IRC-Galleria

Reissu taas heitetty...Lauantai 21.07.2007 06:47

Lähettii siis tossa illalla sen jälkee ku pääsin töistä ni ajelee Suvin kans Vantaalle. Käytii kämpillä kattomas et kaikki oli kunnos ja vaihettii vaatteet. Sit ajeltii tien päähä ja mentii jänskäämää Hunksien keikkaa. Suureksi harmiksi vaan, siel ei ollu ketää superhyvää tyyppii. Mikä pettymys! &lt;suru&gt; Sanonpa vaa et oli aika kuraa. <totinen> Ei siin keikas mitää vikaa ollu (jos ei oteta huomioon sitä että äänentoistolaitteet veti tilet kesken keikan &lt;kieli&gt;), mut onhan se aina vähä erilaist jos siel ei oo sitä omaa suosikkiaa.

Keikka ku oli ohi, ni mentii takas kämpille ja vaihettii vaatteet ja lähettii ajelee Kotkaa kohti. Äsken siis vasta kotiuduin. Aamul pitäis mennä yhekstoista töihi, jeejee. &lt;virne&gt;

***

Täl viikol muuten on aika menny kyllä vaa lähinnä töiden parissa. Kiirettä on pitäny sillä saralla. Keskiviikkona ja torstaina oli vapaata, ni keskiviikkona sitte alotettii Suvin kans päivä kauppareissulla ja mentii niille viettää iltaa ja jäin yökylää. Oli niin paljo juttuu et valvottii aamuu puol seiskaa asti ja kymmenelt oli herätys. &lt;virne&gt; Jäi siis vähiks noi unet. Torstaina sitte päivä meni Meripäivil kiertäes. No eipä siel mitää ollu, aika surkeeta toimintaa. Ne jäi siis siihe ne Meripäivä-fiilistelyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.