IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.03.2008 18:07

Viha ja katkeruus, ne painuu taka-alalle.Saavat hetken olla hiljaa ja olla vaivaamatta mun mieltä.Nyt mul on hyvä, en kaipaa huolta enää.Vihdoin voin vain olla ja hymyillä, nauttia tästä elämästä.Ei ole aikohin tuntunut näin hyvältä tuntea kun sydän lyö ja ilma kulkee keuhkoissa, sitä tuntee vihdoin jotenkin elävänsä.
Uudet haasteet houkuttaa katsomaan tulevaisuuteen, mutta tulevat paineet hiukan pelottaa ja tekee mieli viellä hetkeksi paeta nurkan taa...En sitten tiedä, mitä pitäisi tehdä.Nyt on hyvä, mutta jos asiat onnistuu, niin sitten kaikesta tulee täydellistä ja mä voin vihdoin olla lopullisesti täysin vapaa, mikä mun kielellä tarkoittaa vakaata sitoutumista asioihin.
Mitä ihmissuhteisiin tulee, olen sitoutunut jo, mutta muu elämä, lähinnä työ, menee viellä aika villiä tahtia ympäri-ämpäri ja nyt tahtoisin sen saada kulkemaan tasaista tahtia yhdessä paikassa, jotta tavoitan lopullisen pisteen mahdollisimman nopeasti.
Tiedän, mitä haluan ja se helpottaa etenemistä jossakin määrin.Toisaalta tahto johonkin tiettyyn asiaan saattaa kääntyä negatiiviseksikin...Pitää vaan pitää pää kylmänä ja kaikki langat turvallisesti omissa käsissä, niin kaikki järjestyy kyllä.
Tasapaino ennen kaikkea.

"Tänään on se huominen, josta eilen uneksit."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.