IRC-Galleria

DanyelaG

DanyelaG

itkee onnesta,rakas poikamme on täällä<3

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

stella-pisteTiistai 20.12.2005 14:53

Kun puhalletaan tulta tähän
sammuvaan hiileen,
se savullansa meitä tukehduttaa.
Ja jos vain muistellaan,
jäädään kiinni ikuisuuteen.
Eikä eletä ollenkaan,
kaikki tämä vähäkin vain tuhotaan,
rohkeempaa on luovuttaa.

Kyllä sinä muistat, kuinka katse viiltelee.
Kyllä sinä tiedät, miten lehdet putoilee.
Kaikki on jo nähty, siksi pisteen nyt teen.
Anna jo olla.
Anna mun olla ja unohtaa.

Kun nyt jutellaan,
voidaan hyvin katsoa silmiin,
on nähty nämä seinät ennenkin.
Ei saa koskettaa,
ne aamut meidät imee vain kuiviin.
Ei tästä tule näin valmiimpaa,
ehkä on jo aika irroittaa,
kai saa nyt luovuttaa.

Kyllä sinä muistat, kuinka katse viiltelee.
Kyllä sinä tiedät, miten lehdet putoilee.
Kaikki on jo nähty, siksi pisteen nyt teen.
Anna jo olla.
Anna mun olla ja unohtaa.

Anna jo olla.
Anna mun olla ja unohtaa.

Kyllä minä tiedän, kuinka kehomme kietoutuu.
Kyllä minä muistan, kelle ihosi tuoksuu.
Jos tulevatkin vuodet käsiimme
vain rikkoutuu.
En jaksaisi olla, anna mun olla ja unohtaa…

wow wow wow=)Tiistai 13.12.2005 11:28

moro sano poro!koulssa ollaan..tulin juuri..mutta eipä täällä tapahu mitään...eikä ole ketään! tänään meen viideltä ammattikoululle kasvohoitoon..sain katjalta joululahjaks semmosen=) eilen käytiin koeajaa luultavasti meidän tulevaa farmaria..ehkäpä ehkäpä=) tänään on jo tiistai..enä 3 päivää koulua sitten se ihana kaúan odotettu 3 viikon loma alkaa..wee=) mulla on ikävä..moniakin ihmisiä..ensinnä pappaa...se tuli tänään kovasti mieleen bussissa kun se bussikuski kuulosti ihan siltä puhuessaan "nää nää nää nää"..ja radiosta soi vielä simon ja garfunkel! tuli paha mieli..mutta sitten se muuttu hyväksi..kun aloin nauramaan ajatellessani sitä hassua.......
on myös ikävä kavereita vaikka ei ne poissa olekaan..yasse oli täällä viikonloppuna mutta mielestäni saisi tulla takaisin...marjutinkin näin viikonloppuna mutta saisi nähdä useammi..sit mulla on ikävä marttiakin vaikka näin sen aamulla..<3
onhan se vähän hassua kieltämättä mutta kai sitä vähän hassu pitää ollakin....?
lauantaina rakas sofiani valmistuu lähihoitajaksi..jo kokkolaan olisi tarkoitus mennä vamistujaisjuhliin koululle..jippii sis!=) muuten ajattelin viikonlopun menevän sitten rauhallisesti...ei mitään ulosmenoa tai muuta..goosataan vaan=) riitti kyllä viime viikonloppu..kun meillä ne tuparit oli ja ihmisiä kylässä..kotona oli ihan hauskaa ..oli kuitenkin kaikki närä och kärä där..soffi&uula, yasse, marjut, sanna, piia&mika, lotta&marko, jani, lauri, mestari, hannu, ja mamikin kävi=) mutta baarissa..no jaa..tarviiko sitä kirjottaakaan....onko melodyssa koskaan hauskaa..?? käytiin siellä ensin mutta ei viihdytty..*yllätys yllätys* niin mentiin sitten routeen mutta eipä se hirveästi eronnut edellisestä..elikkä baari-illasta ei jäänyt oikeen mitään käteen...taaskaaan....?
noh jaa.kaippa sitä pitää vaikka tupakille lähteä kun ei muutakaan näy olevan..bye beibi<3
joo elikkä se on perjantaipäivä!
koulussa ollaan..kohta pitää lähtee kuvaa koulun esitteisiin jutskia..bläääh!
ens viikko vielä koulua..sit alkaa 3 viikon joululoma...wee=)
taidanpa olla vaan sen viimesen loma viikon duunissa...
pitäs alkaa joululahjoja osteleen..noh eilen tuli martille haettua jotain, samoin piialle, ja ojaloille ostettiin bb-peli..siis big brothet peli..nuo kun on niitä bb-orjia..huh huh..ei ymmärrä sen viehätystä=)
tänänä otetaan lunktisti..tulee meidän iso uusi telkka=)
huomenna meillä on sitten ne tuparit..pienet illanistujaiset=)
mut emmä tiiää..ei tuu nyt mitään juttua..later beibe!
<3

