IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

voevoe =/Maanantai 27.02.2006 16:15

13:25 < eeikka> mitä saatanaa
13:25 < eeikka> piti kokeilla viittä usernamee että löyty huutonettiin vapaa nick
13:25 < eeikka> ei saatana :)
13:26 < eeikka> ja sitte ku saa tunnarin viimein nii logauksessa se heittääki että joo virheellinen se ja tää.
13:26 < eeikka> mitä hittoo
13:26 < eeikka> Jaa
13:27 < eeikka> täs oliki vaa perinteinen tää virheilmoitus on vain hämäystä, logaa kolme kertaa sisään nii pääset ineen -temppu.
13:27 < eeikka> meninpäs vanhaan.
13:28 < eeikka> Mitäh
13:28 < eeikka> en voi biddaa ku oon liian n00b! Mitä hittoo!
13:28 < eeikka> uskomatonta
13:31 < eeikka> ois ees varottanu rekisteröinnissä että 'sul pitää olla sitte feimii ja reputationii että voit biddaa mitää itelles, ekaks sun pitää tappaa 20 rottaa ja käydä juttelee mun kaverille nii saat ekan ränkin jolla voit biddailla itelles tiskirättejä ja kivia katuojasta. kommarin biddaamiseen tarvitki sitte maailmankeisarin reput että nähää vuoden päästä'

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2006 06:15

04:12 < DarkAhven> laitoin tos äske clanchättii dimmun sanoi
04:12 < DarkAhven> "whispering voices, summoning screams, waiting for satan, to bless their sins"
04:12 < DarkAhven> ja sit "goodnight ^^"
04:12 < DarkAhven> ei kukaa vastannu :|
04:13 <@wudu> nii

Ei vittuMaanantai 27.02.2006 04:27

LOLLLOLLOL- Mitkä vitun "darkahvennin hoidot" (kuvitteellinen yhteisö) Voi vittu mitä yhteisöi.

Jotku vitun nörttipellet kuvittelee et joku haluu niitä ku neo käyny kuukaude salil ja melkee hauis näkyy ja siel on 200 teinii samassa yhteisös. "OOT NII IHQ VOI SIUL MELKEE ON JOKU LIHAN NÄKYVIS" "OIH KU SIUL ON IHQ LÄRVI KUHAN POJAT TAJUU ET OOT HOMO NI EI KYL SEN JÄLKEE" VOI VITTU mitä idiootteja :DDDDD Vittu et naurattaa ja itkettää TAAS samaa aikaa.

Sit ne vitun ritardit pastee niitä joka vitun eukon kommentteihi minkä vaa löytää galtsusta. RAAHOTTUKAAPA! Ja koittakaa saaha eukko in real life ni ei vittu tarvii galtsussa heruttaa vitun vammaset.

Toine vaihtoehto on et niil säkällä onki pari lihasta mut sit ne näyttää ku ois jääny jonku MäcDonalds norsun alle naaman puolesta. Koittakaa nyt vittu raahottua.

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2006 04:16

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan omasta mielestäni vittumoisimman örc-galleria teinikyselyn.

Tää vitun paska juttu pitää kirjottaa omaa galtsuusa ja sit vastata ja haastaa vähintää 100 ihmistä. En jaksa taas haastaa ku Whispin ku seo nii ihana. Se saa jakaa tätä kaikille! Ku se jakaa muillekki nii auliisti.

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2006 04:13

Bitun suomi ku hävis bittu hermo meni. Ostin jopa pari cepuu sen kunniaks. Aattelin olla ihan ilma cepuu jos oltas voitettu mut ei pystyny sit ku hävittii. Ja bittu vieläki hereil.

Saatana et siin viimoses eräs pumppu hakkas kovaa. Pitää varmaa alkaa harrastaa jotai muutaki liikuntaa ku teboilille ostaa kaljaa ja takas.

Huora whispiPerjantai 24.02.2006 23:05

Tehtävänanto: ÄLÄ HARRASTA TEINIRITARDIKYSELYJÄ GALLERIASSA! Tämä sääntö pitää kirjottaa päiväkirjaan ja sit olla harrastamatta näitä. Ja haastaa nii paljo ihmisiä ku jaksaa.

Haastan kaikki gallerian käyttäjät mut en jaksa jokaiselle kirjottaa siitä kommenttia, tulkoot ite lukee täältä.

