IRC-Galleria

puuhPerjantai 31.10.2008 02:45

48 slaidia. tällä hetkellä. kattoo millanen tosta vielä tulee :D

Aivan aluksi...Tiistai 28.10.2008 01:18

Ei hitto...Perjantai 24.10.2008 04:00

Pitäis vissiin jo saada tämä vuorokausirytmi kuntoon, taas valvon tässä ja huomenna herään kuitenkin ties koska päivällä :P

Kuuntelin hieman juutuubista kristillistä metallia. Muutamia helmiä löyty. Mutta se on pakko todeta, että black metal on paskaa, oli se sitten kristillistä tai antikristillistä.

Rahaakin on pakko alkaa hankkia, tili on liian tyhjä, alkaa jo rajoittaa elämää (right, oon melkein poistunu kotoa tällä viikolla, autotonna on kiva olla, varsinkin jos asuu täällä hyvien bussiyhteyksien varrella :P)

Huomenna alkaa partioretki korvessa. Huominen menee sitten pakkaillessa ja jos oikein mahdottoman aktiiviseksi intoudun niin saatanpa värkätä mallikappaleen retken nikkarointisydeemiin. Tosin mallikappale saattaa olla jo olemassa, täytyy tarkistaa. Sitten viikonloppuna piirin syyskokous, jeij. Täytyy mennä kattoon millasta toimintaa on piirin puolesta luvassa nyt tulevana vuonna.

Alkaakos jo tämä enterin ylikäyttö ärsyttää?

Niin vähän arvelinkin :D

Ehkä siis lopetan tähän.

JOTA & JOTISunnuntai 19.10.2008 01:25

Semmosta harrastin tänään, irkkaus oli yllättävän tylsää, radioamatööreily taas yllättävän mielenkiintosta.

India-Lima-Kilo-Kilo-Alfa

[Ei aihetta]Torstai 16.10.2008 23:24

Nyt on kone sitten lopulta aikalailla valmis. Formatoin siis ja asentelin kaiken uusiks. Pyörii hieman sujuvammin nyt. Täytyy vissiin vaan joskus sijoittaa isompaan sisäseen kiintolevyyn, 100 gigaa on nykyään vähän turhan vähän, ei tällä oikein editoida voi :P Tosin tuskin tätä konetta rupeaisinkaan videoeditillä rääkkäämään, yks kone jo hajonnu (ilmeisesti) sillä tavalla :D

Lisäksi yritän olla innovatiivinen googlen sovellusten hyödyntämisessä, vaikuttaa aikas toimivalta idealta \o/

[Ei aihetta]Tiistai 14.10.2008 20:48

Eilen oli eka seikkailijakokous. Onnistu kohtuullisen hyvin, jatkoa odotellessa :D

Täytyy kehittää jokin tosi übermonimutkanen herätyssysteemi, yöunet tuppaa nyt vähän venymään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.10.2008 22:19

Paska reissu mutta tulipahan tehtyä. Eiku ihan kivaa oli vaikkakin vähän rankkaa, täytyy tuohon eräilyyn taas totuttautua. Tullu harrastettua vähän liikaa hovipartiointia.

EVOLLEEE!!!Perjantai 10.10.2008 16:35

Metsä odottaa valtaamistaan. Pitkästä aikaa kunnon mehtäretki. Jei!

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.10.2008 01:11

niin ja lompakossa on liian vähän rahaa

pahKeskiviikko 08.10.2008 01:08

Pakko karsia Pako pois katselulistalta. Ei vaan enää ehdi/jaksa. Ei se mitään, juoni menee vissiin vain turhaan venytetyksi. Sitä paitsi, House ja Simpsonit on ihan riittävä määrä töllöä. Nyt kun Conanikin tulee vain huonoon aikaan. Nyt se conanille varattu aika on muuten vain jotain ihme idlailua, klo 16-18 menee joka päivä ihan ihmeellisesti, hukkaan päivästä kaksi tuntia. Niin, päivässä on liian vähän tunteja. Ja viikossa on liian vähän päiviä, sen huomas kun piti järkätä partiokokousaikaa, ja viikonloppuja on taas liian vähän muihin aktiviteetteihin, viime viikonloppuna piti valita, samoin seuraavana. Ja kuukaudessa on liian vähän viikkoja, sen huomaa siitä kun pitää tehdä partiotoimintasuunnitelmaa ja saada tietyt asiat pois alta tän vuoden puolella. Ja vuodessa on liian vähän kuukausia, kohta on syksy puolessa välissä, sitten tulee taas talvi, sitten kevät, sitten kesä, sitten syksy... Mistä pääsemmekin siihen että vuosiakin on vähän huonosti, varsinkin kun tuo intti verottaa sen yhden.

Tulipas paljon tekstiä, taidan mennä ulkoiluttaan dogin ja leikkiä sitten musikanttia.