IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2007 16:52

Viime perjantaina ajelin Vantaalle. Ehin siin just purkaa kamat ja vähä tehä semmosta pientä siivousta. Sitte kasin jälkee Maija ja Katri tuli mun luokse. Mä pääsinkin pälkähästä, eli kuskin hommasta ja käytii siinä sitte juomaan oikeen urakalla. Oli hyvä nousuhumala ku lähettii Keravalle Wanhaan Kinoon kattoo Hunkseja. Ihan ok se mesta oli, mut hirmu vähä porukkaa, noin niinku yleensä aatellen mitä on Hunksien keikalla. Noh, vihdoin ja viimein ku keikka alko, ni luulin jo ettei siel oo ketää hyvää. Mutta mutta, olihan siel sentää Sami. <sydän> Keikka oli loistava ja känni oli kova. <virne> Kotona olin sit puol kolmen pintaa. Kivaa oli!

Lauantaina tuli nukuttua sitte aika pitkään. Eikä ollu kyl minkäälaista krapulaa, vaikka tuliki juotuu aaaika paljo. Noh, siinä iltasella menin sitte käymää Maijalla kylässä ja lähettii ajelee Stadiin. Ajelun jälkee menin viel Maijalle iltateelle ja olin kotosal joskus puolen yön pintaa.

Sunnuntai meniki sitte siivoillessa vaatekaappeja. Voi että! Mistä sitä tavaraa onkin oikein kertyny. Huhhuh!

Maanantaina menin Sannalle kyläilee. Frank teki meille dommariruokaa. Oli muuten hyvää! Siel tuli sitte istuskeltuu iltakuudesta puolee yöhö asti. Kotii lähtiessäni kävin viel heittämäs pientä rundii Stadis. Kotosal olin sit siin yhen pintaa.

Tiistaina pääsin vihdoin ja viimein iltapäivällä Stadii kohti. Tarkotuksena oli mennä shoppailee. Noh, sitähän sitä tuli taas tehtyä oikein urakalla. Maijan kans treffattii siel ja kierreltii viel vähäsen kauppoi. Iltasella ysin pintaa ehin vasta kotiin. Olipahan reissu.

Keskiviikkon laitoin kamat kasaa ja lähin Kotkaa kohti. Sit käväsin noutamassa mun uudet verhot. Oi että ne onki kivat! <hymy>

Pari päivää täs nyt on menny vaa ihan hengailles. Ihan rentoo on ollu. Huomen pitäis mennä Jennin ja Jonnan tupareihi ja nähä taas kaikkii työkavereit. Ihan mukavaa seki välil, näin kuukauden tauon jälkee. <hymy>

[Ei aihetta]Torstai 23.08.2007 01:11

Oli odotettuu huonompi toi Simpsonit-leffa. Ja sit viel ku en puoliikaa niist teksteist nähny ku ne oli valkoset aina niin vaaleel pohjal. Huonost meni seki... ihan muutenki.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 15:49

Viime keskiviikkona tultii Suvin kans takasin Vantaalta tänne Kotkaan. Päivä meni siin purates kamoja. Ilta meni täs kotosal vaa olles, tylsistyes. Marko kuitenki soitteli siin vähä yli kymmenen et lähtisinks sen kans käymää Amiraalis. Noh, sinnehän me siis lähettii. Siel istuskeltii ja juteltii, jonka jälkee sit käytii viel ajelemas. Olin mä sentää puol kaks jo kotosal. Kiva oli nähä sitäki pitkäst aikaa. <hymy>

Lauantaina sitte oli Suvin 21 vee synttärit. Ensin mulla oli parturi iltapäivällä. Niinpä päätettii et lähtäänpä käymää Tykkimäel, et millasta siel mahtaapi olla nykyjää. No siel sitte kierreltii ja käppäiltii. Aika kuiva paikkahan se nyt oli. Päädyttiin Kouvolan Amarilloon syöpöttelemään. Mukana oli siis minä ja Suvi, sekä Henna.

Sunnuntaina nähtii pitkäst aikaa Tiian kans. Ensiks heitettii sen porukat Nopalaa Sallan porukoiden mökille ja lähettii ajelee. Kierreltii tuol ympäriinsä. Erkaniki tuli tutuks taas pitkäst aikaa. Muutaman tunnin päästä haettii Sanna ajelulle mukaa. Loppupeleis päädyttii sitte Jakelle. Sit oliki kello jo aika myöhä, et oli kotiin päin mentävä. Ihan mukavaa oli. <hymy>

Maanantaina näin myös pitkästä aikaa Santtuu. Se oli aika tärkee tapaaminen. Santtu halus esitellä mut ja Frankin toisillee. Vähä jänskätti kyl. Pasaatissa siis ekaks nähtii ja kierreltii hetken aikaa. Sieltä päädyttii Amarilloo viettämää iltaa oikein pitkän kaavan mukaan. Oli ainaki erilainen tapaaminen ku aikasemmin. Suunniteltii vähä et jos näkis täs viel ens viikol ennen ku Frank lähtee takasin Dommareihi. Toivottavast suunnitelmat nyt sit pitää. <hymy>

Eilen lähettii porukoiden kans Vantaalle tekemää suursiivousta ja roudaa noit loppui kamoi joita en tääl nyt enää tarvi. Jotenki päädyttii sit taas kauppakierroksille ennen ku päästii mitää siivoomaa. Olihan se kello vissii kaheksan ennen ku siivoomaa päästii. Eihän siin loppupeleis niin kauheen kauaa menny, mut siihe kaikkee muuhu se aika sit upposki. Oltii me takasin tääl joskus puol yhen pintaa.

