IRC-Galleria

DeadLeprechaun

DeadLeprechaun

kommunistiksi kutsuvat..

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Uudestaan!Sunnuntai 26.07.2015 01:47

Enpä ole vähään aikaan päivitelly mitään tänne, joten nyt kun on aihetta, ni päivitetään sit. Viimeisen puolen vuoden aikana ei ole aika riittänyt oikein muuhun kuin töihin ja Vaimokkeen kanssa oleskeluun(Ja enemmän kuin mielelläni olen Hänen kanssaan>3). En ole läheskään kaikkia kavereita nähnyt niin useasti kuin haluaisin mutta onneksi ymmärtävät. :) Noh, onneksi sain pidettyä kuukauden verran kesälomaa, niinpä pääsi rauhoittamaan mieltä. Ensin loman alkajaisiks, käytiin Pellossa mutka, juhlistamassa pikkusiskon ylppäreitä. Pari viikkoa lomaa tuli vietettyä seesteisesti rentouduttua, hedonistisella touchilla. :3 Juhannus sitten tuli vietettyä Rakkaani vanhempien mökillä, viettäen hauskaa, juoden, pelaten ja leikiten. Ihana viettää Jussi muualla kuin kaupungissa.
Tuli tutustuttua ja juteltua monien uusien ihmisten kanssa, ja nähtyä vanhojen frendien kanssa :) Elämäni parhaimpia Juhannuksia!
Kotio tullessa, ei ollu kuin pari päivää niin suunnattiin kohti Seinäjokea ja Provinssia! Ihanaa ja Mahtavaa päästä "kauas" pois omilta nurkilta, läheisimpien ihmisten kanssa: Rakkaani ja paras Ystäväni. Saavuttiin päivää ennen festareita, vanhemman pikkusyrren ja hänen kihlattunsa tykö, viettää iltaa :) Käytiin paikallisessa, Momo Catin pitämässä Stillissä nauttimassa ihania juomia ja pitkästä aikaa sai maistaa aitoa Mojitoa.
Eka Provinssipäivä meniki aika lailla kaatosateessa :D jonotettiin n. tunti(saatto olla pidempi tai lyhyempiki aika) ja siinä jonoon päästyä se sade sit kunnolla alkoki. No, päästi camping alueelle ja saatiin hyvä telttapaikka pusikoiden suojista. :3 Päivä sitte heiluttiin telttailualueella ja käytiin kaupungissa hakkee juomatarvikkeita ;)
Illasta Main stagelle ilmaantui Die Antwoord ja Muse. Loistavia esiintyjiä ja mahtava show kokonaisuudessaan! En jaksa kauheasti lopulta kirjotella, vaikka asiaa olisi useaksi päiväksi. Tämä kokemus jotenkin oli sanoinkuvaamattoman loistokas, pienistä pikku mutkasta huolimatta. Hedonismia parhaimillaan! :D Tuli tavattua monia mielenkiintoisia ihmisiä, joilta sain sinä lyhyenä aikana, niin paljon. Puhdasta euforiaa reivatessa Huoratronin tahtiin ja ottaessa osaa wall of deathiin(kyllä! Huoratronin keikalla tehtiin wall of death useampaan otteeseen). Ihanan levollinen olo halaessani Rakastani, kun Kent soittaa taustalla. Upeaa ihastella Deadmau5in dj-taitoja ja katsella Mike Pattonin lavakarismaa ja koko Faith No Moren esiintymistä, jonka jälkeen lähetään suoraan, valmiiksi uupuneina kävelemään kohti juna-asemaa. Provinssi is my Wonderland!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.