IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kirkko varattu!Tiistai 31.03.2009 13:01

Naureskelin taas lööppejä. Hirveästi aina hehkutetaan kun joku julkkis "paljastaa" haluavansa perheen ja paljon paljon kaikkia elukoita. Eikö isommat otsikot saataisiin aikaiseksi, kun joku julkimo ilmoittaisi pysyvänsä aina sinkkuna, että han vihaa lapsia ja mitään piskiä/mirriä hän ei ainakaan ota nurkkiinsa kuseksimaan?
Noh, jos lööppeihin pääsee noin vähällä, niin voinhan minäkin paljastaa, että haluan vielä ainakin 2-3 lasta, oman tallin n.kahdellekymmenelle hevoselle (vähintään), ISON punaisen tuvan ja perunamaan ja kissoja pihan täyteen. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, niin tulee pihaan koirakin, mutta se on sitten isännän heiniä. Niin ja kirkko on (melkein) varattu 21.7.2012, jolloin täytän 23 ja koska äitini meni silloin naimisiin kun täytti 23, haluan jatkaa "perinnettä" tai ainakin alkaa muodostaa sellaista.
Tosin törmäämme pienoisiin ongelmiin tuon naimisiin menon suhteen, mutta ainahan voi tehdä "Annika menee naimisiin"-ohjelman (Muistaako kukaan nelosen turhinta sarjaa: Noora menee naimisiin?) . Silloinpa ainakin olisi lööppeihin pääsy taattu ja voisin ihan konkreettisesti kokeilla, mitä tyydytystä julkimot saavat kun "paljastavat" asioita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.