IRC-Galleria

Tänään tapahtunuttaTiistai 01.07.2008 16:34

Tai tarkemmin sanottuna eilen, oli taas niitä "illalla tapahtuu"-juttuja.

Mentiin muorin kanssa Varkauteen viettämään kummitädin 50-vuotis juhlia. Jänskätti ajaa sinne asti, ottaen vielä huomioon että kumpikaan ei ole sinne ajanut aiemmin. Ongelmilta ei vältytty, mut perille päästiin turvallisesti.

Mentiin sitten kummitädin asuntoon. Ensin nähdään kummitädin mies, ja kätellään sitä. Sitten nähdään ihan saatanan omituisen näköinen mies. Hän nousee seisomaan ja esittelee itsensä Iso-D:ksi. Meinaan, sama tukka, naurettavat vaatteet ja se saatanan riipus mikä sillä aina on messissä, näköinen oli. Mutta paljasti olevansa vain imitaattori.

Sieltä sitten itse juhlapaikalle. Iltaa myöten meno oli _karua_. Viisi n. 50-vuotiasta mummoa heittäny taas karseita juttuja. Hienoja repliikkejä oli, tyyliin "Voi kuule ku nykynuoriso on niin komiata. Jos mie kuule oisin siun ikäne ni heti oisin kimpussa! Mut oonhan mie mieleltäni vielä nuori..." Ja sit läksin piiloon ja helvetin äkkiä. Jossain vaiheessa miut löytää se Danny. Vitunmoisessa kännissä, änkyttäen jokaisen sanan ekat kirjaimet kolmeen kertaan ja kantaen Siwa-kassia, jossa on sisällä Tasavalta-viinaa ja jääteetä. Siis mie tiesin että se ei ollut Danny, mut miun kiltteys joutu NIIN koetukselle ku mie näin sen näyn. En unohda sitä ikinä.

Danny oli pistäny siis Tasavaltaa ja jääteetä sekaisin. Kutsui sitä "Iso-D:n erikoisteeksi". Meni ehkä minuutti ennen kuin ukko sai tuon sanottua. Jossain vaiheessa kyllästyttiin lantraamaan ja vedettiin koko pullo raakana. Oli mies aika rentona. Sitten Danny menee laulamaan. En ees löydä sanoja, jotain niin priceless... Mut aika komeeta, veti "Ghost Riders In The Sky"-biisinkin. Suomeksi. Mentiin tupakalle ja se avautui miulle:

Danny: Tää on niin vitun vaikeeta!
Mie: Mikä?
Danny: No tää! Mä oon Danny.
Mie: Etkä oo.
Danny: EN NIIN! *itkua* Tajuutsä ku kaikki tytöt haluaa mua mut mä oon kato nii kiltti ja nöyrä et tarjoon niille vaa mua itteäni.
Mie: Joo, se on varmaan perseestä ku kaikki tytöt haluaa Dannya.

Danny änkytti lisää jotakin, mistä en saanut mitään irti. Danny kerkesi vielä sanoa "Anteeks, mä en siis oo rasisti, mut...", ja HETI ennen kuin kerkesi muuta sanoa tyrkkäsin sen viinapullon ukon naamalle ja se joi siitä pullosta ku tutista. Aina kun joku aloittaa lauseen noilla sanoilla, niin AINA tulee jotain hulvatonta tekstiä. En olisi kestänyt rasistiläppää koko kansan Danny... imitaattorilta. Se ois menny liian pitkälle.

Sitten siellä oli joku helvetin filosofi. Koko ajan jankutti miten mie en tajua asioita ku mie oon niin nuori. Jatkuvasti yritti käydä väittelyä miun kanssa, ja joka kerran kun olin voitolla niin vaihdettiin aihetta. Kuulemma sen nuoruudessa Tex Willerit ja Aku Ankatki oli jännitystä mutta nyt niissä ei ole hohtoa. Sanoin "Onko aika mennyt meistä ohi, vai olemmeko me menneet ohi ajasta?" Ukolle tuli täysjäätö. Filosofi meinasi sanoa jotain, mutta tyytyi laittamaan sormen suuhun, kävelemään keinuille ja mietiskelemään tuota lausetta tunniksi, ennen kuin vastasi "Se oli hyvin sanottu".

Sitten jossain vaiheessa pitkällisen odottelun päätteeksi juhlatkin päättyivät. Kummitäti sammunu ja se piti kantaa taksiin. Päästiin sen asunnolle ja Danny lens nurin kummitädin miehen kitaran päälle. Meinas saada turpaan. Danny painui himaan, muut meni nukkumaan ja miun oli pakko mennä kävelylle ja funtsia mitä vittua just tapahtu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.