IRC-Galleria

Tampere Kuplii & Bakacon 2011!Torstai 31.03.2011 13:50

Huomasin, etten ollut kirjautunut edes kunnolla sisälle IRC-galleriaan enää moneen kuukauteen - johtuen lähinnä siitä, että olen addiktoitunut Tumblriin viime lokakuusta lähtien. :,> Mutta koska mulla on ollut tapana jaaritella tänne aina välillä lähinnä cosplaykuulumisiani (,jotka ovat tosin melko laihoja) ajattelin ilmoittaa, että ostin eilen kankaat siskoni ja mun Scanty & Kneesocks cosplayhin! Myös piilarit saapuivat tällä viikolla ja tilasen meille peruukit Cosplay Wigsiltä, joka oli päivittänyt kauppaansa menevän näköiset peruukit demonisiskoksille. :) Granted, kyseisen myyjän Kneesockille tarkoitama peruukki on hiukan tumma, mutta itse jaksan uskoa, että se tulee näyttämään hyvältä punaista ihoa vasten.



Olen myös aloittanut Kneesocksin proppien askartelua viime viikon aikana, kun vaan olen töiden ohessa ehtinyt. Se tosin on verottanut multa aikaa Grellin tekemisestä ja olen suht' varma, etten tule saamaan moottorisahaa ensiviikon Tampere Kupliita varten. Onneksi mulla on kuitenkin Sebastian ja William mukana kaunistamassa mahdollisia kuvia. <3 Also, aion käyttää Scantyn piilareita Grelliin. Iitu lipasi hiukan valmentaa meitsiä tänä viikonloppuna, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun ylipäätään käytän piilareita. :,D Hiukan hirvittää, mutta hyvä se on tämäkin taito handlata tulevaisuuden varalta.

Also, Bakaconin cosplay-kisan ilmot aukeavat maanantaina. Ollaan yhä Iitun kanssa suunnitelmissa osallistua ryhmäkilpailuun Scantynä ja Kneesocksina. :) Katsotaan, ehditäänkö mukaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.