IRC-Galleria

Viikon vieraatTiistai 28.10.2008 18:12

Tänään törmäsin töissä puolestaan Tuomas Tahvanaiseen, Kalle Siiraan ja Ville Klingaan.
Kylläpä meillä tätä sakkia ravaa.

(www.mediakoulutus.com)

Viikon vierasKeskiviikko 22.10.2008 19:08

Tänään törmäsin töissä yllättävään vieraaseen: Paavo Lipposeen. Siinä rennosti moikkailtiin.
Pitkä mies, totisesti.

Viikot vieriiLauantai 18.10.2008 18:28

Viime viikonloppu tuli vietettyä Kotkassa. Satu oli järkänny Girls Night Outin, eli siis isolla porukalla oltii iltaa istumassa. Olihan meitä melkein 20 muijaa, että tietäähän sen mitä siitä tulee. Joku riitelee aina jonkun kanssa jne. No vihdoin ja viimein ku päästii sit kaupunkii asti, ni lähettii Ilon taloon. Ei siel hirveesti ollu jengii, mut enemmän ku oon yleensä siel tottun näkee (tosin en siel oo hirveen montaa kertaa käyny ees). Päästii käymää siel VIP-tiloissa, mikä Royal Lounge se nyt onkaan. Aika pien paikka, eikä siel mitää sen kummallisempaa ollu, vaikka toisin oon kuvitellu. Satun kanssa kuitenki kehiteltii siitä altaasta mysteeri. <kieli> Loppujen lopuks oli ihan hyvä ilta ja oli kiva nähä jengiä pitkästä aikaa. Kiitos kaikesta Satulle! <sydän>

Nyt tää kulunut viikko on ollu aika rankkaa. Ei oo oikein ehtin nukkuu. Vapaa-aikaa ei oo ollu nimekskää. On tullu tehtyy pitkii päivää töissä ja olo on sen mukanenki. Hirvee hedariki kiusas tossa parina viime päivänä. Kuitenki muuten on ihan hyvä fiilis ollu.

Tää viikonloppu taitaa vaihteeks mennä tässä kotosalla vaa levätessä ja rentoutuessa. Vaikka tos on kyl jo pari kertaa ehtin tän päivän aikana tulla fiilis että tekis miel lähtee johonki. Tänää ois kanden Kotkas mennä käymää, ku siel ois ollu Hunksit, mut sit aattelin etten vaa jaksa lähtee ajaa sinne ja sit ei saa mitää muuta aikaseks. Tosin en oo nyt viel saanukaa mitää aikaseks, ku katton vaa BB 24/7, mut ei se mitää... Täytyy sitäki kattoo, ku siitä on maksanuki. <hymy> Tosin se avautu vasta maanantaina, et ei hirveesti oo viel ehtinkää tuijotella.

Ens viikko on taas töitä täynnä, saas nähdä miten pää kestää. Ei auta muu ku ootella... <hymy>

Upea mennyt viikko, voi todellakin...Maanantai 06.10.2008 09:17

Flunssa sitte yllätti heti alkuviikosta. Hurja räkätauti yllätti maanantai-iltana jo. Tiistai meni kuumehourailuissa. Keskiviikkonaki oli viel vähä lämpöö. Torstaina menin jo töihi, mut varmaan kuume nous iltapäivällä ku tuli ihan hönttö olo. Ei auttan muuta ku buranaa naamaa ni kyl se siit helpotti.

Perjantai ei ollu todellakaa mun päivä. Kaikki meni päin helvettii. Mut kyl se onneks alko siit kirkastuu ku pääs töihi neljän seinän sisälle. Tuli oltuu puol kasii asti töissä, oli vähä jännää. Kaikkee kommellusta sattu.

Viikonloppu se vasta päin helvettiä meniki. En voi mitää muuta vihata enempää ku ihmisiä jotka peruu sovittuja tapaamisia. Vielä enemmän tunnen vihaa niitä kohtaa jotka ei osaa vastata puhelimeen! Mitä helvettiä ne sillä kapulalla tekee jos ei sitä osaa käyttää tai pitää äänettömällä jossai laatikossa! Sanon vaa että suksikaa vittuun!

Ei auta muuta ku uuteen nousuun.. mutta viha on suuri!

JaahasTiistai 30.09.2008 13:58

Tuli tästä päivästä sitte saikkupäivä. Olo on niiin hirvee ja hönttö. Miten voiki yks flunssa vetää näin vedon pois. Kattoo miten käy huomen, pääseekö töihi asti. Nyt ei auta muuta ku juoda ja levätä. ^^

Gää!Maanantai 29.09.2008 23:31

Tuun nähtävästi kipeeks. Nenä tukkeessa, kurkku outona ja ääniki alkaa kadota. Väsynyt olo koko aika ja kuumeinenki pitkin päivää. Voi jes..

Viikot vilisee silmissäSunnuntai 28.09.2008 22:16

Nopeesti menee tosiaa nää viikot. Tuntuu että just on maanantai ja sit onki jo perjantai. Toisaalta hyvä, toisaalta ei.

Tiistaina olin Annalla ja Janilla kylässä, Santtuki oli ängenny ittesä sinne. Oli ihan hauska olla porukalla pitkäst aikaa ja heittää huulta. Oli se kämppäki hieno, nii hieno et siit oli tulos mun, mut ei tullukaa. <suru>

Perjantaina lähin koulun jälkee Kotkaan ja se ilta meni nopeesti. Käväsin Pasaatissa ja menin äitin seuraks viimiseks vartiks töihi.

