IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Daiya

Daiya

Melkein Näkymätön Elina

friikkiä on juu. Maanantai 03.12.2007 01:34

ootteko koskaan istunu yliopistolla puolenyön aikaan sunnuntai-iltana? On melkoisen friikki olo. Tällaista se varmaan olis jos olis joku tutkija ja yliopistolla hommissa. Tosin vielä ollaan vaan surkeita opiskelijoita jotka typeryyksissään erehtyy menemään johonkin typerään kilpailuun jonka typerä deadline on typerästi juuri itsenäisyyspäivänä. Tässä varmaan ens viikolla ei paljon nukuta eikä tehdä mitään muutakaan... voi tätä mootin ihanuutta <3 itepähän tähän on päänsä pistänyt...

Ei mua kyllä nukutakaan eikä pätkääkään huvita just nyt mennä kotiin ja yksin nukkumaan ja pyörittelemään asioita päässä. Parempi keskittyä johonkin ihan muuhun... Mä olen ne asiat käsitellyt jo aikoja sitten ja aika monta kertaa. Ei niitä kannata enää lähteä vääntämään sen kummemmin ympäri. Kai.

Mutta silti oli kiva kuulla. Etten ole ainoa joka on miettinyt joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.