IRC-Galleria

Noniin, pitkästä aikaa merkintääLauantai 24.11.2007 02:05

Kaikennäköstä on tapahtunut sitten viime merkinnän. Penkkarikokouksia, vj-kurssi, äipän juhlat (joissa kituutin kipeenä + tavaroiden roudaamiset päälle, tuskaa (mutta hyvää ruokaa)). Juhlissa jouduin juontamaan ohjelmallista osuutta samppelin kanssa.

2. jakson koeviikko alkaa maanantaina :( Menee koko viikonloppu kokeisiinlukiessa. Jää parinpelto väliin :'( Ens viikon ohjelma (jos se nyt jotakuta kiinnostaa):

Maanantai: Saksaa (ei pysty, ei kykene, ei jaksa)
Tiistai: Fysiikka (jee, hiukkas- ja ydinfysiikkaa) + äikän preliminääri
Keskiviikko: EI MITÄÄN \o/ juuri tuon prelin takia
Torstai: Enkku
Perjantai: TUOMIOPÄIVÄ (elikä pitkää matikkaa)
Maanantai: Ussa (koko koe, en jaksanut tehdä niitä koetta korvaavia tehtäviä)
Tiistai: Manttua

Ja sitten pitäis abivideon kässäriäkin vääntää ens viikolla että päästäis joulukuussa kuvaamaan :S Tiukille menee, olis ehkä parempi hioa se kässäri kunnolla valmiiksi ennen kuin ruvetaan kuvaamaan, muuten tulee kamalaa jälkeä. Noh, ehkäpä tuo onnistuu.

Mitäpäs muuta. Niin, YO-tulokset. Bilsa kahen pisteen päähän L:stä ja ruotsi YHDEN PISTEEN päähän M:stä(!!!) Ruotsi nyt jää tuoksi, mutta bilsasta käyn vielä metsästämässä sitä laudaturia. Sattuu olemaan ainoa aine missä mulla on siihen mahdollisuuksia. Muita aineita ens keväänä onkin sitten äikkä, pitkä matikka, enkku ja manttu. Noilla pitäis lakki tulla, syksyllä käyn sitten ehkä kirjoittamassa vielä fyssan ja lyhyen saksan.
Kello on paljon, painun nukkumaan. May the Walrus be with you!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.