IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2007 16:52

Viime perjantaina ajelin Vantaalle. Ehin siin just purkaa kamat ja vähä tehä semmosta pientä siivousta. Sitte kasin jälkee Maija ja Katri tuli mun luokse. Mä pääsinkin pälkähästä, eli kuskin hommasta ja käytii siinä sitte juomaan oikeen urakalla. Oli hyvä nousuhumala ku lähettii Keravalle Wanhaan Kinoon kattoo Hunkseja. Ihan ok se mesta oli, mut hirmu vähä porukkaa, noin niinku yleensä aatellen mitä on Hunksien keikalla. Noh, vihdoin ja viimein ku keikka alko, ni luulin jo ettei siel oo ketää hyvää. Mutta mutta, olihan siel sentää Sami. <sydän> Keikka oli loistava ja känni oli kova. <virne> Kotona olin sit puol kolmen pintaa. Kivaa oli!

Lauantaina tuli nukuttua sitte aika pitkään. Eikä ollu kyl minkäälaista krapulaa, vaikka tuliki juotuu aaaika paljo. Noh, siinä iltasella menin sitte käymää Maijalla kylässä ja lähettii ajelee Stadiin. Ajelun jälkee menin viel Maijalle iltateelle ja olin kotosal joskus puolen yön pintaa.

Sunnuntai meniki sitte siivoillessa vaatekaappeja. Voi että! Mistä sitä tavaraa onkin oikein kertyny. Huhhuh!

Maanantaina menin Sannalle kyläilee. Frank teki meille dommariruokaa. Oli muuten hyvää! Siel tuli sitte istuskeltuu iltakuudesta puolee yöhö asti. Kotii lähtiessäni kävin viel heittämäs pientä rundii Stadis. Kotosal olin sit siin yhen pintaa.

Tiistaina pääsin vihdoin ja viimein iltapäivällä Stadii kohti. Tarkotuksena oli mennä shoppailee. Noh, sitähän sitä tuli taas tehtyä oikein urakalla. Maijan kans treffattii siel ja kierreltii viel vähäsen kauppoi. Iltasella ysin pintaa ehin vasta kotiin. Olipahan reissu.

Keskiviikkon laitoin kamat kasaa ja lähin Kotkaa kohti. Sit käväsin noutamassa mun uudet verhot. Oi että ne onki kivat! <hymy>

Pari päivää täs nyt on menny vaa ihan hengailles. Ihan rentoo on ollu. Huomen pitäis mennä Jennin ja Jonnan tupareihi ja nähä taas kaikkii työkavereit. Ihan mukavaa seki välil, näin kuukauden tauon jälkee. <hymy>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.