IRC-Galleria

Demo

Demo

...and your finger's in the fire

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

JALAVA (12.1.-24.1. ja 15.7.-25.7.)Sunnuntai 01.04.2007 17:00

Jalava-henkilö on suuri notkea ja kaunis. Hän on erittäin miellyttävä, mutta samalla hänessä on jotakin pidättyväistä.
Hän ei ole turhan tarkka, pukeutuu melko yksinkertaisesti eikä useinkaan pysty luopumaan vanhasta villapaidastaan. Jalava on vaatimaton eikä halua mutkistaa elämäänsä. Hän on rauhallinen ja tasapainoinen.

Hänellä on myös taipumusta hidasteluun ja moralisointiin. Jalava-henkilö on suoralinjainen, avoin ja antelias. Hän uskoo ihmisten hyvyyteen. Se asia, mitä hän puolustaa, on aina jalo, ja hän uskoo, että ennemmin tai myöhemmin hän saa tunnustusta.

Jalava on voimakkaampi kuin muut ja kestää myös epäonnea. Hän osaa tehdä paljon lähimmäistensä hyväksi, hän on erittäin vastuuntuntoinen.
Tunteissaan hän on intohimoinen, jopa tulinen. Hänellä on kyky omistautua jollekulle. Jos puolison valinta on osunut oikeaan, hän osaa luoda olosuhteet, jossa rakkaus kestää timanttihäihin saakka.

Jalava rakastaa johtamista eikä pidä alistumisesta. Hän tekee vaikutuksen toisiin ja käyttää tätä hyödykseen, hän on taitava ohjailemaan ihmisiä. Hän kykenee rakastamaan paljon, mutta vaatii myös paljon.
Häneen tulee suhtautua kärsivällisesti sillä hän ansaitsee sen. Terve järki ja taitavat kädet viittaavat hänen konkreettiseen ja käytännölliseen mielenlaatuunsa.
Hänellä on eloisa mieli ja huumorintaju, joka pelastaa hänet usein synkkyydeltä. Hänen elämästään tulee miellyttävä, ilman mitään suuria järistyksiä, eli sellainen, mitä hän toivoo itselleen.

Jalavan luonteenpiirteitä: realismi, huomiokyky, organisatoriset kyvyt. Jalavan merkeissä syntyneitä: Moliére, Edgar Allan Poe, Albert Schweitzer, Stendhal.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.