IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 02:38

Ruotsin YO:n kirjallinen osa oli sitten tänään. Paha fiilis jäi, saa nähä miten meni. Sinne kahteen asti jaksoin istuskella ja hinkata sitä perhanan ainetta. Surkeat aiheet, mihinkään muistanut sanastoa. Kokkiohjelmista sitten tein, varastin aikas paljon sanoja sieltä luetunymmärtämistehtävän puolelta. Noh, nyt on toi tuska ohi. Mutta vielä on pakko tämä viikonloppu kituuttaa kirjojen ääressä. Bilsan kurssikoe oli jo torstaina (meni ihan kivasti vaikka koealueen läpiluku meni loppuvaiheessa selailuksi ja vaikka viimeisen kappaleen sain luettua vasta koetta edeltäneellä ruotsintunnilla), mutta vielä on seuraavasti kokeita jäljellä:
Maanantai: Fysiikka
Tiistai: Matikka
Keskiviikko: Hissa
Torstai: Ruotsi
Perjantai: Äikkä
(ruotsi ja hissa voi olla väärinpäin, en jaksa tarkistaa)

Sitten on aika ottaa lopulta pikkasen rennommin. Tuskasyksy on kohta takana.

ohi on (melkein)Maanantai 17.09.2007 20:43

Noniin, tulipahan vietettyä kuus tuntia istuen bilsan tehtävien ääressä. Ilmeisesti pääpirteissään meni ihan jees, mutta on siellä muutamia mokia ja puutteita. Sitten yhessä tehtävässä tuli vastattua periaatteessa oikein mutta ilmeisesti kuitenkin väärin :((
Noh, sitten kun pisteet on laskettu niin sitten tietää varmasti.
Ja jos tää oli jo paha niin mitens on ens viikon perjantaina. Bilsa vielä kiinnostaa mutta kuus tuntia ruotsin koetta on silkkaa tuskaa. Ja sitten perään koeviikko. Ei helvetti, tulis jo syysloma. En varmana oo lukemassa silloin (ainakaan koko lomaa).

prklSunnuntai 16.09.2007 14:49

Huomenna on sitten bilsan yo. Kaikki kirjat sain lopulta luettua loppuun, mutta kaikki on jo päässy unohtumaan. BIOS 1 tarkoitus vielä lukea loppuun, sitten muutamia risteytystehtäviä tehä, kerrata 3. kurssi pikaisesti ja lueskella tärppejä 4. kurssista. Ja vihot lukasta kaikista läpi. Toivottavasti tää loppukiri onnistuu, ainakin normikokeissa oon pärjänny edellisen illan taktiikalla: aloitan kirjan lukemisen edeltävänä iltana klo 18 ja lopetan joskus yöllä, sitten aamulla kokeeseen ja tyhjennän pään sisällön siihen paperille. Kaks 10 tullu bilsasta tuolla taktiikalla. Tosin ehkä siksi tämä YO-kokeeseen lukeminen onkin niin haastavaa. Ja nyt on pakko mennä hyvissä ajoin tutimaan. Mutta, nyt ykköskurssin ihmeelliseen maailmaan.

tuskaaaaaaMaanantai 03.09.2007 23:31

noniin, muutama viikko kidutusta takana. Äikäntöitä kiva määrä kesken. Tänään pitäisi vielä essee kirjottaa. Hitto kun en oo niitä kirjojakaan ehtinyt yhtään lukea. Silloin kun on jaksanu lukea niin on aina ollut pakko lukea sitä bilsaa. Prkl, siitäkin pitää vielä lukea tuo 3. kurssin kirja loppuun ja sitten onkin jäljellä enää 2. ja 5., mutta mä luotan siihen että muistan vielä jotain niiltä kursseilta ja lukeminen olis siten nopeampaa. Sitten alkaakin kertauskierros. Taitaa ruotsinkirjotukset ja tän jakson kurssien kokeet mennä vähän miten menee, mutta ei voi mitään. Pakko jättää nuortenleirikin ilmeisesti väliin :'( tulee olemaan ensimmäinen nuorten- tai isoskoulutusleiri jonka joudun skippaamaan. Nooh, jahka kirjotukset on ohi niin sitten voi ottaa jonkin aikaa taas rennommin. Sinnekkin on vaan niin hiton pitkä aika...

