IRC-Galleria

Delite

Delite

mit vit! Vahanko taa on muuttunut, sattumalta muistin salasanani tanne muutaman v jalkeen.

muutto.Maanantai 31.10.2005 16:01

Huomenna toiden jalkeen muutetaan. Kalustettu talo keskustasta maksaa 200 dollaria viikolta. Ja pian meita on 3 asujaa, tulee suomalais-irkkaaja-kommuuni. En ole viela alkanut pakkaamaan. Taalla on kello pian kymmenen illalla, pitaisi ehtia viela nukkua ennen aamuviitta.

Ystavien koira synnytti yhdeksikot, kolme tosin kuoli. Olin tanaan katsomassa ja Jazz-emo kavi hakemassa minut pentujen luokse. Sellaisia pienia potkyloita, silmat viela kiinni. Osa ruskeita vaaleat raidat jo erottuen, osa melkein mustia. Uskon tietavani isan, olen nahnyt sen kulkevan reissuillaan kaupungilla. Nimeltaan Costa, musta koira. Uskon etta pennuista tulee vahvoja ja kauniita ja hyvaluonteisia, kuten vanhemmistaankin.

Kiiretta on ollut, nettipuoli elamasta on ollut vahissa. Aktivoidun pian uudestaan kun saan oman kodin. Laitan kuvan talosta, ulkoa aika tavallinen ja vanha, sisalta hyvassa kunnossa pidetty. Ja muitakin kuvia luvassa lisaa.

Nautin olostani taalla. Uutuuden viehatys ei ole kuihtunut vaikka yhdessa paikassa olenkin ollut. Aina kokee jotain uutta joka paiva.

Kertokaa minulle jotain teidan saastanne? Miten suomessa menee?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.