IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

3 päivää ilman nettiäLauantai 27.05.2006 04:10

Uuh kyllähä se opettaa. Etenki ku "pomona" on sellane ikinuore 79v patu minkä liikkumine 100m kestää yhtä kauan ku miulta juosta coopperi, mut eipä siinä mitää ku pysyy isännän kupeessa ni ei hommakaa oo nii rankkaa. MOJ kaikille ketkä ootti uusinta blogia eli flaidikselle WEEEEEE meikulla on fani <3 mut siis muutenki flaidikselle poikarakkautta paljo täältä Tampereen sydämmestä.

HAHHI! Tänää joku koulukoti/tms nuori pummi röökin tossa Riihimäen kohalla meiqlta, ja selitti miten ei oo ku 2e ja pitäs olla 4e et pääsee isin luokse mil on freepay-liittymä tms mitä se ei saaa kiinni. Onneks lähti toisee suuntaa. Tädillä oli kuitenki ainaki 3mm mustaa silmien ympärillä ja jotku ihqviivat lähti siitä voi bittu miten ihanaa melkee rakastuin ensi silmäyksellä<3. Erkille kiitos jaksaa meiqn kanssa ravintolavaunussa vaikka kaljaa tarjosinki mut silti ku oon tälläne kuspää jäbetsy.

ETTE MUUTE USKO miten kivaa on kuunnella musiikkia josta tykkää. Ku 3 päivää kuunnellu sahan/höylän mörinöitä ni loordiki alkaa kuullostaa ihanalle musiikille.

np. Susperia - Years Of Infinit

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.