se oli sitten siinäTiistai 14.08.2007 04:29

Noniin, loma loppuu sitten tänään. Partioleirillä oli mahtavaa, vaikkakin osaanottajamäärä jäi kauas edellisen lippukuntaleirin saldosta. Mutta vaikka väki väheni niin pidot parani, eli kiitos vaan kaikille leiristä. Viimeinen lomaviikko meni sitten aikalailla vetelehtiessä, mökillä kävin töissä muutaman kerran ja viime lauantaina tuli käytyä Pellavarockissa, joka saikin sitten edustaa mulle kesän ainoaa festaria. Tarotti veti vähän laimeasti, mutta Stam1na veti tasalaatuisen mahtavan keikan. Amorphis oli omalta osalta yllättäjä, pitää ilmeisesti kuunnella enemmänkin. Niin ja partioleirillä saadun addiktion myötä hommasin ittellenikin diabolon, sinivalkoisen arlequinon ja hiilikuitukepit. Vielä kun oppis tekemään sillä jotain oikeasti hienoja temppuja...

Noniin, nyt varmaan pitäisi ottaa muutaman tunnin yöunet että jaksaa sitten askarrellapaskarrella koulussa tuon ensimmäisen päivän. Vähän turhan lyhyeksi jäi tämäkin kesä.

[Ei aihetta]Torstai 26.07.2007 03:11

Noniin, pitkästä aikaa merkintää. Eli työt loppu viime torstaina, töistä lähdin suoraan parinpeltoon lähetysleirille isostelemaan ja sitten alkuviikko onkin ollu lippukuntaleiriin valmistautumista. Koko päivä meni kamoja ettiessä ja pakatessa. Hukassa ovat Leatherman ja linkkari sekä uutena kadonneena makuupussi. Porukat totes että mulle kannattaa samantien hommata uus, se vanha on jo yli kymmenen vuotta vanha kuitupussi. Sitten partioretkessä oli hyvännäköisiä ja tuntuisia pusseja myynnissä kunnon alennuksella. Eli nyt olen uuden Haltin untuvamakuupussin omistaja ^^ Tosin ne kateissa olevat teräaseet harmittavat :'( Leirille ne ei taida enää löytyä, mutta toivottavasti ne pääsis mukaan taas syksyn reissuille. Mutta nyt viimeiset kamat kasaan ja nukkumaan, huomenna aikaisin ylös ja suunta kohti Loppia.

[Ei aihetta]Lauantai 07.07.2007 00:58

huh huh, eka työviikko kohta takana. Rakkaat ihmiset, ettekö te oikeasti huomaa sitä räikeänpunaista telttaa keskellä hollolan toria? Hirveästi tuttuja kulkee ohi eikä kukaan ees moikkaa :(

[Ei aihetta]Maanantai 02.07.2007 02:01

Noniin, ralli on (lopultakin) ohi. Kauan se kesti, poikettiin vielä lopuksi parinpellossa, kirkonrannassa ja messilässä. Ja ruuat oli hyviä.

Huomenna töihin :(
Tulkaa moikkaamaan torille.

mökiltäSunnuntai 01.07.2007 00:04

oli taas jees reissu, hauskaa oli, kiitoksia kaikille.

Huomenna konffikset ja isosralli. Rankka päivä edessä, pitää mennä aikasin nukkumaan.

paluu pellostaTorstai 28.06.2007 01:37

Noniin, eli taas tuli vietettyä puolitoista viikkoa parinpellossa isostelemassa. Leiri oli taas hauska, kiitokset kaikille pikkuisille, isosille ja pomoille. Sekä tietenkin keittiön tädeille. Parinpellon kulinaristiset herkut, nam!
Perjantaina sitten jälleen pokeria, sunnuntaina konffikset ja isosralli ja sitten alkaakin työt torilla.

"Tulee niin pataan niin pataan!"
"Get on the floor, put your hands up!"
"Jakakaa rakkautta!"
"Rakkaat kristityt..."