IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Yleistä pälätystä.Maanantai 07.11.2005 19:59

Pakkohan tätä ominaisuutta on testata! Ei kyllä pieksä livejournalia kirveelläkään, ihan jo sen takia kun ei voi olla sööttejä animoituja ikoneita. :)

Mitähän tässä kirjottelis? Olen koettanut katsoa Kaikan Phrasea, mutta minun DVD-asema päätti taas lopettaa dvd:iden lukemisen, joten pitänee tyytyä muuhun viihteeseen. Tai ehkä tuota pitäis taas opiskeluhommiakin väsätä. Pakko saada uusi kone!

Anatheman liput ei oo kuulemma kuin 18 euroa, vois harkita... toisaalta en ole aikoihin bändiä kuunnellu. Lähinnä sillon Judgementin aikoihin ja vähän sen jälkeen. Ei muutenkaan tule kauheasti enää harrastettua laatumusiikkia, mikä on sääli... mutta se vaatii liikaa keskittymistä.

No, pakko kai tässä on yrittää kääntää tuo teksti huomiselle translationin tunnille... ei vaan kauheasti innosta, kun jo eka lause on "The ambitious actress who once courted the limelight, the liberal firebrand who confidently preached the virtues of artistic freedom and grassroots politics, now seems surprisingly unsure of herself and, at times, defensive." Ei mitään ihanaa tekstiä. No, ainakaan se ei ole Linkolaa... thank gods for small mercy. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.