IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Hiihoo ja simaa pullo!Perjantai 27.04.2007 21:35

Son vappu nyt!

*kiskaisee haalarit niskaan ja lähtee grillibileisiin, odotetaan palaavaksi ehkä tiistaina*

Machine InsanityTorstai 26.04.2007 00:24

Kuulin eräältä luotettavalta taholta että sukukin selailee näitä. Moro vaan Luikun puolelle ja miksei Yleniuksillekkin, vaikka sieltä puolen onkin vaikea keksiä yhtäkkiä niin nuoria ihmisiä että osaisivat löytää tänne asti(tietotekninen osaaminen tuntuu tässä suvussa olevan kääntäen verrannollista ikään).

Paul Glazby - Fucking Hostile

'You know what these fucking experts say? That heavy music is dead and long gone. You all do me a favour: Turn around and look at all these motherfucking people in here. Obviously according to the experts most of you aren't suppose to be here.."
Etc.
Hard housea ja terävää bassosoundia, sopiva adrenaliinirushi kun kokeisiinluku alkaa lähestyä sitä pistettä että vielä kappalekin ja ruosteinen naula silmäluomesta läpi kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta.

Nyt kaikki joukolla päitä särkemäänKeskiviikko 25.04.2007 15:19

"Moi, tervetuloa töihin, mikäli olet hankkinut jostain jo yli vuoden työkokemuksen alalla."

Heihei, yritän kovasti hankkia, teillä vain tuntuu olevan kaikilla sama politiikka. Vähintään vuosi työkokemusta. Yritä tässä sitten hankkia omalle alalle työkokemusta se vaadittava reipas puoli vuotta, että joskus edes saisit paperit käteen. Olo on kuin turpaansasaaneella, vähemmän verenvuotoa mutta lyöty olo kumminkin.

Kokeillaan siis amerikkalaista parannuskeinoa, ruokaa. Erotuksena vain se, että missä jenkkiläiset lähtevät fat-kinson dieettinsä tukemina mäkdounaldsiin tunkemaan itsensä täyteen kumipullia(johon on väliin laitettu yliajetulta oravalta näyttävä ja pahvilta maistuva lihakorvikkeista työstetty lätty) sekä perunajauhotikhuja(jotka on pyöritelty yhteen rasvan avulla, uppopaistettu sen jälkeen rasvassa, jonka jälkeen upotettu purkilliseen natriumkloridia) niin itse ajattelin kokata jogurttikanaa intialaisittain omassa keittiössäni. Säästyy kaupungille lähdön vaiva, eikä tarvitse yrittää esittää sietävänsä niitä mulkkuja, jotka tulevat ulkomaalaiseen ruokapaikkaan ja vain vittuilevat henkilökunnalle joko aksentista tai ruoan laadusta(ja kuitenkin syövät murkinat)

Samaa kastia kuin heikkomieliset tupakoijat, jotka yrittävät lopettaa. Kuten ystävämme Foamy sen sanoi, onko se meidän vika jos jokin vähä-älyinen 12 vuotta sitten addiktoitui tupakkaan? En helvetissä ala sympatisoimaan sellaista idioottia, joka järkensä köyhyydessä aikoinaan aloitti tupakoinnin ja nyt hänellä ei ole tahdonvoimaa tarpeeksi lopettaa. Se on hyvin yksinkertaista: Älä osta sitä helvetin askia. Meidän pitäisi tuntea sääliä kun nämä uikuttavat päivittäin vapisevin äänin 'olen yrittänyt lopettaa jo kymmenen vuotta, mutta en vain pysty'. Säälittävät DNA:n hukkasäilöt itkevät kaikille lähellään siitä, kuinka vaikeaa heillä on, kun nyt ovat olleet jo kolme päivää polttamatta. Sitten he perustelevat sääliään sillä, että 'et voi ymmärtää kun et itse ole koskaan polttanut'. So? Itse olen tehnyt valinnan olla polttamatta viimeiset kymmenkunta vuotta ja he itse ovat polttaneet sen ajan. Nytkö minun pitäisi sääliä heitä koska he eivät kestä oikeaa maailmaa ilman nikotiinia? Paskat.

Kasvattakaa selkäranka.

For Foamy! o/

Tietoliikennetekniikkaa ja AssembleriaTiistai 10.04.2007 22:08

Lempel & Zivin häviötön tiedostonpakkaus algoritmi LZ78. Mikäs sen hienompi tapa päättää päivänsä.

Paitsi jatkamalla kotona tutkiskelemalla assembler-koodinpätkiä tehdäkseen taajuuspyyhkäisijän keskeytysaliohjelmia käyttäen.

Ihanaa.
Np: Psyclon Nine - Rusted

AggrotechMaanantai 02.04.2007 20:00

Opin eilen kuuntelevani nykyisin enimmäkseen genreä aggrotech, johon nykyisin viitataan kuulemma Terrorina. Sanoo viisas wikipedia. Mikäs siinä, wikipedia on työkaluna oikein loistava musiikin löytämiseen.

"Jaa, että Combichrist on jotain aggrotech-genren musaa? Mitähän muuta mahtaa tuolta löytyä..."

