IRC-Galleria

Deshayes

Deshayes

Illi tha impala-antilooppi

Blogimerkintä

« Uudempi -

Vuodatus.Lauantai 03.10.2009 02:09

Ne pikku luuserikarvaperseet, joiden mielestä oli niin mahdottoman hieno idea tyhjätä renkaat mun ja Jusun pyöristä torstaina 1. lokakuuta kello 13.21-16.44 välillä juna-asemalla, ovat täten julistettu kaikenkattavaan itä-aasialaiseen voodoo kiroukseen. Voin sanoo, etten oo pitkään aikaan ollu niin helvetin VIHANEN! Mielessä muodostu siinä vaiheessa niin uskomattoman mielikuvituksellisia kostosuunnitelmia että ihan itsekin yllätyin luovuudestani.

Voiko joku todellakin olla niin no-life että täytyy toisten pyöristä mennä kumit tyhjentään? KESKELLÄ KIRKASTA PÄIVÄÄ?! Olisivat nyt edes yöllä tehneet niin olisi kunnon ninja-meininkiä ollut. Niin minä olisin tehnyt. Pimeydessä vaaniva pyöränrenkaidenpuhkoja, se herättäisi kauhua jo isommassakin ihmisessä.

Mutta voi saatana että tekis mieli tunkee parisataa pyöränpumppuu noitten kusipäitten perseisiin. Poikittain. Ilman liukuvoidetta. Oppisivathan olemaan. Perkele.

Saavat turjakkeet kiittää onneansa että asun kivenheiton päässä juna-asemalta. Muussa tapauksessa olis noitten pumppujen lisäksi sinne perseeseen tungettu myös pyörän pinnat.

So long, bitches!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.