Tätä menoa ei nuo rullat kestä yhtäkään kesää loppuun saakka.

Tuulen suunnan ollessa Hervannasta, taitaa tämän päivän reitti mennä kissanmaalta Hervantaan, ja siellä voisi sitten tutkailla, että lähteekö takaisin kotia kohti vai potkaiseeko vaikka Multisiltojen kautta vielä. Hmm, lenkki Ikeaan...

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Yksi vanha proggis nostaa rumaa päätään historian uumenista huutaessaan tarpeellisuudestaan. Eteläsuomessa saarnamummot häiriköivät jo koulussa oppilaitakin. Toki poliisit saattoivat muorin pois paikalta hetkeä myöhemmin, mutta selkeästi kysyntää olisi.

On nimittäin jo pitkään ollut tarkoitukseni tehdä näille jeesustelu-pamfleteille vastakappale, "Oletko kuullut ilosanoman saatanasta?" Designin puolesta sen pitäisi olla sellainen kolmeen osaan taittuva, molemminpuoleinen setti. Olen todennut sen useasti että satanistisilla kirjoittajilla on sana hallussaan tässä aiheessa, LaVeyllä on useitakin huvittavia ja brutaalin viiltäviä lauseita, joita voisi käyttää kyseisissä tracteissa hyväkseen. Siispä lähdemateriaalin etsiminen alkoi haalimalla kokoon muutamia satanistien ja antiteistien kirjoittamia teoksia. Haravointi alkakoon, haluan tractista niin huvittavan että niitä voi jakaa vaikka festareilla jeesustelijoille käteen. Ja muillekin festarivieraille naurettavaksi.

[Ei aihetta]Lauantai 25.05.2013 01:28

Saavu kaupasta ja tee huomio: Avaimet ja kännykkä sisällä. Kämppis lähti eilen Alavudelle.

Oh joy, tästä tulee hieno ilta.

Dumppaa ruokatavarat naapuriin, koska vitut mä tuollaista määrää kannan ympäri Tamperetta.

Lähin kaveri jolla vois olla vara-avain asuu ~tien toisella puolella, kävellään sinne. Koko piha revitty ylös remontissa, kaikki ovet 24/7 lukittuina. Vanhassa talossa ei summereita.

"I can feel inside me the sickness is rising" Kuten Disturbed sen ilmaisi.

Kolme kilometriä seuraavan tutun kämpille, missä puhelinsoittoja vara-avaimen perään. "Eioleeeee", kuului vastaus.

Huoltoyhtiö sitten veti välistä ruokakassin hinnan kun avasi ovet.


Eipä tästä puuttunut kuin kaatosade, jos iltapäivän ois halunnut menevän vielä vähän enemmän päin helvettiä.

Gamersgaten päivän diiliTorstai 23.05.2013 14:29

Sleeping Dogs hyvään hintaan GamersGatesta. 7€ pelistä joka on Steamissa ollu parhaimmissa tarjouksissa ~15€

Maksu onnistuu Paypallilla tai kortilla suoraan, sivusto antaa latausavaimen Steamiin.

Minä vahingossa koko pelin.

Eilisen tuotoksiaKeskiviikko 22.05.2013 14:41

Kaivelin koneen pölyttyneistä nurkkauksista vanhan ropaleen, jonka oli tarkoitus laskea piin likiarvoa. Hetken ihmeteltyäni muistinkin mikä siinä
mätti: luvuilla räknäämisestä ei tule mitään kun mennään riittävän suuriin desimaaleihin. Jossain puolen tusinan desimaalin paremmalla puolella perinteiset integer, float ja double alkavat olla kovin hyödyttömiä.

Tarvitaan temppu tämän ongelman kiertämiseen.

Ja tätä ajatusta, laskun pilkkomista pienempiin osiin, kuvastaa hyvin jakokulmassa laskeminen. Joten paskartelin jakokulmaa käyttävän laskurin sitten, joka näyttää välivaiheetkin nätysti.


Jännittäviä tilanteita ja vaarallisia onnettomuuksia, kuten vain C++ voi tarjoilla. Nyt kun paloissa laskemiseen on runko valmiina, voi seuraavaksi paskarrella geometrisella sarjalla piin likiarvoa laskevan laitoksen. James Gregoryn kaavalla ajattelin lähteä liikkeelle, se kun on riittävän simppeli ilmaista.

Helvetiliset lämpötilatPerjantai 17.05.2013 22:31

Huomaa kesän olevan ovella.

Pörriäisiä kämppä täynnä kun oven erehtyy avaamaan. Kaikenväriset sittisontiaiset ja banaanikärpästen steroidiserkut iskeytyy hampaiden väliin jokaisella hengenvedolla.

Aamulla ei enää herää siihen, että kissa pärisee kun sitä ei enää väsytä ja ruokaakin kaipais. Ehei, nyt herätään siihen että aurinko mollottaa sänkyyn, eikä auta vaikka viereisestä ikkunasta tuulisi niin että läskit lepattaa tuulessa, silti heräät hiestä märkänä siihen aurinkoon.

Ulkoa tullessa huomaat käsivarsia ja naamaa kiristävän siihen malliin, että on parempi huitaista päälle kasa rasvaa, tai parin päivän päästä naamasta hilseilee nahkat lattialle.

Kolmenkympin hellekeli pakottaa lähtemään ulos, vaikka joka paikka on ihan paskana liikunnasta jo muutenkin. Paidasta pystyy vääntämään hikeä jo parin kilsan jälkeen, mutta hupsista vain kun luistimet kulkivat 25 kilometriä tänäänkin. Pirkkalaan ja takaisin, vain koska keliä riitti.

Onneksi lenkin jälkeen tummat pilvet nousivat peittämään taivaan, että pystyi hyvillä mielin katselemaan leffan ja dippailemaan rehuja. Nomnomnom.

Warm BodiesPerjantai 17.05.2013 03:30Parempi rakkaustarina kuin Twilight, toimintaa kuin äksönleffassa. Yllätti kaikin puolin positiivisesti tämä chickflick.

Windows 8Keskiviikko 15.05.2013 05:20

<Mursu> Daealis: win8, haluatko luoda käyttäjän? mene hiirellä oik alakulmaan että aukee slidemenu, sieltä muuta tietokoneen asetuksia, käyttäjät, uusi käyttäjä, ei en halua windows tili käyttäjää vaan lokaalin, joo oon varma että haluan lokaalin enkä sosiaaliseen paskaan liitettyä
<Mursu> mutta ei riitä, sillä on rajotetut oikeudet
<Daealis> to the powerusemenu, batman!
<Mursu> haluatko pääkäyttäjätilin? win + x, ohjauspaneeli, käyttäjähallinta, se piilotettu nappi että hallitse muiden tilejä, valitte tili, muuta tilin tyyppiä, pääkäyttäjä, olen ihan varma, joo kyllä vittu olen varma, ei en halua vielkää tästä windows tili käyttäjää

Windows 8, entistä helppokäyttöisempi.
Toivottavasti seuraava ois taas toimiva, että vois skipata kasin yli suoraan.

On siis kesä.Keskiviikko 08.05.2013 21:28

15 kilsaa rullaluistimilla ja kesän ensimmäinen tötteröjäätelö.

Om to the nom.