IRC-Galleria

se oli sitten siinäTiistai 14.08.2007 04:29

Noniin, loma loppuu sitten tänään. Partioleirillä oli mahtavaa, vaikkakin osaanottajamäärä jäi kauas edellisen lippukuntaleirin saldosta. Mutta vaikka väki väheni niin pidot parani, eli kiitos vaan kaikille leiristä. Viimeinen lomaviikko meni sitten aikalailla vetelehtiessä, mökillä kävin töissä muutaman kerran ja viime lauantaina tuli käytyä Pellavarockissa, joka saikin sitten edustaa mulle kesän ainoaa festaria. Tarotti veti vähän laimeasti, mutta Stam1na veti tasalaatuisen mahtavan keikan. Amorphis oli omalta osalta yllättäjä, pitää ilmeisesti kuunnella enemmänkin. Niin ja partioleirillä saadun addiktion myötä hommasin ittellenikin diabolon, sinivalkoisen arlequinon ja hiilikuitukepit. Vielä kun oppis tekemään sillä jotain oikeasti hienoja temppuja...

Noniin, nyt varmaan pitäisi ottaa muutaman tunnin yöunet että jaksaa sitten askarrellapaskarrella koulussa tuon ensimmäisen päivän. Vähän turhan lyhyeksi jäi tämäkin kesä.

[Ei aihetta]Torstai 26.07.2007 03:11

Noniin, pitkästä aikaa merkintää. Eli työt loppu viime torstaina, töistä lähdin suoraan parinpeltoon lähetysleirille isostelemaan ja sitten alkuviikko onkin ollu lippukuntaleiriin valmistautumista. Koko päivä meni kamoja ettiessä ja pakatessa. Hukassa ovat Leatherman ja linkkari sekä uutena kadonneena makuupussi. Porukat totes että mulle kannattaa samantien hommata uus, se vanha on jo yli kymmenen vuotta vanha kuitupussi. Sitten partioretkessä oli hyvännäköisiä ja tuntuisia pusseja myynnissä kunnon alennuksella. Eli nyt olen uuden Haltin untuvamakuupussin omistaja ^^ Tosin ne kateissa olevat teräaseet harmittavat :'( Leirille ne ei taida enää löytyä, mutta toivottavasti ne pääsis mukaan taas syksyn reissuille. Mutta nyt viimeiset kamat kasaan ja nukkumaan, huomenna aikaisin ylös ja suunta kohti Loppia.

[Ei aihetta]Lauantai 07.07.2007 00:58

huh huh, eka työviikko kohta takana. Rakkaat ihmiset, ettekö te oikeasti huomaa sitä räikeänpunaista telttaa keskellä hollolan toria? Hirveästi tuttuja kulkee ohi eikä kukaan ees moikkaa :(

[Ei aihetta]Maanantai 02.07.2007 02:01

Noniin, ralli on (lopultakin) ohi. Kauan se kesti, poikettiin vielä lopuksi parinpellossa, kirkonrannassa ja messilässä. Ja ruuat oli hyviä.

Huomenna töihin :(
Tulkaa moikkaamaan torille.

mökiltäSunnuntai 01.07.2007 00:04

oli taas jees reissu, hauskaa oli, kiitoksia kaikille.

Huomenna konffikset ja isosralli. Rankka päivä edessä, pitää mennä aikasin nukkumaan.

paluu pellostaTorstai 28.06.2007 01:37

Noniin, eli taas tuli vietettyä puolitoista viikkoa parinpellossa isostelemassa. Leiri oli taas hauska, kiitokset kaikille pikkuisille, isosille ja pomoille. Sekä tietenkin keittiön tädeille. Parinpellon kulinaristiset herkut, nam!
Perjantaina sitten jälleen pokeria, sunnuntaina konffikset ja isosralli ja sitten alkaakin työt torilla.

"Tulee niin pataan niin pataan!"
"Get on the floor, put your hands up!"
"Jakakaa rakkautta!"
"Rakkaat kristityt..."

Suurjuhla - Storfest 2007Tiistai 12.06.2007 00:37

Noniin, eilen takas suurjuhlasta. Hauskaa oli vaikkei mentykkään antin ja arskan kanssa särkkikseen. Ehittiin ainakin kierrellä tamperetta, toisin kuin muut :)
Ja kun HHH on narunylitysrastilla niin silloin varmistetaan aina kikkailun maksimointi. Eli toisinsanoen lähes jokainen ryhmän jäsen menee eri tyylillä yli. Oli ihmispyramidia, ihmissiltaa, ihmissurffausta...
Toivottavasti näitä isompia partiotapahtumia tulee pian lisää. Seuraava Vaeltaja-Rover tapahtuma olis ainakin mielenkiintoinen. Sen vois pitää vaikka lahessa, olis mukavat matkat tapahtumiin eikä tarttis huolehtia yöpymisistä.

[Ei aihetta]Perjantai 01.06.2007 02:15

Koeviikko takana. Ja kyllä johannes näytti sen partiodokkarin siellä iltapäivässä. Vuoden 2007 paras dokumentti ^^ tosin palkintopysti otti jo hieman osumaa :S Ja näytti se siellä mun musavideonkin. Ei voittoa sillä, mutta sen sarjan voittajavideo oli niin hyvä ettei harmita.
Pyörällä ajoin aamulla kouluun. Ei siinä mitään, kiva sää oli ajella. Mutta heti kun iltapäivällä nousin pyörän selkään polkeakseni kotiin niin alkoi tihuttaa ja parikymmentä metriä ajeltuani alkoi jo sataa. Ketutti siinä pikkasen että tuli jätettyä ne kalvohousut kotiin. "Ei siellä kumminkaan pahasti sada, kyllä nää housut senverran vettä hylkii". Ja paskat, housut oli läpimärät ennen kuin pääsin ees soramäkeen.
Huomenna palautukset. Saa nähä miten meni. Ruotti saattaa mennä uusintaan. Eiköhän muut mee läpi.
Ja lauantaina pokeria ^^ Saa nähä lähenkö taas 9 euroa rikkaampana.

tästä se taas alkaa...Tiistai 22.05.2007 00:20

Koeviikko. Tuskaa. Nooh, huomenna äikänkoe, keskiviikkona ruotsi. Sitten helpottaa. Torstaina musa, perjantaina enkku. Sitten viikonlopuksi turkuun, jonka jälkeen maanantaina matikkaa. Tiistaina onkin sitten äikän palautus ja keskiviikkona viimeisenä kokeena ussa. Sitten torstaina onkin johannes-iltapäivä. Saa nähä näyttääkö se mun partiodokkarin sielläkin.

[Ei aihetta]Perjantai 11.05.2007 04:46

väsyttää. piti järkkäillä asioita huomista nokiavideokisatsydeemikuvausta varten. sitten olis vielä pitänyt ussan-not-esitelmää tehä. ja lukea ruotsin sanakokeiden uusintaan. ei jaksa. toivottavasti huomisen viimeinen lupapuhelu onnistuu aamulla ja kuvauksetkin menee hyvin.