IRC-Galleria

Deshayes

Deshayes

Illi tha impala-antilooppi

UniaTorstai 03.07.2008 17:11

Näin unta et joku ärsyttävä (mut helvetin hyvännäköne) jätkä tuli remontoimaan mein ulkosaunaa. Me ei tultu toimeen keskenämme, ei sitte millää. Me tapeltii koko ajan ja oltiin eri mieltä ihan kaikesta. Sit se heitti mut pois sielt saunast ja sano et saan tul vast sitte ko se on saanu sen remontin valmiiks. No mä menin sitte potkii jalkapalloo varaston seinää vaste (vaik iskä ei siit tykännykkää.)

Sit jonku ajan pääst se jätkä huus mulle et voin tul kattoo. Siel se istu penkillä ko maailman kuningas, omahyväne virne naamallaa. Ja sit mä vilkasin sitä saunaa. SOLI SÖSSINY SEN IHA TOTAALISESTI! Mut loppuratkasu oli, pakko myöntää, aika helvetin hiano.

Ja sitte uni pomppas Suomesta Yhdysvaltoihin, Miamiin ollaksemme tarkkoja. Me, as in minä, Jusu ja Anna, pakoiltiin paikallisia poliiseja. Jusu pölli auton ja karkumatka alko. Jusu ajo ko mielipuoli ja vähältä piti -tilanteita oli saatanasti, mut aina me päästii karkuun jepareita.

No sitte kävi nii et se auto oli jo aika romuttunu ja Jusu sitte harhautti jepareita kääntymäl oikeel. Me hylättiin auto. Sitten ku poliisit meni tutkii sitä autoo ni me napattii niitte poliisien auto ja karautettiin huitsin nevadaan.

Sit jossai vaihees Jusu varasti jostai valkosen, hihattoman hupparin ja veti sen päälleen, väittäen sitä naamiaisasuksi. Mä ja Anna saatiin joltai blondilt muijalt kertakäyttölusikoita jokka oli iha hernekeitossa.

Onko luovia tulkintoja?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.