IRC-Galleria

Tänään tapahtunuttaLauantai 24.11.2007 13:30

Nyt on jotain historiallista meneillään, minulla on nimittäin krapula. Luulin että se ei iske hyviin ihmisiin mutta nyt selvisi minunkin todellinen luontoni. Monellakin tapaa... Kas tässä läpileikkaus eilisiltaan.

Koko paska ilta lähti käyntiin sillä että _periaatteessa_ yleisössä oli vain kaksi ns. ulkopuolista ihmistä, joten vittuako me niin pienelle porukalle ruvetaan vetämään mitään, vedetään siis kännit. Se oli kylläkin illan meininki muutenkin, tarkoitus oli mennä vielä Flamingoon esityksen jälkeen, mutta ei esitystä niin ajattelin vetää pienet pohjat ennen lähtöä. Tuskissani skäppäilin läheiseen Alkoon ostamaan hieman tujumpaa kamaa. Siellä kävi niin että minä menetin malttini. Ja pahasti. Normaalisti minulla on helvetin hyvä itsehillintä mutta silloin oli taas niitä päiviä jolloin paska suorastaan ryöppyy minun niskaani. Ja silloin annoin samalla mitalla takaisin.

Kävelin muutaman väkevän pullon kanssa kassalle.

Kassaneiti: Onko sulla papereita?

Minä: Joo. tässä.

Kassaneiti: Juu, nää ei valitettavasti käy.

Minä: Mitä? Kuvallinen KELAkortti, miksei se käy?

Kassaneiti: Sulla pitäis olla sellanen poliisin hyväksymät henkilöpaperit...

Minä: Aaaa, ei saatana, tää on taas tää... (yksi humalainen ilta erään kaverin kanssa, ei Onnelaan eikä Woodooseen samasta syystä...)

Kassaneiti: Ja sitäpaitsi sulla ei oo tarpeeks ikää, väkevien ostoon tarttiais olla 20-vuotias.

Minä: Jaa-a... No, ei kai tässä muuta kuin että kiitti vitusti, kyllä kusee tää ilta muutenkin, saatana. Noi pullot tossa, vienkö ite takasin vai työnnänkö ne sun perseeseen?

Ja sitten stormasin ulos. Rupes kaduttamaan niin vitusti näin jälkeenpäin oma ilkeily. Normaalistihan olen kiltti ja mukava mutta silloin kun suutun niin käy noin. Harvemmin ajatellaan miltä minusta tuntuu kun minulle huudetaan ja vittuillaan, joten miksi minunkaan pitäisi olla empaattinen ihminen?

Ei tässä mitään, häntä koipien välissä takaisin teatterille, ja samantien karjuin yhdelle kaverille, mistä tuli ihan mulkku olo (Näin käy aika usein: Teen jotain typerästi, tulee muna olo, pyydän vilpittömästi anteeksi koska siitä tulee aidosti paha mieli, ja nauretaan päälle koska ei uskota että olen tosissani). Rauhottelen itseäni siinä ja sitten pyydettiin käymään Siwassa. Olin muutenkin menossa mutta otin vielä muiden tilauksia vastaan. Tuli niin amis-olo. Yöks.

Listassa oli 2 Golden Cappia, 14 Rekoa, 2 Koppabergia, 5 Eldorado-siideriä ja sixpack Olvia. Ai jumaliste sitä myyjän ilmettä kun länttään ostoskorin siihen liukuhihnan viereiselle tasolle. Ensin se katsoi minua, sitten sitä siideriläjää, sitten taas minua ja sanoi:

"Joo, eiköhän tuossa oo sen verran kamaa että vaikka oisit ollu ekaa kertaa täällä niin kyllä me silti annettas sulle tosta hyvästä kanta-asiakaskortti."

Mietin että mitäs vittua, kanta-asiakaskortti. Niin no joo, mikäs siinä, allekirjoitin siinä tiskillä paperit ja minulle annettiin se kortti. Ei yhtään hassummin. Kuitenkin käyn siellä aika vakituisesti että ihan tarpeeseenhan tuokin tulee. Suurinpiirtein vähän päälle 60 € edestä litkua.

Mitäs sitten, vedin törkeät kännit, sammuin ja unohdin aikalailla ilmoitella ihmisille missä olen eli tässä lopputulos: Krapula, kyrpiintyneet sukulaiset ja kaverit, sekä vitun paha morkkis.

Yksi viikonloppu elämästäni. Anteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.