IRC-Galleria

Pikkujouluristeily...Torstai 17.11.2005 16:11

Tässä sitä jänskätään lauantaista pikkujouluristeilyä, että mitä tuleman pitää. :D

Tiistai 15.11.2005Keskiviikko 16.11.2005 13:20

Eilen tuli sitten lähdettyä töiden jälkee Hesaan. Ihan mukava reissu oli vaikka ei paljo pahemmin kerenny missää käydäkään. Hesassa on aina kiva käydä <3 Vaikka vaan pikavisiitillä. :)

Isänpäivä...Sunnuntai 13.11.2005 14:16

Ihan kivaa oli baaris ja sillee vaikka aika vähä siel oli porukkaa lauantaiks &lt;ihme&gt; Mut ehkä se oli välil parempi sillee, joutu siel nytteki änkeemää et pääs paikasta toiseen. Jalat on tanssittu taas kipeeks ja ääni laulettu käheeks, hyvin menee. &lt;virne&gt; Huomenna sitte taasen pitäis mennä töihi - näin se on - palattava arkeen. Nyt taitaaki tulla sitte vähä pitempi jakso ku ei baarii kerkee taasen lähtee... <jännä>

Isänpäivän"aatto"...Lauantai 12.11.2005 13:17

Se ois huomenna sitten isänpäivä. Onnea kaikille isille! Tänään kuitenkin seurahuoneelle Suban ja porukoiden kans (vaikka ne kyl viettää ihan omii pikkujoului äitin työkaverin ja sen miehen kanssa) ;) Saas nähä mitä tulee, taitaa porukat (siis äiti) olla pahemmas kunnos ku mie (kahesta lonkerosta). :D Nooh, pääasia että kivaa on, sehän se on pointti. Ihan hyvä niidenkin päästä vähä ulos joskus, ku jos ne korkeintaa kerran vuodes jotain juo (siis äiti, iskähän on 99% absolutisti). :)

Että näin...Torstai 10.11.2005 00:51

Suomen Halloween tuli, oli ja meni. Bileet oli mitä oli, niistä ei puhuta. Baariinki tuli sit lähettyy kuskina, itseasias oli TOSI kivaa. :D

Shopping..Tiistai 01.11.2005 16:13

Tänään sitä tuli taas ostettua sivistävää kirjallisuutta (tai voihan sitä niinkin sanoa :D) oikein kolmen kirjan verran. Nyt sitä riittää taas lukemista vähäks aikaa (en kai vaan kaipaa niitä, ah - niin ihania kouluaikoja? :D no en todellakaan!), ei sillee et mulla ois vapaa-ajanvietto-ongelmia :D

Avautuminen nro 111 012 951 205Maanantai 31.10.2005 23:32

Työpäivä taas takana viikonlopun jälkeen, kyllä on selkä kipee. Pitäis vissii viimeinki mennä sinne hierojalle.. noooh, saas nyt sitte nähdä. Kyllä taas huomaa että ihmisillä on tänään palkkapäivä, turhaa ostavat minkä selässään jaksaa kantaa. Voi taivas! Ei se ruoka nyt siihen lopu! Noh, huomenna on uus päivä, onneks.
Viikonloppuki oli ja meni, hyvä niin. Oli muuten ihan perseestä! Kotka on ihan perseestä! Onneks täältä pääsee pois alle vuoden päästä. Kärsikää te jotka jäätte tänne homehtumaan. YÖK!

Halloween-partytLauantai 29.10.2005 02:12

No niin, tänään iso urakka takana päin. Kaverille ommeltu Halloween-asu ja leikelty 60 jätesäkkiä auki ja teippailtu ja muutenki koristelut aikasta valmiina. :D Ei muuta kuin juhlistamaan sitä Halloweenia! Hii-o-hoi! Voin muuten todeta, että kylläpä jätesäkit haisee aivan kamalalta!!!1

Hakemus...Perjantai 28.10.2005 13:17

No niin, jos tänään sitten vihdoin ja viimein sais ittestää irti sen verran että sais haettua kaikki mahdolliset paperit tota kämppähakemusta varten ja sais nekin lähetettyä että vois ens syksynä saada kämpän alle. Hyvältä näyttää, jos kuitenkin sen verran vielä tarkistelis noita että lähettäis ne vasta maanantaina, ni sitte alkaa isot rattaat pyöriä. :)

EnsilumiTorstai 27.10.2005 13:26

Aivan juu tosiaan, eilen satoi ainakin täällä Kotkassa ensilumi maahan oikein kunnon myrskyllä. Sähköt oli poikki monin puolin Kotkaa ja tuuli kaatoi puita ja muuta mukavaa. Onneksi meillä oli sähköt koko päivän, vaikka eipä tuo ois minua haitannu kun olin töissä. Sielläkin välähteli valot muutamaan otteeseen. Onneksi se myrsky kuitenkin laantui siitä sitten päivän mittaan, mutta lumi tuli ja pysyy maassa. Ainakin nyt muutaman päivän ennen kuin säätiedotus on luvannut +10. ;)