Ja niin löytyi Panzer AG, Funker Vogt, God Module, Psyclon Nine ja Unter Null.

Kaikkea sitä tekeekin kierrelläkseen kokeisiinlukua.

Nobody fucks with the chuck!Keskiviikko 07.03.2007 10:49

Selkä ilmoittaa jälleen olemassaolostaan murisemalla vihaisesti, vihlomalla niin ettei meinannut sängystä ylös päästä, ja muutenkin särkemällä satunnaisesti sieltä sun täältä. Ilmeisesti viikon WoW-sessiot ei ole kannattavia jos tietokonetuoli on sutta ja sekundaa.

Noh, eilen sentään sai johonkin purkaa aggressiotaan. Kaveri linkitti Wikipediasta Dj Proteuksen artikkelin, missä oli luvatta käytetty Daealis tuota kuvaa. Kuva oli vain leikattu niin, että pelkästään Proteus näkyi ja nimi oli 'peitetty' kahden sekunnin muokkauksella, punaista hehkua kirjaimista ympäri paitaa. Speedy Deletion Request ja parissa tunnissa kuva katosi. Hähä.

Ja koska vittuilut näyttävät tulevan kolmen sarjoissa, niin melkein varma kesätyöpaikka(eli suullisella sopimuksella 'sovittu') lähti alta, kun ei määrärahat riittäneetkään opiskelijoiden palkkaamiseen. Wonderful. Ei muuta kuin uutta työpaikkaa metsästämään.

Np: Disturbed - Son of Plunder

Lecteriksi Lecterin paikalleKeskiviikko 28.02.2007 01:11

Tulihan luurattua Hannibal Rising. Ja kuten tavallista, elokuvakriitikot ovat luultavasti seuranneet eri elokuvaa(poislukien episodin arvostelu, joka muistaakseni oli myönteinen). Loistava kuvaus sodan jalkoihin perheensä menettävästä pojasta, joka hiljalleen menettää kaikki rippeet ihmisyydestään.

Np: Dimmu Borgir - Arcane Lifeforce Mysteria

T-20 mins and countingKeskiviikko 07.02.2007 12:54

Insinörttiyden salat kutsuvat jälleen hakemaan lisää tietoa aiheista, joita ei kukaan muu tiedä, tai edes halua tietää, koska aina löytyy yksi alityöllistetty insinööri jostain jolla on intohimoa selittää aihe kuitenkin, ettei tarvitse ottaa selvää. And that would be me.

Kesätyöt kiven alla, kuten tavallista. Pitäisi kiristää hakutahtia, laajentaa ehkä kohderyhmää minne hakisi. Tai ehkä etsiä muualta kuin Treeltä..

Tai ehkä vain lopettaa tämä insinörttäys ja lähteä amikseen hakemaan töitä :D Ne, jotka ei osaa, opettaa. Ne jotka eivät osaa opettaakkaan, johtaa. Vai miten se meni.

Now I'm going down to sleep
With your withering corpse at my feet
Pray the Lord my soul to keep
'Cause this bloody angel is on a downhill, steep
If I die, before I awake
Should Morning star be my fate,
Pray the Lord my soul to take
I don't wanna burn in a sulfur lake.

Kökkö kuin mikä. Menkööt.

Soitossa Dj Scott Project - Overdrive. Ihme purkkaa sekin. Scottiksen biisit kyllä muistuttavat kaikki toisiaan aika reippaasti muutenkin, minkäs teet. Oikea Antiloop-herääminen taas. Poppoo jonka biisejä kuuntelin joskus lukiossa kunnes huomasin että joka biisi kuulostaa ihan samalta. Ehkäpä siksi en koskaan mieltynyt pop-musiikkiinkaan. Viesti on aina sama: Poika jätti tytön, tyttö jätti pojan, elämä on kurjaa kun ei ole ketään, tai elämä on ihanaa kun on joku. Jos popissa ei ole joku näistä teemoista, se on jo harvinaista. Sitten löytyy näitä jenkkiläisiä ripoff paskiaisia, jotka käyttävät hyväkseen vanhaa demoscenen raiturimusiikkia tehdäkseen hittejä.

Paskiaisia.
Mahtavia nämä päivät, kun vasta sitten 7.30 kouluun silmät ristissä tullessaan huomaa lukea sähköpostinsa, ja paljastuu että ne aamun ainoat tunnit on siirretty paria tuntia myöhemmälle. Bloody marvellous. Wikipedia laulamaan ja itseään sivistämään. Dinner for One, Virus(computing)...

Proteus ja Carbon Based illalla Klubilla! Partyparty.

Proteus incomingKeskiviikko 31.01.2007 11:44

Vain pari päivää niin pääsee taas katselemaan, miten se maailman kovin hardhouse deejii pistää meidät polkkaamaan. Proteus, Carbon Based Sergei Shkuroff ja Phil Reynolds briteistä pistää Treellä Clubin sekaisin. Eikä kestäis kun pari viikkoa ja Proteus jälleen Clubilla, Housenation 11. \o/ silloin mukana ois Orkkideaa ja Poliisiakin.

np: Gamma Ray - Eagle