IRC-Galleria

Jeee!Maanantai 01.12.2008 00:57

Voitto meni ihan oikeelle henkilölle. <hymy>

Big Brother 2008 FinaaliSunnuntai 30.11.2008 22:16

Tänään selviää kuka asukkaista poistuu talosta 50 000 euroa rikkaampana.
Onko voittaja Anniina, Tero, Johan vai Jarmo?

Pikkujouluilua kerrakseenLauantai 29.11.2008 04:55

Viime lauantaina tuli vietettyä pikkujouluja Kotkassa. Meno oli aika kuivaa sen muodollisuuden aikana, mutta heti sen jälkeen meno vaihtu rennommaksi. Kivaa oli heilua siellä hiukan kypsemmän naislauman kera. Oli mukava viettää aikaa tuttujen ihmisten kanssa, joita näkee nykyään kovin harvoin. Onneks on edes kerran vuodessa hyvä syy juhlia: pikkujoulut. <hymy>

Eilen sitten suunnistin toisiin pikkujouluihin. Paikka oli kyllä upea ja teemaa varten koristeltu. Kyllä Helsingin paikat vetää vertoja Kotkan Banketille. No mutta, oli kiva porukka lähten juhlimaan ja hauskaa pidin kyllä koko rahan edestä. Muutama drinkkilippu jäi käyttämättä ku kävi alkoholimittari näyttämää humalatilaa tässä naisessa. Avautumisia ja huolehtimista esiintyi tämän naisen suunnalta. Ilta oli kuitenkin ikimuistoinen. <sydän> Se ylitti täysin odotukset. Tästä on hyvä jatkaa. <hymy>

Ihmettelyä kerrakseenLauantai 22.11.2008 00:26

On tää Kotka kumma paikka. Heti ku pääsee Kotkan rajan yli, niin tulee erittäin elämänhaluton fiilis ja kaikki on vaan ihan perseestä. Tääl ei vaa oo yhtään mitään annettavaa mulle.

Niinhän se viikko meni, että jos ei hyvää, niin ei pahaakaan. Tällä viikollahan oli paljon hyvää ja nyt oli sen pahan vuoro. Etsivä löytää ja selvittää asioita, mutta tieto tosiaan lisää tuskaa. Joskus ois vaan parempi kun ei tiedä, koska sitä vaan velloo niissä ajatuksissa hyvin pitkään.

Muutama pelko kävi toteen, enkä tiedä haluanko todeta niitä loppujakin. Uskon että joskus on parempi vaan luovuttaa, ettei tuu vielä paskempaa fiilistä.

Sitä on nyt vaan pakko keskittyä niihin hyviin asioihin, koska muuten tää touhu lähtee ihan lapasesta. Skarppaus-vaihdetta silmään.

Tähän päättyy tämä kerta. Enää en ylläty mistään tänä viikonloppuna.

Erikoisia kummallisuuksiaTorstai 20.11.2008 20:33

Koko viikko on ollut hyvin erikoinen kaikenlaisine käänteineen. Tänään se vasta kumma päivä olikin, sitä siis ihmetellessä. Uteliaisuus voitti, mutta oliko se sen arvoista? Toivotaan että se selviää ajan mittaan.

Asiasta kukkaruukkuun: ei pidä liikaa stressata asioita, kyllä ne siitä selviää kun antaa hiukan aikaa. On se mukava kun kauan mieltä painanut asia vihdoinkin lähtee rullaamaan etiäpäin. Intoa puhkuen jatkan yli syyskaamoksen. <hymy>

Sopiva biisi tuli tähän taustalle:

Sometimes I just don't get it, typical
But when I think it through it's, oh, so clear
Sometimes I ask for too much but now I know
Cause when I think it through it's only fear

Toivottavasti en haukkaa paskaa tän asian suhteen. Uskon että tästä ei voi seurata mitää muuta ku pelkkää hyvää. <hymy>

Hulvaton päiväKeskiviikko 19.11.2008 23:15

Olipa kerrassaan erikoinen päivä. Nauroin katketakseni töissä, oli niin hyvät jutut.

Töiden jälkee sitte hilpasin Jumboon ostamaan joululahjat. Sainkin kaikki ostettua, nyt ei muuta ku oottelemaan joulun (t)aikaa. <hymy>

New look?Keskiviikko 12.11.2008 00:50

Whippii!Tiistai 04.11.2008 00:33

Tän syksyn ekat "opiskelijabileet". <virne>

DippaadaiLauantai 01.11.2008 20:58

Eilen oli tän syksyn eka tentti. Vaikee sanoo miten meni. Toivottavasti hyvin. Kaavoista poiketen, en mennytkään töihin, vaan lähettii Maijan ja Pauliinan kans keskustaa shoppailee. Ennen ku päästii kauppoi kiertelee ni piti käydä Patentti- ja rekisterihaliltuksessa kaivelemassa tilinpäätöksiä.
Forumissa törmättiin Sauliin ja Nikoon. Onpas siinä vasta pienet pojat. Kyl se telkkari kovin vääristää.

Menihän siellä keskustassa semmonen viitisen tuntii ennen ku pääs starttaamaan Vantaata kohti. Kävin siinä vielä pikasesti Tiksissä Katrin kanssa kahvittelemassa kunnes pääsin kotiutumaan. Ei menny montaakaa tuntii aikaa kunnes simahin.

Tänää päivä on tuntun raskaalta. Ei mitää oo jaksan tehä. Heti ku aurinko laski ni into iski. Kävin kämppää pistää järjestyksee ja vähä seinii sisustamaa uusiks.

Huomenna porukat tulee kyläilee ja sit hiihdetää ympäri pk-seutua. Vaihteeks ihan kivaa... <hymy>

Viikon vieraatTiistai 28.10.2008 18:12

Tänään törmäsin töissä puolestaan Tuomas Tahvanaiseen, Kalle Siiraan ja Ville Klingaan.
Kylläpä meillä tätä sakkia ravaa.

(www.mediakoulutus.com)