IRC-Galleria

mökiltäSunnuntai 01.07.2007 00:04

oli taas jees reissu, hauskaa oli, kiitoksia kaikille.

Huomenna konffikset ja isosralli. Rankka päivä edessä, pitää mennä aikasin nukkumaan.

paluu pellostaTorstai 28.06.2007 01:37

Noniin, eli taas tuli vietettyä puolitoista viikkoa parinpellossa isostelemassa. Leiri oli taas hauska, kiitokset kaikille pikkuisille, isosille ja pomoille. Sekä tietenkin keittiön tädeille. Parinpellon kulinaristiset herkut, nam!
Perjantaina sitten jälleen pokeria, sunnuntaina konffikset ja isosralli ja sitten alkaakin työt torilla.

"Tulee niin pataan niin pataan!"
"Get on the floor, put your hands up!"
"Jakakaa rakkautta!"
"Rakkaat kristityt..."

Suurjuhla - Storfest 2007Tiistai 12.06.2007 00:37

Noniin, eilen takas suurjuhlasta. Hauskaa oli vaikkei mentykkään antin ja arskan kanssa särkkikseen. Ehittiin ainakin kierrellä tamperetta, toisin kuin muut :)
Ja kun HHH on narunylitysrastilla niin silloin varmistetaan aina kikkailun maksimointi. Eli toisinsanoen lähes jokainen ryhmän jäsen menee eri tyylillä yli. Oli ihmispyramidia, ihmissiltaa, ihmissurffausta...
Toivottavasti näitä isompia partiotapahtumia tulee pian lisää. Seuraava Vaeltaja-Rover tapahtuma olis ainakin mielenkiintoinen. Sen vois pitää vaikka lahessa, olis mukavat matkat tapahtumiin eikä tarttis huolehtia yöpymisistä.

[Ei aihetta]Perjantai 01.06.2007 02:15

Koeviikko takana. Ja kyllä johannes näytti sen partiodokkarin siellä iltapäivässä. Vuoden 2007 paras dokumentti ^^ tosin palkintopysti otti jo hieman osumaa :S Ja näytti se siellä mun musavideonkin. Ei voittoa sillä, mutta sen sarjan voittajavideo oli niin hyvä ettei harmita.
Pyörällä ajoin aamulla kouluun. Ei siinä mitään, kiva sää oli ajella. Mutta heti kun iltapäivällä nousin pyörän selkään polkeakseni kotiin niin alkoi tihuttaa ja parikymmentä metriä ajeltuani alkoi jo sataa. Ketutti siinä pikkasen että tuli jätettyä ne kalvohousut kotiin. "Ei siellä kumminkaan pahasti sada, kyllä nää housut senverran vettä hylkii". Ja paskat, housut oli läpimärät ennen kuin pääsin ees soramäkeen.
Huomenna palautukset. Saa nähä miten meni. Ruotti saattaa mennä uusintaan. Eiköhän muut mee läpi.
Ja lauantaina pokeria ^^ Saa nähä lähenkö taas 9 euroa rikkaampana.

tästä se taas alkaa...Tiistai 22.05.2007 00:20

Koeviikko. Tuskaa. Nooh, huomenna äikänkoe, keskiviikkona ruotsi. Sitten helpottaa. Torstaina musa, perjantaina enkku. Sitten viikonlopuksi turkuun, jonka jälkeen maanantaina matikkaa. Tiistaina onkin sitten äikän palautus ja keskiviikkona viimeisenä kokeena ussa. Sitten torstaina onkin johannes-iltapäivä. Saa nähä näyttääkö se mun partiodokkarin sielläkin.

[Ei aihetta]Perjantai 11.05.2007 04:46

väsyttää. piti järkkäillä asioita huomista nokiavideokisatsydeemikuvausta varten. sitten olis vielä pitänyt ussan-not-esitelmää tehä. ja lukea ruotsin sanakokeiden uusintaan. ei jaksa. toivottavasti huomisen viimeinen lupapuhelu onnistuu aamulla ja kuvauksetkin menee hyvin.

[Ei aihetta]Maanantai 02.04.2007 22:26

**tun flunssa, **tun koeviikko

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.04.2007 03:50

Onnistuinpa tekeen jo ensimmäisen koijauksen. Onneks porukat oli valveilla XD

"Katoin tossa sähköpostin ja siellä oli Kimmolta tullut viesti" (Kimmo = Lukiomme rehtori)
"Mitäs se?"
"Oli pistänyt kaikille oppilaille viestiä että alkuviikosta ei ole koulua, koska lähes kaikki opettajat ovat sairastuneet pahasti eikä sijaisiakaan ole tarjolla. Ja koska kaikki opettajat eivät oo tehny vielä kokeita niin niitäkin siirretään tulevaisuuteen."

Meni täydestä, kyselivät tarkennusta, uskoivat. Sitten kun olin lähössä pois niin huomautin vielä että kannattaa vilkasta kalenteriin, semmoseen mistä näkee päivämäärät. Silloin vasta keksivät. :D

Ja muilla paikkakunnilla asuville tiedoksi, täälläpäin riehuu aikamoinen flunssa, ehkä peräti influenssa. Eli toi saattaa hyvinkin muuttua todeksi. Se olis aika kiva, koska nyt on todella koeviikko menossa ja opiskelukunto ei oo paras tällä hetkellä.

hyvä yritys :)Sunnuntai 01.04.2007 03:23

Viis sekuntia ihmettelin missä vaiheessa oon asetuksia menny räpläämään, sitten muistin päivämäärän. Etusivua en siis nähny. Vaihdanpa yhdenmukaisuuden vuoksi oletuskuvaa :D

partiointiaSunnuntai 25.03.2007 23:24

Tänään oli paluu tusk... joukkueretkeltä. No onnistu se jotenkin. Mutta miten kukaan jaksaa viikonloppusin herätä KUUDELTA AAMULLA riehumaan??? jotenkin noi leiriläiset siinä onnistu.

"Suuri ja mahtava neuvostoliitto..."
"Ai sä keksit mihin se tulee."