Aini eile ol diablo nimine humppa- ja tanssiyhtye nait treinis. Olihan se taas ihan jees käyä heiluttaa vähä kättä vaikka ei diablo mikää ihan must bändi ookkaa.

kebab rulesKeskiviikko 22.02.2006 17:33

Saakuta ku ennoo kerenny olla koton laittaa ruokaa yms ni helposti tullee jotai kebappeja yms sit vejettyy tai jotai muuta cräppiä. Nytku oon 2 päivää tätä harrastanu tästä ni tullu hirvee kroonine paskahätä. Ei ruleta =( Pyllyreikäki o ihan tules kokoaja.

[Ei aihetta]Tiistai 21.02.2006 04:51

Just tajusin ton uuen päivänkuvan...Vittu et hermo menee siihe et jonku vammane eläin näyttää vielä vammasemmalta ku omistajasa jossai kuvas ja seo olevinaa vitun hauskaa. Kattokaa noita miun kuvia vittu. Oon enemmä kännis ku taukki tai apina ja seo ihan vitun hauskaa. Jopa miun kuvat on parempia ku 80% noista päivänkuvista. Onneks oon nii nevahöörd ettei tuu tapahtuu et pääsisin päivänkuvaks. Seki o tollaste vitun vammaste teinien hyväksymisen/huomion tavotteluu. Vitun teinit pilaa koko vitun gallerian..

heheTiistai 21.02.2006 04:43

Olpas taas yhellä käyes paljo tapahtumii...Ekaks siin vieres istu jotai teinei tai siis jotai minuu nuorempii tyttöi, johon jotku vitun spurgut istu puhuu. Mikä vittu siinäki on et ne spurgut luulee et jotai ~20v tyttöi kiinnostaa niitte jutut tai seura. No yllättäe tilanteesta seuras se et ne eukot painu vittuu sieltä koko baarista.

No homma jatku. Toine niistä deeqsta rupes jotai huutelee siihe viereisee pöytää ja toine deegu sit siin selitti et "mie en ala selvittelee jos sie taas saat turpaas". Siinä ne sit jotai selitti toiselle pöyälle ja pyys tulta siltä porukalta yms, kunnes se toine deegu tulta pyytäessää lens perseellee siihe ja kolhas pääsä siihe pöytää mis ne istu. Vittu et revettii saugorin kans.

No seuraavaks ne jatko sitä vitun jutusteluu siihe pöytää ku siinki oli IHANAN NUORIA TYTTÖJÄ ainaki 1 kappale ja homma meni siihe et sellane pikkutyttö sieltä baarintiskin väärältä puolelta tuli sanoo et "mitä hää on sanonu siitä vieraisii pöytii huueskelusta". No homma jatku hetken ja se sama täti tuli siihe meukkaa et "NYT painutte ulos täältä". Siinä ne viel ovella jotai halaili vitun juopot.

Parasta oli viereises pöyäs istunu about 35-40 jäbetsy mille vissii vaimo soitti. "Ihan vaan kahvia juon". Jotenki kuulu nii vitun hyvi siihe mein pöytää. Tyhjä kaljatuoppi sil siin edes oli eikä paljo kahvikupposta näkyny. Teki miel mennä huutaa siihe luurii et "OTATKO LISÄÄ KALJAA MIE MAKSAN!" ni ois jonku onnettoman avioliiton siinäki säkällä pelastanu. No en viittiny ku oon tälläne herkistelijä boju...

Nii ja samaisen sällin pöytää istu siitä mein vierestä joku toine yksinäine juopottelija. Jotai paskaaha ne siin vääns eikä paljoo kahvikuppei näkyny pöyäs...Tuoppeja sitäki enemmä.

HUOMEN LÄTKÄÄ!

kMaanantai 20.02.2006 03:38

01:35 .: wbur: mulle tuli viimeks paha olo laivalla :(
01:35 .: wbur: varmaan merisairautta tai jotai
01:35 .: wbur: en muista että oisin siellä mitään syöny ni ei voi ruuasta olla
01:35 :@DarkAhven: alkoholilla ei ollu osuutta?
01:36 .: wbur: en usko
01:36 .: wbur: suoraan pullosta join ni ei siinä mitään voinu olla
01:36 .: wbur: ja oli 40% ni ei bakteerit oikeen elä