måndag..blääääh!Maanantai 28.11.2005 11:32

eli maanantai blääääh=( tulin hetki sitten kouluun tai oikeestaan yli puoli tuntia sittem..eikä opetus vieläkään alkanut! jouduin pyöräileen uudelta kodilta asemalle tänään..just kerkesin=) soitin just konttiin ja ne tulee hakemaan jotain vanhoja huonekaluja..kämppä pitäs siivota tänään ja viedä avaimet et joku pääsis kattomaan sitä..ituttaa kun tulee kiirus tehä kaikkee..vaatteet on kaikki vielä uudella kämpällä jätesäkeissä ja muutaki tavaraa.pitäs jaksaa purkaa ne ja laittaa paikoilleen..! ihana siellä' on kyllä ollu asua..ihana nukkua ja saunoa--*hih=)
viikonloppu meni kiireisesti..perjantaina muutettiin huhu..ja lauantaina oltiin sitten siellä vaasassa..käytiin ensin pelaa bilistä..sit fixattii hotellilla ja mentiin teatteriin (tukkijoella)!!!!suosittelen..oli aivan mahtava!!!!!=)
sit kymmenen jälkee mentiin fransmanniin syömään..nam nam!
sit mentiin royaliin jatkamaan..oli siel hirvee jytä..mut ei yhtään huvittanu..paikka täynnä ihmisiä..sit mun maha oli niin iso etten jaksanu liikkua.mut ihan kivaa oli..ainakin kun pääsi taas edes pieneksi hetkeksi poies..!
kahen viikon päästä pidetään sit tuparit..eli ensi viikonloppu pitää ottaa iisisti=)
nyt koulujuttuja! moro sano poro!<3

oot sä terroristi??Keskiviikko 23.11.2005 12:45

moro sa poro! koulussa ollaan..photoshoppaillaan..ei mitään uutta oikeastaan....huomenna en tiedä onko koulua vai mitä..joni on ainakin poissa..että antaako etätehtävää...?etätehtävää pukkaa=)
eilen saatiin kasattua hyllyt sun muut..sohvat milloin te tulette???
pitäs tulla tänään tai huomenna..pakko!! et pääsee muuttaakin joskus!
nukuin taas yöni huonosti.....todella huonosti..mietin että milloin mun puhelin soi taas puoli viiden aikaan yöllä ja jotain hirveää on tapahtunut...*flashback* onneksi se ei soinut!!!!! niinkuin viime vuonna samaan aikaan!!! en sitten millään saanut kuitenkaan nukuttua..yörin ja pyörin..puoli unessa..prkl!
ois pitänyt tulla kahdeksaksi mutta ei millää jaksanut..niinpä tulin yhdeksäksi....
kello puoli yksitoista..syömään...maha tahtoo ruokaa...
tänään pitää koulun jälkeen käydä anttilassa ja katsomassa jotain paitaa viikonlopuksi..sitten olikin kai pyykkitupa...ja käyn viemässä papalle kynttilän..semmonen keskiviikko...
<3: din...danni

piiiiipiiiiiiiTiistai 22.11.2005 17:48

piiipiii pikkunen lintu..mie oon pipi!!!!!!!
pikkasen pipiiiiiiiii!!!!
kotona...istunu koneella aamusta asti..tehny saitteja sun muuta...värkkäilllä..oli tarkotus pelata crash bandiquuttia (en mie tiiä miten kirjotetaan)..what ever what ever..i do what i whant..mut emmie kerkeekkään ku pitääpäs alkaa mennä suihkuu sit uudelle kartanolle kun se uusi pesukone tulee..
en siis ollut tänään koulussa.ku oli pipi..ja nukuin yöni huonosti kun muistin että tasan vuosi sitten menetimme tärkeän ihmisen!!!!r.i.p!!!!!!
täytyypi viedä kynttilä palamaan.......
eipä kai muuta.....
<3
- Vanhemmat »