IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 05.01.2008 02:27

Äää, tahtoo retkeileen! Ees viikonlopuks. Ees jonnekkin. Mutta hitto kun ei oo aikaa. Ehkä sitten penkkareiden ja/tai kirjoitusten jälkeen. Edellisestä retkestä on jo aikaa. Siis sellaisesta HC-retkestä, missä ei nukuta kämpässä tai sellaisen läheisyydessä tai silleen että autoja on ihan vieressä. Pitäis päästä kunnolla korpeen, kulkea reitti A:sta B:hen yöpyen paikassa C ja mahdollisesti myös paikassa D. Matkalla pitää sataa tai vaihtoehtoisesti lunta pitää olla polulla polveen asti ja yöpaikassa hoidetaan hiertymät jalasta. Ja kotiin palattua käydään suihkussa ja painutaan totaallisen kuolleena nukkumaan.

On mullakin oudot mielihalut. Mutta semmosta se on kun on partiolainen :P

[Ei aihetta]Perjantai 04.01.2008 18:20

Whii, kymppi matikasta \o/

Happy New Year!Keskiviikko 02.01.2008 01:50

Pistetään nyt tännekkin hieman kommenttia. Eli eilen juhlittiin duppel-tason A-ryhmässä. Meno oli duppel-loistavaa, vaikka kaikki eivät perille päässeetkään. Ja jotku vaan poikkes. Nooh, oma oli mokansa. Mutta paremmin ei juuri vuotta voisi aloittaa, kiitokset kaikille :)

Sitten se ikävämpi juttu. Huomenna kouluun. Perkele, ei jaksais. Taas alkaa ihana stressaaminen noiden kouluhommien kanssa. Onneksi se on pian ohi.

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 16:31

Viime päivät on mennyt aika nollameiningillä. Koneella oon istunut, koiraa lenkittänyt ja jonkinverran matikkaa harjotellut. Mutta tänään pääsee juhlimaan uutta vuotta parhaassa A-ryhmässä :D
C&C: Generals on hauska peli. Vanha kuin taivas ja käyttöliittymä lähes sama kuin LOTR: Battle for Middle-Earthissa, mutta silti sitä vaan tulee tahkottua. Ehkä ne on ne ydinpommit :P
Nojoo, vois mennä pakkaileen.

"Mies, mies, mies, mies yli laidan..."Perjantai 28.12.2007 20:10

Noei, kukaan ei (ilmeisesti) mennyt laidan yli. Risteily rokkas, meninki oli loistava! Kiitosta vaan, joskus uudestaan :D

Tukholmasta tarttu mukaan C&C: Generalsin Deluxe edition. Täytyy vähän järkätä sille tilaa koneelle. Siihen taitaakin mennä sitten loppuloman matikanopiskelusuunnitelmat :P

Laivalle!Keskiviikko 26.12.2007 14:52

Whii!!!

Aatto tuli, aatto meniTiistai 25.12.2007 03:14

Nyt se on todistettu. Kun ei toivo mitään niin yllättyy varmasti :D Tosin olin kyllä toivonut Simpsonien kausiboksia (eka kausi tuli) ja kännykälle vesitiivistä pussia reissuja varten, joten ne ei yllättänyt mutta oli silti mukavia. Siskoilta tuli sitten ihan totaaliylläreitä: toinen antoi karvanopat ja toinen minikahvinkeittimen :D Sitten tuli kaikenlaista muutakin kivaa tavaraa.
Huomenna risteilylle \o/ "In the navy..." :D Tulee loistoreissu.

Weihnachtsferien! Ja!Sunnuntai 23.12.2007 01:43

Eli låmalle päästiin (äntligen). Viime viikonloppu 'pellossa oli kivaa, Ubongoo, Citadelsia, Monumentoa, Catanin uudisasukkaita ja Bangia tuli taas hakattua. Ja kaikenlaista muutakin tehtyä. Tosin ruoka oli tänävuonna hieman pettymys, varsinkin kinkku. Se oli semmosta arkisin leivän päälle pistettävää normikinkkua. Ja porkkanalaatikko oli mautonta. Mutta oli se kuitenkin hyvää :D

Keskiviikkona oli uusinnat. Meni aikas loistavasti, ainakin uskon että osasin kaiken. Samana päivänä iskä sai ajo-opetusluvan. Ja heti suoraan töiden jälkeen käytiin sitten pitämässä käsittelyharjoitustunti. Torstai-ilta taas kului cittarissa paketoidessa. Suurin osa niistä paketeista ainakin muistuttaa lahjapakettia edes etäisesti :P

