IRC-Galleria

Darvi

Darvi

1440312779 and counting...

Selaa blogimerkintöjä

Hihamerkit ja silpomisetPerjantai 13.04.2012 21:55

Kun joku kehtaa vitsailla hihamerkeistä, niin mokulehdistö repii hiuksiaan päästä. Natsikortit viuhuvat ja parhaimmatkin reaktiot ovat sopimattomasta huumorista syyttäminen. Pahimmat ovat sitten tahallista vääristelyä ja sensuuria. Väliin mahtuu sokea usko lehdistöön.

Sen sijaan samaan aikaan suvaitsevaisto suvaitsee ja haluaa laillistaakin pikkupoikien penisten silpomisen kulttuurisen identiteetin vuoksi. Pienet pojat saa merkata raaemmin kuin polttomerkatun karjan maassa, jossa koirien häntien typistäminenkin on kiellettyä. Natsitkin tyytyivät harmittomiin tatuointeihin merkkaamisessaan. Natsit sentään vihasivat juutalaisia ja pyrkivät tappamaan heidät. Tästä saa käsityksen miten paljon valtaapitävät suomalaiset naiset vihaavat miehiä.

ps. Eiköhän tunnetuimmat hihamerkit Natsi-Saksassa olleet ihan ne natsien omat hihamerkit.

Lisäys 10.5.2012
Nyt kun jollain persulla on nähty persujen hihamerki, niin se ei enää kerrokaan juutalaisista, vaan natseista. Korjatkaa jos olen ymmärtänyt väärin. Kun persu tekee jotain, niin se on natsi. Kun persu kommentoi jotain jollekin muulle, niin se muu on juutalainen.

Lisäys 3.7.2012
"Brandenburgin osavaltio on teettänyt alan yrittäjille esitteen, joka tarjoaa vinkkejä tunnistaa epätoivotut vieraat ja estää heidän tulonsa." "Esitteessä yrittäjiä opastetaan muun muassa tunnistamaan uusnatsien käyttämiä symboleita, kuten mustia kolmioita tai käännettyjä hakaristejä." "Epätoivottujen ryhmien tunnistaminen on ongelmallista. Yhdistyksillä saattaa olla myös viattomia nimiä, jotka viittaavat vain historiaan ja kulttuuriin." "Tuomion mukaan hotellinpitäjät saavat antaa porttikiellon äärioikeistolaisille poliittisten näkemysten vuoksi." ""Äärioikeistolaisille ei tarvitse tarjoilla", osavaltion opetusministeri Martina Münch linjaa." Hyysäri

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.