IRC-Galleria

Kaijjjaaanin matkaMaanantai 18.06.2007 00:09

Torstaina aamulla lähettii siis Kouvolaa kohti. Porukat heitti mut sinne juna-asemalle josta lähin kohti Kajaania. Aika meni tosi hitaasti. Viis tuntia pelkkää metsän kattelua ikkunasta, tylsää!! No kuuntelin mä siin musaa ja yritin pysyy hereil. Tuskaa oli.

Asemalle ku pääsin ni vannoin kyl etten enää IKINÄ mee tonne hiton korpeen. Siina, Pyry ja Henna oli mua vastassa. Kaupan kautta sitte varuskunnan alueelle ja kamojen roudaus sisälle. Perillä, vihdoin.

Perjantaina aamulla aikanen herätys ku Pyry (koht 1½ vee) huutelee äitii ja lallattelee. Ei siin muu auttan ku nousta ylös. Sit alettiikii laittelee itteemme ja suunnattii keskustaa kohti. Ihanaa ku vettä tuli ku saavista kaatamalla, koko päivän. Illalla laittautuminen alko, eli siis kiivas suihkuruljanssi. Onneks sadeki loppu, ni oli paremmal mielel lähös kaupungille. Aika pirun kylmähän siel pohojoses oli, kesää nähnykää. <kieli>

Nii, siinä puol kympin pintaa sit tilailtii taksi ja lähettii hakee Siinan työkaverii ja ajettii keskustaan. Oltii sitte vähä ajois baarin ovee nykimäs, aukes nimittäin vasta klo 23. Ihme takapajula. Mentii sitte istuskelemaa karaokebaariin, jossa innostuttii sitte jengillä laulamaa Aikuista naista. <virne> Olipa mielenkiintonen debyyttiesiintyminen. Joku Kristian-juiperokii liimautu kiinni.

Päästii sitte Night Valjuksen eteen, vähä ennen yhtätoista, ni oliko siellä joku kymmenen metrin pitunen jono. OHO! Ei mitenkää huomaa ettei Hunksit pahemmin käy tuol pohojoses ni kaikki on heti jonoo muodostamas. On kyl hiukan erilaista jengii, jotenki ystävällisempää ku tääl etelässä.

Sisäänpääsystä eivät ottaneet multa mitää, ku on toi henksatarra. Eli siis aivan loistava mesta. <cool> Oli kyl muutenki tosi kiva mesta, sopivan kokonen ja henkilökuntaki oli mukavaa ja rentoo. Ei ollu minkäälaista tunkuu, niinku yleensä seurahuoneel. Oli siel kyl jengii, mut mahtu ihan hyvin kävelee, ei tarvin jumittaa yhes kohas viittä minsaa.

Ennen keikkaa Hunksit pyöri siel monee otteesee, kaikki juoks heti Samin perässä. Ei mitenkää taida siihenkää vaikuttaa se, että on Salkkareissa. Noh, enivei. Siinä sitte tanssittii ja nautiskeltiin alkomaholia, ni Pete käveli ohi ja moikkaili. Menin sitte juttelemaan sen kanssa. Olipa vallan mukavaa. <hymy> Ei muuta ku odoteltiin sitten keikan alkua.
Keikka oli järjestetty vähä perseest. Ei siel kukaa nähny mitää, mäkää en nähny ees vilaustakaa. Eli tästä noottia Night Valjukselle. Soosoo. <toru>

Keikan jälkee kuvauksee ja juteltii hiukka paikallisten kanssa. Mukavaa sakkii. VIP-jengiläisillä vaa kusi noussu päähä, luulevat saavasa kaiken. PRKL!
Hunksitki hengaili siel sit viel keikan jälkee ja kaikki juos niiden peräs, jösses. <kieli>
Taksilla sitte hurautettii takasin kämpille ja viel turistii reilu tunti. Ei paljon kyl ehitty nukkuu, ku taas Pyry-poika herätteli meidät. <kieli>

Lauantaina puolen päivän jälkee heitettii Siinan ja Pyryn kans sitte Henna, sen sisko ja äippä juna-asemalle ja ne lähti matkaamaan Kotkaa kohti. Jarnoki pääs kotona käväsemää leiriltä. Haettii sitte se ja lähettii pyörimää keskustaan. Onnellinen perhe ja minä, ylimääräinen. <kieli> Käytii sit pyörimäs ympäri Kajaanii ja mentii kämpille. Käytii vähä kävelyllä ja grillailtii.

