IRC-Galleria

OivoiMaanantai 30.06.2008 20:27

Tästä viikosta tulee rankka. Taitaa aikalailla tän viikon työpäivät käydä lähemmäs sitä 10 tuntia. Täytyis nimittäin saada kaikki hommat tehtyä perjantaiks, ja tuntu ettei tänää ne kasat mihinkää vähentyn, päinvastoin.

Että mä en muuten ymmärrä kissa-ihmisiä ja niiden vouhotusta. Kissoja, kissoja, kissoja ja vielä kerran kissoja. Ne on vaa yksinkertasesti aivan pimeitä! Ei koira-ihmisetkää puhu niistä aivan taukoamatta. No, se siitä.

En siedä myöskään ihmisiä joilla on aivan ylitsevuotavia juttuja/tekstejä koko ajan. Okei, ymmärrän jos on rakastunut/ihastunut, mut ei siitä tarvi koko aika lässyttää. Oikeesti, muistakaa että ne ystävät pysyy aina, mut ei niin kovin varmasti se mies. No, mikäs minä olen sanomaan, mutta niin se vaan on. Ärsyttää vaa niin kuinka ihmiset menettää oman identiteettinsä ja halunsa tehdä omiaki juttuja, ku löytävät jonku riippakiven lahkeeseen. Voi hyvä luoja sentään! Se on turha sit tulla perkele itkemää. Minä en ainaka luovu mistään!

Ei kai tässä muu auta ku alkaa valmistautua taas huomiseen työpäivään, että kiva ku on vapaa-aikaa se joku kolmisen tuntii päivästä, hiphei!

Loistava perjantai!Sunnuntai 29.06.2008 23:47

Töistä ku pääsin ni ajelin sitten Kotkaa kohti. Eipä siinä montaa tuntii ehtin kotona oleskella ku lähin sit ysiks Suville alottelee. Yhentoista aikaa lähettii Amarilloon, pitkästä aikaa.

Ihan into pinkeenä ootettii että XL5 alko esiintymää. Ku ne tuli siihe lavalle ni seottii täysin. <virne> Ei olla oltu noin innoissamme tai mukana menossa ees Hunksien keikoilla. Soittolistaan mahtu parhaat biisit uusimmalta levyltä ja encore sisälti myös Kauniin pedon. <virne> Oli kyllä niin hyvä keikka että!

Keikan jälkee siirryttii sitte Bepopin puolelle ja päädyttiiki suoraa päätä tanssilattialle jossa viihdyttii se loppuilta. Näkyhän siellä jos minkälaista tuttua ja tuntematonta. <vink>

Oli kyllä pitkästä, pitkästä aikaa aivan loistava ilta. <hymy>

HuokausSunnuntai 29.06.2008 02:24

Iski taas valtava koirakuume.

Vai soPerjantai 27.06.2008 02:29

"Pitäis elää niin kuin jokainen päivä ois viimeinen."

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 22:49

Tänään ei oo oikein ollu mun päivä. Töissä nyt oli mitä oli, paljon vastoinkäymisiä, sanoisinko näin. Oli niitä kyllä sitte ihan omasta takaa vapaa-ajallaki.

Se oli tosi hyvä juttu et Joanna tuli käymää kyläs töiden jälkee. Tossa vähä fiilisteltii nostalgisesti. Kivaa oli, toivottavast viel monen monta kertaa vapaa-ajallaki, eikä vaa töissä. &lt;hymy&gt;

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 00:03

Tänään näin Santtuaki kolmen kuukauden tauon jälkeen. Ois ollu vaikka millä mitalla asiaa, mut aina se aika on vaan niin rajallista. Jos sitä nyt yrittäis tässä vielä nähä ennen ku se taas lähtee kuukauden pääst sinne Dommareihi. *nyyh*

Käytii siinä sitte vähä kaupoilla, lähinnä Forumis ja Sokkarilla. Forumii ku on tullu se uus Esprit-myymälä, ni Idolsista se Roni Tran oli siel kassalla. Palveli muaki, oli hassua.

Juhannus juhlittu ja paluu arkeenSunnuntai 22.06.2008 19:29

Menihän tuo neljä päivää hyvinkin nopeasti mökillä. Eipä siinä kovastikaan tullu mitään tehtyä, vaan oltua. Huomenna pitäis jaksaa töihin mennä, mitähän siitä ja tulee, hohhoijaa..

Pitkä vapaaTorstai 19.06.2008 15:09

Eilen lähdin Kotkaan töiden jälkeen ja käytii siinä kattomassa Suvin kanssa vielä Sinkkuelämää-leffa. En tiie kyl miks ihmiset on sanon et se on pettymys tai huono, sehän oli ihan hyvä. No joo, olihan se loppu aika arvattava, et miten se päättyy, mut oli se kyl ihan hyvä. &lt;hymy&gt;

Tänää sitte ois tarkotus suunnata puol viiden aikaa mökille ja viihtyy siellä sunnuntaihi asti, kunnes ois lähettävä takasin päin ja palattava arkeen.

Hyvää Juhannusta siis kaikille! &lt;hymy&gt;
Iiiiiiiiiiihana Jon! <sydän>

Keikka kesti 2h 15 min. Ihan uskomatonta! Esityslistaan mahtui mukaan lukematon määrä hittejä, esim. It's my life, Livin on a prayer, Keep the faith, Blaze of glory, Born to be my baby, Saturday night, You give love for a bad name, Runaway, Bad medicine sekä välissä Rollareiden Start me up.

Pieni juttu siinä oli, ääni ois voinu olla kovemmalla, alussa ei oikein saanu ees selvää ku oli niin hiljaa. Mutta oli kyllä vaivan väärti. Mitään en kadu, todellakaan. <hymy>

Mukana fanittamassa oli ainakin Hunkseja ja Jimi Pääkallo.

[Ei aihetta]Maanantai 16.06.2008 19:15

EN MALTA MILLÄÄ OOTTAA!! &lt;sydän&gt;