IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

KeittoPerjantai 09.08.2013 12:52

Pitkästä aikaa lohikeittoa tulille, kun oli kala halvennuksessa. Laiskana miehenä en tietenkään jaksa paskarrella kokonaisesta lohenkyljestä lihaa, vaan ostan kraavilohet pois kun meinaavat mennä vanhaksi. Kilohinta on sama, valmiiksi siivutettua ja maustettua suolalla ja tillillä.

Sitten taas piti vilkaista internetsiin, että mitkäs olivatkaan ne suositellut sekoitussuhteet ja meinaa hermo mennä. Kaikki kalakeiton reseptit ovat suunniteltu pula-ajalle eivätkä sieltä ole ulos luikerrelleet. Keitto on laihaa, siellä kala etsii kaveriaan ja perunaa on melkein puolet kattilan painosta.

Litra vettä ja kaks desiä maitoa tai kermaa. Kilosta 1,5 kiloon perunaa ja puolisen kiloa kalaa. Eikun tänään tehdään keitto, jossa on hieman fiilistä, aloitetaan puolella litralla maitoa. Vettä niin paljon päälle, että perunat saadaan piiloon keittoliemeen. Kraavilohi, mitä on yhtä paljon kuin perunaakin, dumpataan 10 minuutin päästä mukaan porealtaaseen, viiden minuutin jälkeen heitetään päälle vielä 2,5 desiä ruokakermaa, 2 desiä punaista maitoa ja 3 rkl vehnäjauhoja. Saostetaan sitä lientä.

Sitten aletaan puhua jo kalakeitosta.

[Ei aihetta]Lauantai 03.08.2013 01:35

Kysyy ihan omaakin turnauskestävyyttä, kun kahdelta alkaa turnausmatsit Asuksen Starcraftista ja vieläkin jatkuvat.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.07.2013 22:16

99 bugs are left in the code, 99 bugs are left, you patch around and compile again, 128 bugs are left in the code.

Loppukiri käynnissä.Sunnuntai 21.07.2013 15:27

Enää kuusi tuhatta nimeä vaaditaan Tekijänoikeuslain uudistusta ajavan kansalaisaloitteen taakse, että voidaan kyseenalaistaa Lex Karpela.

Jos tämä vaikuttaa sinusta aivottomalta, laita allekirjoitus aloitteeseen.

Viikko vielä jäljellä.Torstai 18.07.2013 18:01Onko siinä mitään järkeä? No eihän siinä ole. Nimi paperiin ja kansalaisaloite eduskuntaan punnittavaksi.

Aloitteen sivu täällä.

Krapulaleffojen krapulaPerjantai 12.07.2013 17:22

Kreisikomediat ovat kuolleet sukupuuttoon. Bio-Domen, Dumb & Dumber:in tai Ace Venturan tyyppisiä elokuvia ei enää tapahdu. Genrestä nousi kaksi uudenlaista subgenreä: Paskat parodiat, kuten Scary Moviet, Mitäs Me Spartalaiset ja Vamppyyrien Imussa, ja kreisikomedioiden hieman hillitympi, mielestäni se henkinen seuraaja edellämainituille elokuville. Tähän kategoriaan putosi Hangover - Kauhea Kankkunen.

Hangover alkoi vahvasti, ensimmäisen osan ollessa juuri ja juuri sattumiensa kanssa uskottavuuden rajamailla. Ehkä se teki elokuvasta niin huvittavan, että jokainen kunnon känni-illan joskus nähnyt tai viettänyt pystyisi kuvittelemaan sen olevan melkein mahdollista. Melkein. Hahmojen toilailu tuntui suurimman osan ajasta uskottavalta(olet hammaslääkäri,vedä kännissä oma hampaasi irti kun kaveri yllyttävät).

Hangover 2 heitti lisää kapuloita rattaisiin ja vei tarinan suoraan mahdottoman puolelle. Useammin kuin ensimmäisessä homma oli niin mielipuolista, että touhu tuntui enemmän klassiselta kreisihuumorilta, putoamatta koskaan kovin pitkäksi aikaa takaisin tavallisten kuolevaisten ongelmien äärelle.

Eilen näin kolmannen osan sarjasta ja totesin sen olevan täyttä paskaa alusta loppuun. Missään vaiheessa eivät vitsit tuntuneet hauskoilta, missään vaiheessa ei hommassa ollut kreisihuumorimeininkiä tai melkein uskottavaa, surkeiden sattumien summana tapahtuvaa kohellusta. Konsepti on kulunut, hahmot vedetty överiksi tai valiumiksi. Toivottavasti tajuavat kuopata sarjan eivätkä lähde Scary Movien ja American Pien linjalle, tuottamaan loputtomia jatko-osia, vaikka kaikki hyvät vitsit käytettiin sarjan ensimmäisessä osassa loppuun.

Räsänen, antiteistien sankari.Torstai 11.07.2013 03:35

Päivä vaihtui ja ennakot parin tunnin takaa eivät pitäneet alkuunkaan paikkaansa. Erotaan kirkosta, \,,/


Hienoa, Räsänen.
*golfclap*

Räsänen teki sen taas.Keskiviikko 10.07.2013 23:17

Päivi Räsänen, suomen surkein moraalinvartija, avasi sanaisen arkkunsa ja mitä tapahtui?
Eroakirkosta.fi kiittää:

BWAHAHA.

Tämä aivokuollut nauta tekee enemmän vahinkoa suomen kirkko-organisaatioille kuin koko uusateismi kamppanjoinnillaan koko loppuvuonna pystyy.

Ja miksikö näin tapahtuu? Koska tuo helvetin imbesilli tarinoi mielipiteitään kristillisessä teltassa, mutta hupsista saatana, koko suomi sai kuulla nämä mielipiteet ja eihän ne oikein painokelpoisia olleetkaan. Internet räjähti ja kansa reagoi.

Minä muiden mukana kirjoitin kevyen kommenttiraidan tuohon puheeseen. Ärsyttävä lehmä, ei voi muuta sanoa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.07.2013 16:13

Starmade.

Youtube that shit.

D'OH!Sunnuntai 07.07.2013 23:45

Lomaviikosta tulikin sitte yli viikko ettei kirjotettu mitään. Sinne meni se 52 viikon targetti, ja voikin lopettaa galleriaan edes semiaktiivisen ajatustenrepimisen taas.