IRC-Galleria

Deep_C_Diver

Deep_C_Diver

per aspera ad astra

Tautia!Maanantai 05.11.2007 18:42

Eipä ookkaan taas hetkeen tullu vierailtua täälläkään galleriassa. Nyt oli kuitenki pakko tulla, kun veliveikkonen viimein toimitti loputkin syxyisen Tallinnan matkan kuvasadosta. Katsokaa, oi kansalaiset, ja kauhistukaa!

Muuten tässä yritellään lähinnä epätoivon vimmalla päästä pirullisen lentsun kourista. Se pirulainen iski ollessani viime viikonloppuna valvomassa yhdellä vanhainkodilla. Ikään kuin ei kaxi valvottua yötä putkeen riittäisi jo sinänsä! Ja kun ei viitsisi millään olla päivätolkulla poissa työssä oppimisen kentältäkään. No, se on niin sanottu force majeure, sitä vastaan ei oikein ole vakuutusta eikä ennakkovarmistusta. Too bad, toisin sanoen.

Sattuipahan muuten merkillinen juttu pyhäinpäivän yönä. Kirjaan sen tähän, kahelixi leimautumisen uhallakin. Olin noin klo 01 yxinäni vanhainkodin kansliassa kirjoittamassa muistiin jotain pikkujuttua, kun äkkiä kuulen, kuinka käytävässä kävellään kanslian avoimen oven editse laahaavin askelin. Arvelin jonkun asukkaista heränneen ja nousseen kävelemään. Menin käytävään tarkoituksenani saattaa kulkija takaisin vuoteeseensa. Totesin kuitenkin käytävän täysin autioxi. Sama juttu toistui vielä noin klo 3.30 aikaan, eikä ketään tai mitään käytävässä näkynyt silläkään kertaa... Spooky!

Että siinäpä lyhykäisyydessään viimeisimmät kuulumiset. Jatkoa seurannee taas, mikäli eivät kummajaiset onnistu toimittamaan allekirjoittanutta pyöreään selliin... ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.