Sunnuntaina aamulla Jarno joutu taas lähtee takasin leirille, komentamaan varusmiehiä loppusodassa. <kieli> Jäätii sit Siinan ja Pyryn kans sinne kaksistee. Saatii nyt kerranki sit nukkuu pitkään ennen ku Pyry kävi taas lallattelee meitä hereille. <virne> Ei siin muu auttan ku alkaa laittautuu ja pakkaamaa, oli nimittäin mun vuoro lähteä takasin Kotkaa kohti. <suru>
En ois kyl millää huolin, ku oli ollu niin kivaa. Nyt sanon, et kyl mä voisin sinne uudestaankin mennä, oli se nimittäin loppupeleissä ihan mukava paikka. <hymy>

Lähdettävä se oli kuitenkin, ku huomen palattava arkeen, eli mentävä töihin. Viis tuntii sit istuin junassa, tosin nyt meni aika paljo jouhevammin ku olin ostan kirjan ja luin sitä. Kouvolassa porukat oli sitte vastassa ja ajeltii Kotkaan. Että sen pituinen se.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 21:07

Lauantaina oltiin Suvin kanssa huoneella vähä tanssahtelemassa. <virne> Kivaa oli ja nähtii Markokii.

Sunnuntai meni töissä. Oli aika hiljasta. Illalla lähettii Suvin kans Amarilloo moikkaamaa Markoo. <hymy>

Maanantai ja tiistai meni töissä. Tiistain tosin käytii Pasaatis kiertelees.

Keskiviikko, eli tää päivä meni töissä ja nyt pitäis ilta pakkailla.

Huomenna aamulla aikanen herätys ja nokka kohti Kouvolaa ensin. Sieltä sitte junalla Kajaaniin. Siellä sitte kaikkee mukavaa menoo ja meininkii. <hymy>

HiihaaSunnuntai 10.06.2007 06:28

Baareilu oli kivaa. <hymy> Saas nähdä kui kivaa on sit töissä. <kieli>

Vuospäivä...Torstai 07.06.2007 05:04

Tänään on muutes tasan kolme vuotta ku meikä kirjautu Prisman palkkalistoille. Ja siellä ollaan edelleen, hii-o-hei! Kuinka surkeeta elämä onkaan. <virne> No ei vaiskaa, hyvähän se että tähä ikää mennes on jo kolme vuotta saannu tehä töitä, vakipaikas. <hymy>

[Ei aihetta]Torstai 07.06.2007 00:24

Lauantaina oli tosiaa serkun yo-juhlat. Oli aika rankkaa katella ku jengi veti boolii ja ite istu selvin päin. Noh, ei voinu mitää. Sieltä ku päästii kotio päin, ni Suvi tuliki mun luokse. Sit otin sen siinä vastaan ja alettii laittaa itteämme. Kiireellä lähettii ajamaa Stadii kohti. Keikan oli tarkotus alkaa klo 23, tai niin mulle oli sanottu. Jouduttii seisoskelee siel reilu puoltoista tuntii, jes! Keikka alko siis puol yks. Mut oli meil sitte eturivin paikatkii ku oltii siel jumitettu niin kauan. &lt;virne&gt; Et jos ei jotaa hyvää, ni ei pahaakaa. Keikka oli aivan mahtava. Mut enpäs kerro siitä sen enempää. &lt;kieli&gt; <virn>

Sunnuntaina siinä aamupäivällä sitte heräiltii ja pakattii ja mä viel siivoilin pikkasen. Kotkaa päin ajeltii iltapäivästä. Kauheesti tuli kamaa viel roudattuu, vaikka porukat vei jo lauantaina ihan tajuttomast mukanaa.

Maanantaina alko sitte työt, jes. Menihän se siinä.

Tiistai meni töissä, jes.

Tänään päivä meni töissä, nyt on jo ihan puhki. Ei vaa jaksa!