Tänää pitäis mennä leffaa kattoo Simpsonit. Saas nyt nähä miten käy.

Huomen pitäis pitkäst aikaa nähä Jenniiki ja mennä sen kans kahvittelee. Ellei siin nyt tuu sit jotain esteitä, niinku täs nyt on tullu yleensäki kaikkien kans pitkin matkaa. Ärsyttävää!

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 23:27

Viime perjantaina lähettii sit Suvin kans ajelee puolen päivän pintaa kohti Vantaata. Roudattii kauhee kamavuori sisälle ja kävästii kaupas hakees vähä evästystä. Siinä sit pari tuntii ehittii hengähtää ennen ku piti alkaa laittaa itteämme illan keikkaa varten. Mesta oli joku turkkilaisten omistama, ainaki niin päättelin henkilökunnasta. Keikka oli tosiaan ihan loistava! Siel oli taas kaikki L O I S T A V A T tyypit. <hymy> Oli vaa ihan hemmmmmetin kuuma, hiki vaa valu koko ajan.

Lauantaina hengattii vaa kämpillä ku ei jaksettu lähtee mihinkää. Oli niin kuuma ja kaikkee. <kieli>

Sunnuntaina sitte lähettii käymää Kodin ykkösessä ja keskustas vähä ajelees. Tarkotuksena oli ettii "Pihlajakatu 23" ja sehän löyty heti ekasta mahdollisesta osotteesta. Eli nyt on Salkkarien kuvauspaikkakii bongattu. Kiitos hyvän suuntavaistoni. <vink>

Maanantai oli pyhitetty shoppailulle. Lähettii puolen päivän pintaa jo liikenteesee. Ensin käytii Sellos ja sielt mentii Ruoholahtee. Se on kyl aika kuiva paikka, ei siel oo mitää. Sieltä jatkettii Kamppiin ja Forumii. Kaikki muutki kaupat tuli siin kierreltyy. Kaiken kiertämisen jälkee päädyttii sitte ansaitulle siiderille. <cool> Kylläpä oli hyvää.

Tiistaina piti käydä koululla kääntymässä nopeesti. Iltaa vietettii Lintsillä. Oli kyl aika hiljasta, verrattuna siihe yleiseen kohelluksee mikä siel nyt on sen väenpaljouden keskellä. Kivaa oli ja tulipahan käytyy laitteissakii monen vuoden tauon jälkee. Eipä se nyt mitää kummosta ollu, alkaa olee jo liian vanha tommosee. Noh, vaihtelu virkistää. <hymy> Sieltä ku oltii lähös ni vastaa käveli Tomi Metsäketo ja Sanna Hirvaskari siippojensa kanssa.
Eihän me kuitenkaa ihan suoraa kotii sieltä päästy lähtee, vaa vähä pörrättii viel keskustas. "Eksyttii" sit ajelee taas "Pihlajakatu 23:n" ohi, ja siellähän oli jengi kuvaamassa Salkkareita. <hymy>
Vihdoin ja viimein ku päästii kämpille asti ni töllättii sitte telkkuu. Mukava ukkonenki alko siinä vähä ennen kahta yöllä. Hyvin näky salamat ja se miten ne valas koko taivaan. Siinähän se tykkäs jyllätä about puolisen tuntii ennen ku meni ohi, oli aika rankkaa.

Tänää ku heräiltii siin puolen päivän pintaa, ni ei muuta ku kamat kasaa ja alettii lähtee takasin Kotkaa kohti. Oltiihan me puol viiden pintaa sentää jo tääl.

[Ei aihetta]Perjantai 10.08.2007 00:59

Kesäloma on alkan ihan mukavasti tässä. Oon ehtin rentoutuu hyvin ja shoppailla tietty, ja ennenkaikkea ottaa aurinkoo ja palaa! Eli ihan loistavasti on menny. <cool>

Huomenna nokka kohti Vantaata Suvin kanssa. <hymy>

Nyt se alko....Sunnuntai 05.08.2007 21:58

nimittäin KESÄLOMA!! <cool>

Rolling StonesTorstai 02.08.2007 01:22

Rolling StonesTorstai 02.08.2007 01:04

Rolling StonesTorstai 02.08.2007 00:46

Rolling StonesTorstai 02.08.2007 00:21