IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 31.07.2008 13:15

Eilen oltiin melomassa. Oli aikas päräyttävä elämys. Zürichseen vesi oli lämmintä ja maisemat oli upeat. Menomatkalla satoi vähän mutta siihenhän on tullut jo totuttua suomessa.

Tänään viimeinen animointi. Sitten aloitetaan purkaminen. Vähän harmittaa se, ettei ehitty kiertämään alaleirejä kuten oli suunniteltu. Nyt tuli vierailtua vain tämän meidän Ombelicon lisäksi viereisessä 360° -alaleirissä ja Sayariksessa missä muutkin suomalaiset ovat. Nooh, ehkä sen kestää.

Täällä on ollut nyt pari myrskyä. Paikalliset ovat ottaneet telttoja alas ja me suomalaiset olemme vain lisänneet kiiloja. Kyllä suomalainen Halti kestää :D

Keski-Eurooppa ei ole kallis vaikka niin väitetään. Toisaalta tämä väite on ristiriidassa sen faktan kanssa, että lompakko alkaa olla aikas tyhjä. Pitää ehkä vielä nostaa jonkin verran lisää. Raha kuluu täällä lähinnä kahveihin, jäätelöihin ja johtajakahvilan herkkuihin. Nam nam Schnizelbrotit ja Raclettet.

Kolme varttia päivän ensimmäiseen animointiin. Aurinko paistaa.

[Ei aihetta]Tiistai 29.07.2008 19:14

Ensin täällä paahdutaan überhelteessä, sitten odotellaan ukkosta ja lopuksi ankkuroidaan telttoja maahan myrskytuulen takia. Ei täällä ainakaan ole tylsiä säitä.

Animointi on kivaa.

[Ei aihetta]Lauantai 26.07.2008 20:37

Eilen oltiin Complexén kanssa keskuskeittiössä. Päivä meni siis perunoita ja tomaatteja pilkkoen ja sipuleita kuorien. Ei mikään paha homma, oli ihan kiva nähä leiriä siitäkin vinkkelistä. Ja ehittiin käydä toisessa, vähän Benkeniä isommassa kylässä. Benken on siis tämä kylä jonka alueella Ombelicon alaleiri sijaitsee. Ostettiin sieltä kylästä eine Taschenmesser ja kaikenlaista muuta.

Tänään nukuttiin pitkään ja otettiin muut suomalaiset hoitoon tänne että matkanjohtaja sai vapaapäivän. Toisinsanoen järjestettiin pienimuotoinen kaupunkisuunnistus ja leikittiin suomalaisia ja romanialaisia leikkejä. Ite tutustuin tarkemmin tollaseen partiopostimerkkinäyttelyyn. Aika jännä oli. Nyt katajaiset ovat saattamassa muita suomalaisia rautatieasemalle ja me tultiin dataamaan :P Noei, kohta mennään varaamaan paikat melontareissulle tai johonkin vastaavaan.

Täällä on edelleen kuuma. Ja nyt ei edes tuule kunnolla. Eli läkähdyttävää on.

Huh huhTorstai 24.07.2008 15:27

Täällä on kuuma. Siis todella kuuma. Viikonloppuna saattaa olla jopa 30 astetta. Hajotkaa sinne pakkaseen :D noei, sielläkin on ilmeisesti hellettä. Mutta hajotkaa silti.

Ollaan leikitetty näillä leikkejä. Aika jännä että muissakin maissa on samojen leikkien muunnelmia. Katotaan keksitäänkö jotain totally suomalaista. Vaikealta se ainakin vaikuttaa.

Täällä on hienot maisemat.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.07.2008 23:05

Jeejee, ollaan nyt Sayariksessa. Täällä on enemmän partioleirimäinen meininki. Ei muuta moi.

Tritts im Morgenrot daheTiistai 22.07.2008 22:51

Nyt ollaan sveitsissä. Täällä on todella mahtavaa, maisemat on upeita ja meillä on todella luxusoltavat. Kohta mennään syömään, sitten lööbaillaan, mennään suihkuun ja rynnätään bilettämään. Nam nam :D

Me tultiin vähän yllätyksenä näille järjestäjille, eli meille ei ole mitään kunnon hommia. Ollaan vähän siellä sun täällä, useimmiten vain jaloissa :P Aiheutetaan turhaa stressiä järjestäjille :(

Piakkoin olis tarkotus lähteä vierailemaan Sayariksessa, eli siinä alaleirissä missä muutkin suomalaiset ovat. Mennään junalla ja yritetään päästä perille :P

Saksaa ei oikein olla puhuttu, sensijaan englantia ja suomea sitäkin enemmän, Löytyi muutama toista reittiä saapunut suomalainen.

Nyt pitää lähteä syömään. Terkkuja kaikille!

In Berlin.Sunnuntai 20.07.2008 18:49

Elikä saksassa ollaan, Berliiniä vallotetaan kovasti :P
Ollaan siis eksytty tämmöseen nettikahvilaan, ja minnekkäs muuallekkaan sitä heti menis kuin galleriaan :D

Eipä tässä muuta, reissu alko hyvin, bussissa tuli nukuttua hieman ja nyt tutkitaan berliiniä loppupäivä. Päästän nyt muut koneelle.

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 15:52

Hetki lyö. Lähtö on koittanut. Auf Wiedersehen!

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 03:46

Vaikka kuinka aikasin alottais pakkaamaan niin se silti jää aina viimetinkaan.

[Ei aihetta]Tiistai 15.07.2008 03:06

alkaa pikkuhiljaa ketuttaa koko reissu.