Huomen onneks vapaa, mökkeilemään!! &lt;cool&gt;

Perjantaista alkais sitte kuuden päivän putki töitä, et ei täs mitää muuta kyl ehi tekemääkää. Ehkä jos jossai välis ehtis kavereit näkee... Tiedä häntä.

Ens viikon torstaina kuitenkin nokka kohti Kajaania. &lt;hymy&gt;

Iiiih!Sunnuntai 03.06.2007 05:57

Olipahan aivan LOISTAVISTA LOISTAVIN keikka niinku IKINÄ!! &lt;virne&gt; &lt;sydän&gt; &lt;cool&gt;

[Ei aihetta]Tiistai 29.05.2007 19:26

Perjantaina tosiaa juu matkasin sitte Stadiin vähäks aikaa shoppailee ennen ku Suvi tuli. Tultii kämpille heivaa tavarat ja käytii kauppareissulla. Ilta meni tosi nopeest laittautues yms.
Hyvinkään Amarillo oli kyl hyvä mesta. Ja hyvä oli myös Hunksien keikkakii. Oltii melkeinpä eturivis, eli hyvät oli näkymät. &lt;vink&gt; Siellä sitte viihdyttiiki ihan tappii asti, ja vielä selvinpäin. Ku päästii sielt lähtee, ni mentii siihe ABC:lle syöpöttelemää. Hidasta oli toiminta, eikä siel ollu ees asiakkaita. Ajeltii sitte takasin Vantaalle päin. Suvi nuokku vieres ja itelläki teki tiukkaa pitää silmii auki. Perille onneks selvittii hengissä ja kello näytti 6:00. Siinä vielä tunnin verran turistiin ennen ku päästii nukkumaa.

Lauantaina nukuttiikii sit johonki puol kahtee asti. Oli joo rytmi nyt vähä sekasin. Ei me sit mihinkää ehitty lähtee muualle, ku illalla sitte sinne Maijan synttäreille. Katri napattii tosta mukaan ja mentiin. Siel tuli hengattuu reilu pari tuntia. Maija laulo meille karaokee ja kämppä oli täynnä tuntemattomii ihmisii. Lähties heitettii Katri assalle ja mentii ajelee. Päädyttii sitte vanhaa tietä pitkin Stadiin. &lt;sydän&gt; Kiva oli ajella ku ei ollu minkäälaista ruuhkaa. Kauhee kosteus vaa alko nousta eikä nähny parii metrii eteepäin. Tultii sit kotii.

Sunnuntaina lähettii siinä iltapäivällä Vuosaarta kohti, kyläilemää Suvin siskolle Jessicalle. Vähä sil oli ihana kämppä. Kattohuoneisto ja jumalattoman kokonen parveke. Oisin voinu muuttaa sinne parvekkeelle. &lt;sydän&gt; Siin hengattii vähä aikaa, ku oli joku Jessin kaverikii siel. Jessi sai ylipuhuttuu meidät lähtee kävelee Aurinkolahteen. Onneks lähettii, oon aina halun käyä siel, mut ei ihan sitä varten viitti koskaa lähtee sinne. Noh, sinne kuitenki päästii. Aivan ihana paikka. Tahon sinne. &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; Hengattii siel rannal ja katteltii maisemaa. &lt;hymy&gt; Tarpeeks ku oltii sit oltu, ni lähettii vähä kävelemää. Sitte me Suvin kans päätettii lähtee jo, ja päädyttii Stadiin taas pörräämää. Nikulan Jonekii hiippaili Stockan kulmalla meidän nenän eestä letti hulmuten. Ilta meni Simpsoneit kattelles. &lt;virne&gt;

Maanantaina, eli eilen piti aamul herätä aikasee ja pakkaa kamat. Piti mennä kouluun käymään, oli joku 20 minsan palautekeskustelu. Sielt lähettii ajelee sitte Kotkaa kohti. Suvil oli vähä tylsää vissii vaa istuu ku se kävi kuvailee. Voi jösses.
Kotkas en kauaa ehtin olee, heitin Suvin kotii ja kamat porukoille. Kävästii Erkanis ja näin siel Jonnan ja Matin. Siitä kaupan kautta parturiin ja takasin Vantaalle. Olihan seki reissu.