Lauantain olin töissä, sanotaa että oli siedettävämpi päivä ku viime kerralla. Näin Sannan töissä ja se pyys mua kahville töiden jälkee. Aattelin että nopeesti käyn ja sit lähen ajelee Vantaalle. Se nopee oli sitte 7 tuntii. <virne> Veny tän vuorokauden puolelle. Ei viittin sit yöllä lähtee ajelee. Ei auttan muu ku mennä kotii nukkumaa.

Tänää sitte tulinki vasta Vantaalle, suunnitelmista poiketen. Tässä pitäis tehä jotai ihme oppari-rapoa. Enkä oo viel ees ehtin alotella. Ei vaa jaksa, väsyttää niiiin kovin. No ehkä se tästä, väkipakolla.

Uusi viikko ja uudet kujeet, sitä odotellessa... <hymy>

Viikonloppu, mikä se semmonen on?Maanantai 22.09.2008 02:04

Pitkästä aikaa nähtii Katrin kanssa keskiviikkona. Käytii Sellon Sembaloilla, eipä siellä mitää kummempaa ollu. Sain kaiken haluamani. <hymy> Nopeeks meidän treffaaminen jäi, mut jos sit vähä nopeempaa uusiks.
Näin monen kuukauden tauon jälkee Santtuuki pitkästä aikaa siinä samalla ku se oli töissä. Kovasti vaan ihmettelen että miten se jaksaa sitä Prise-touhua, vieläkin.

Olipahan pitkästä aikaa erilainen viikonloppu.

Perjantaina oltii varauduttu siihe että kouluu on kolmee asti, mut päästiinki jo puol kaks. Ihmeteltii sitä suuresti. Suunnattii sitte Maijan kanssa suoraa päätä Jumboon shoppailee. Siel oli jengii enemmän ku laki sallii, ihmeteltii että eiks jengi käy töissä tai missää keskellä päivää. Päädyttii sitte kävelee sinne uuteen Flamingo-siipeen. Tuntu ihan ku oltais oltu jossai aiiiiivan muualla ku Jumbossa! Innolla ootetaa että millo päästää sinne clubille käymää, ainaki suuret on odotukset. <hymy>

Sieltä reissulta kun ehdin, niin heivasin kamat kotii ja suuntasin Tiialle kyläilee, se ku muutti just samana päivänä taas Kotkasta Vantaalle. Vielä ihan suht lähelle, ettei oo toisella puolella pk-seutuu. <hymy> Siinä iltaa istuskeltii ja katteltii telkkuu ja pölistii.

Lauantaina herätys oli aamusella ja oli siivouksen paikka. Tuliki sitte nuohottuu nurkkia aikalailla. Oli kyllä ihan aihettaki, tuntu että tänne on saatava jonkinlainen järjestys. Viiden jälkee Tiia sitte tuli vuorostaa mun luokse kyläilee ja hoiloteltii tässä Singstaria about kolmisen tuntii. Tuijoteltii BB ja Tiia suuntas kotiin.

Tänään, eli sunnuntaina aamupäivä meni koulujuttuja tehdessä ja valmistautuessa. Tiia tuli hakemaa puol viiden aikaa ja lähettii hakee Marko Espoosta. Suuntana oli Flamingon Amarillo. Ihan siisti uus paikka se oli, mut palvelu ei ollu kovinkaan kehuttavaa. Sanaakaa en tarjoilijalta kuullu vaikka se jotai kuulemma mutis. Noh, ehkäpä se oli sitä alkukankeutta. Ruokailun jälkee suunnattii Tiian luokse. Ongelmia esiinty digiboksin kanssa ja tultiiki mun luokse kattoo jännittävä BB. Eipä se nyt sit ollukaa niin kovin jännittävä, pöh.

Mutta siis sillee meni viikonloppu. Kivasti oli joka päiväks tekemistä.

Pakko sanoa kyllä, että jäi jännä fiilari. Sillee että jotenkaa maailmat ei enää kohtaa, eikä toisillakaa ois mitää halui saada asiaa mihinkään suuntaan. Noh, tiedä häntä...

Nyt se on levon paikka että jaksaa taas uuden viikon porhaltaa läpi. 6 päivää töitä/koulua = tuskaa.

Mitä ystävyys on?Maanantai 15.09.2008 22:19

Siinäpä vasta hyvä kysymys. Todellinen ystävä on ihminen johon voi luottaa 100%:sesti. Eritoten ystävä on lojaali, kaikissa asioissa. On tukena hyvässä ja pahassa. Ystävä antaa enemmän kuin ottaa. On valmis luopumaan asioista ystävän takia. Joustavuus ja kompromissit ovat myös tärkeitä. On oikeasti kiinnostunut, mitä ystävälle kuuluu. Pitää yhteyttä, molemmin puolin!

Hyvä ystävyyssuhde on enemmän kuin hyvä parisuhde koskaan voisi olla. Sitä ei pitäisi kaataa mikään mahti maan päällä.

Mutta mitä järkeä on ystävyydessä, jota vain toinen osapuoli pitää yllä? Onko se enää ystävyyttä?

Suoraan sanottuna vituttaa, että on aina itse se joka pitää yhteyttä ihmisiin. Nyt saa luvan olla leikin loppu!

Oevoe...Sunnuntai 14.09.2008 02:24

Siis toi BB on täynnä täysiä pellejä. Ei elämä mitä toimintaa. Pihalle vaan kaikki!
Eniten kyllä ottaa nuppiin se helvetin Johan! On kyllä selkeesti sen kaksoisveli (luonteeltaa, eleiltää ja olemukseltaa) meidän luokalla. Pätee joka v*tun asiasta vaikkei tiedä hevon helvettiä kuitenkaa. "Minäminäminä olen aina oikeassa." JOOOOOPA JOOO! Menee kyllä kuppi nurin! PRKL!