IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Daiya

Daiya

Melkein Näkymätön Elina

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 14:50

mua väsyttää ja kiukuttaa ja suututtaa ja harmittaa ja ahdistaa ja mulla on vielä nälkäkin.

Suunnitelmat menee päivän välein uusiksi, peliaikataulut muuttuu joka välissä ja sitä mukaa omat aikataulut. Lisäksi mootin deadlinet lähestyy [liian] kovalla vauhdilla ja alkuviikosta on tullu yks yö nukuttua kunnolla. Heh. Mukavaa. Kai tää kaikki on vähän niinku omista valinnoista kiinni, mutta silti joskus tuntuu että miksei joku asia nyt vois mennä edes yksinkertaisesti ja kunnolla ja ilman hirveää säätämistä ja kiirettä johonkin suuntaan.

Tietäis tässä nyt sitten mitä tekis... Toisaalta tarttis varmaan välillä pitää taukoa tuosta mootista ja lähteä pelaamaan sunnuntaina ja toisaalta taas pitäis istua kyllä tiukasti koneella ja yliopistolla ja tehdä tuota juttua valmiiksi kun enää on se tasan viikko aikaa ja työtä vielä kyllä riittää. Voisko joku taas tulla ja päättää mun puolesta kun en itse osaa....

Ottaa vaan päästä kun juuri kun teki suunnitelmat niin että on viikonlopun Rollossa, ehti varautua siihen [esim. täyttää jääkaapin ja hankkia pikkujoulujuomat] niin sitten seuraavana päivänä tulee tieto että pitäiskin olla sunnuntaina jossain ihan muualla. Eihän sinne pakko tietenkään olisi mennä muttamutta... Ylempi loppusarja ja kai sitä jotenkin on sitoutunut ainakin omassa mielessään tuohon hommaan ettei anna moraali periksi jättää menemättä. Ei sitä viitti porukkaa pettää kun yleensä kaikki pelaajat on kyllä ollut tarpeeseen jotka on mukaan saatu [ei sillä että jotenkin kokisin itseni nimenomaisesti erittäin tärkeäksi mutta kyllä siinä aina selvä ero on pelataanko kahdella vai kolmella kentällä tai vajailla vai täysillä kentillä].

On tää pienen ihmisen elämä taas vaan niin vaikeeta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.