Tänää päivä on menny aikalailla täs siivoilles ja pakkailles. Aika tajuttomast on tota tavaraa jota tarvii roudaa kesäks Kotkaan. Niinku lähinnä just vaatteit, kenkii yms. Viel pitäis lueskella viimisiin tentteihi. Eiköhän se tästä. &lt;hymy&gt;

Keskiviikkona, eli huomenna ois tentti. Sieltä ku pääsee, ni pitäis tulla kotii lukee toisii tentteihi, ja leipoo kakkupohja.

Torstaina sitte ihan vihoviimiset tentit alta pois ja porukat tulee tänne. Siinä se menee loppupäivä leipoes ja ravates ties missä kaikkial.

Perjantaina varmaa aletaa roudaa jo kamaa tonne serkulle päin, lauantaisii juhlii varten.

Lauantaina on serkun yo-juhlat. Siellä siis päivystämässä koko päivän. Tiie sit vielä illasta, josko sitä eksyis yksin sitte Stadiin... &lt;vink&gt;

[Ei aihetta]Lauantai 26.05.2007 08:50

Tulipahan Hyvinkään Amarillo tutuks. Hyvä keikka oli ja kivaa oli muutenki. Tappii asti sit tuli viihdyttyy. &lt;virne&gt;

[Ei aihetta]Torstai 24.05.2007 14:24

Synttäritkii sit oli ja meni lauantaina. Oli kyllä hyvät kekkerit. Tuli oltua kyllä niiin humalassa ettei tosikaa. Noh, onneks en sekoillu pahemmin. &lt;hymy&gt;

Sunnuntai aamupäivä meni siin "toipues" mut iltapäiväl oli jo ihan täydes vedos. Lähettii sitte Suvin kans siinä vähäsen ilta-ajelulle.

Maanantaina heräilin ja pakkailin. Käytii kaupassa ja lähin posottelee Vantaata kohti. Käväsin Maijaa moikkaamas ja tuli turistuu sen kans toista tuntii niiden pihal. &lt;hymy&gt;

Tiistaina oli koulua. Voiks sitä nyt kouluks sanoo, muutama hassu tunti. No sielt ku kuitenki sit päästii, ni lähettii Maijan ja Katrin kans Selloon shoppailemaa. Hyvin meni siis seki päivä.

Keskiviikko meni täs kotosalla siivoilles vähäsen ja lukies tentteihi. Ihan mukavan rentoo menoo.

Tänää pitäis täs lueskella tentteihi jotka alkaa klo 16. Sen jälkee kotio kattelee varmaan telkkua.

Huomenna aamulla aikasin kouluun. Sit ehtii nopeest käyä kotosal ennen ku pitää lähtee Kamppiin Suvii vastaan. Se tulee nimittäin tänne pidennetyks viikonlopuks. Illalla ois tarkotus lähtee Hyvinkäälle kattoo, mitäpä muutakaan kuin, Hunkseja! &lt;virne&gt;

Lauantaina ois ohjelmas vähäsen kiertelyy jossain päin pk-seutuu ja illalla pitäis mennä Maijan synttäreitä juhlistamaan. &lt;hymy&gt;

Sunnuntaina ois varmaan taas vähäsen kiertelyä jossain päin pk-seutua. Ei kyl ihan tarkallee oo viel mitää suunniteltu, riippuu niin ilmasta. Ei hirveesti viitti lähtee tonne talsimaa jos vettä sataa. <totinen>

Maanantaina pitäis kävästä koulussa kääntymässä nopeesti ja sieltä sit ajellaa Suvin kans Kotkaa kohti. Pitää käydä parturis ja viemäs, että hakemas tavaraa suuntaan jos toiseen. Näil näkymin ainaki oisin sit jo saman iltan viel tulos takasin tänne Vantaalle.

Mutta ehkä niistä lisää ku ollaa siel asti. &lt;hymy&gt;

Oijoi...Sunnuntai 20.05.2007 06:30

olipahan hyvät synttärijuhlat. &lt;hymy&gt;
Kiitoksia Jenneille, Saduille, Sannalle, Lauralle, Jonnalle, Suville, Hennalle ja Sinille, sekä eritoten suuret kiitokset Hannelle kämpän lainasta. &lt;sydän&gt;