IRC-Galleria

Delite

Delite

mit vit! Vahanko taa on muuttunut, sattumalta muistin salasanani tanne muutaman v jalkeen.

Pitkasta aikaaTorstai 30.08.2007 15:24

On taas tovi vierahtanyt viime kirjoittelusta.

Netti on vaan jotenkin tippunut pois jokapaivaisesta rutiinista..

Osoite on hieman vaihtunut, se Cottage -sana muuttui Dairyksi, ollaan nyt kivenheiton paassa vanhasta talosta samaisella farmilla, mutta talo on reippaasti suurempi ja maen paalla ja lampimampikin. Pihalla kasvaa banaania ja sitruunoita, pergoloissa ruusuja ja passion-hedelmia, seka puissa keikkuu jattikokoisia varikkaita hedelmakyyhkyja ja niita sinisilla muovinpaloilla kosiomajojaan koristelevia bower-lintuja.

Kevat on tulossa ja paljon tulee rapsuteltua puutarhassa ja pihalla muutenkin. Ajatuksia virtaa ja tekisi niita mieli kirjata, mutta koskaan silloin ei ole koneen aaressa joten tarinoinnit vaipuvat unholaan silloin kun jalleen koneelle istahtaa.

Olen jo kauan kokoillut listaa linnustosta, mutta ei sekaan ole viela valmis. Mutta mikapa kiire elamassa, onhan sita koko elinika kaikelle aikaa. Hommasin myos vahan ammattimaisemman kirjan Australian puustosta, voisi kai niita alkaa seuraavaksi tunnistelemaan. Uudesta talostakin voisi kuvia ottaa, toki tietenkin tulisi siivota ensin. Siksi kai sekin kuvailu on jaanyt vaikka kk on tassa jo asuttu.

Mut nyt heit, voisin laskujakin maksella talla samalla nettikaynnilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.