Loma siis alkoi eilen. Eilen oli joulukirkko, tarkoitti siis että aamulla ei ollut mitään kiirettä, ennen kuin aikaa oli enää vartti jäljellä ja piti lähteä kiiruhtamaan. Ehdin kuitenkin paikalle jopa ennen toista salpakankaalta tullutta bussilastillista. Siellä sitten meni se oma aikansa, jonka jälkeen sitten kävelemään kotiinpäin (Joonaksen _piti_ heittää mut mutta auto oli jotenkin ihmeellisesti täyttynyt ja matkalla suoraan salpakankaalle). Loppupäivä menikin sitten aika rötväillen, koiran käytin hieman pidemmällä lenkillä kun ei ole koulun takia oikein viikkoon ehtinyt. Ja sitten datasin.

Tänään käytiin lahessa. Ensin käytiin taas harjoittelemassa ajamista. Sanotaan edistymisesta nyt vaikka että auto lähtee liikkeelle, se kääntyy, se menee takaperin ja se pysähtyy. Ja vaihtuu kakkosvaihteelle. Ja takaisin. Eikä rusahtele. Sammuu tosin.
Sitten käytiin ostoksilla. Ootte ihania ihmiset kun lähette viimehetken jouluostoksille ja ruuhkautatte tiet. Kuitenkin, ostoksia tehtiin, vaelluskenkiä kävin taas sovittelemassa (ehkä jopa tammikuussa saisin jopa aikaiseksi ostostoimenpiteen) ja kotia tultiin. Ja jälleen dataamaan.

Huomenna. Niih, no varmaan ainakin haetaan kuusi. Ja dataan.
Jouluaatto. Käyn kirkossa. Ja dataan. En kuitenkaan kirkossa.
Joulupäivä. Syömään mummille. Ja datausta.
Sitten alkaa risteily \o/ Siitä tuleekin sitten semmonen reissu että svenskaklubbenilla on enemmänkin kerrottavaa :D:D:D:D
Johtopäätös: Keksikää mulle jotain korviketta dataukselle.
Niin no sitä matikkaa pitäis vissiin kerrata... Täytyy kattoa.

Hyvä fiilis! (not)Torstai 13.12.2007 02:52

Nonniin, pientä päivittelyä tännekkin. Eli koeviikko meni ihan jees, heikoin tulos oli ussan 7. Penkkarivideon kuvaaminen alotettiin viime lauantaina. Saatiin vajaassa viidessä tunnissa kuvattua yks kohtaus. Editointikin on 'bout 20 % valmis. Eli ihan jees, seuraavaa kohtausta pitäis alkaa viimeisteleen ja kuvaamaan. Ja loppujakin kirjoittaa puhtaaksi. Jöö.

Tänään (lue: eilen) oli sitten putrojuhla. Näytelmä oli hauska, ehkäpä jopa parempi kuin meidän, who knows. Kotimatkalla sattumalta bongasin taivaalta orionin, käväsin kotona räpsäsemässä siitäkin kuvan. Parin päivän päästä taivaalla on ilmeisesti erityisen paljon tähdenlentoja, pitää kattoa jos ennen parinpeltoa yrittäis niitäkin bongata.

Matikan uusinta ens keskiviikkona(?). Ja kurssia on tullut kerrattua vasta ihan alusta. Ai ai, tiukille menee. Ja perjantaina on vielä lähtö parinpeltoon. Nooh, vihko mukaan ja pikkasen laskuja sielläkin.

Mutta nyt muutama yhtälö ennen nukkumaanmenoa.

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 01:01

Pienenä lisäyksenä eiliseen merkintään:
Peruin Pelit-lehden, tilasin Retki-lehden. Harrastuspainotus muuttunut hieman. Edelliset pelit jotka oon ostanu on varmaankin Halo ja LOTR: Battle for Middle-Earth joskus 2004-05. Ja ei, en ole warettanut pelejä tuonkaan jälkeen. Eli Retken jutut on varmasti hieman hyödyllisempiä, vaikka oli Pelitin artikkeleita ihan kiva lueskella. Ja tuli sieltä nettisivuiltakin aina välillä jotain ladattua.

Sitten tähän päivään. Partiolaisten omapäivässä Partioretkessä tuli pyörähdettyä. Takkia hain, tuli paljon kaikennäköstä pikkutarviketta ja vaelluskengät varaukseen. Sieltä sitten kotiin ja puolen tunnin kuluttua Vanhaan Pappilaan lippukunnan syyskokoukseen ja puurojuhlaan. Paljon päätettiin ja hauskaa oli.

Nyt fyssaa lukemaan ->