IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kohtaaminenSunnuntai 17.08.2008 13:35

Siinä sinä seisoit kuin pyhimys oman laumasi keskellä ja hait hyväksyntää alamaisiltasi. Minä istuin ja tarkkailin kauempaa, miten olit järjestelmällinen ja tarkka. Teit sen hyvin, huolellisesti ja vuosien aikana karttunutta taitoa käyttäen. Näin, miten pimeä valo ympärilläsi veti ihmisiä puoleensa, kuin raadon löyhkä kärpäsiä. He olivat sokeita, mutta minä näin. Minä tiesin, mihin se johtaisi. Se johtaisi ei yhtään mihinkään ja lopulta päättyisi hyväksikäyttöön. Sitä ei tunne eikä näe, ellei ole kokenut. Sinä olit yhtä hyvä kuin silloinkin. Liian hyvä. Etsit jotakuta ja katseesi risteilee ympäriinsä. Silmäsi kohtaavat omani kerran, kaksi, kolmesti. Ensin näin epäuskon. Et uskonut, että olisin siinä, jälleen kerran ( liian ) lähellä sinua. Toinen katse oli kysyvä. "Olet edelleen siinä". Kolmas kertoi epätoivosta ja uhatusta tunteesta. "Älä ole! Mene pois!". Katson sinua tyynesti ja annan sinun sotia mielesi kanssa ennen kuin jatkat matkaasi. Katseeni on yhä niskassasi kiinni..

-Kiitos-Sunnuntai 17.08.2008 13:20

Kiitän perjantaista :)<3
Aivan ihana ilta/yö/la-aamu.. Parasta ikinä!
Tahdon <3

[Ei aihetta]Perjantai 15.08.2008 14:36

Aaaaaaah! Tänään lähtee duo Anne & Annika viihteelle <3
Tätä olemme kaivanneet ja odottaneet, sillä viimeisestä on aikaa jo 6kk. Tänään ei murehdita, eikä muistella pahalla, vaan pelastetaa maailma:)

[Ei aihetta]Perjantai 15.08.2008 14:34

Katson sinua silmiin ja ystävällisesti pyydän sinua poistumaan elämästäni.

Pimeys..Tiistai 12.08.2008 02:23

Päässä soi niskalaukauksen lintu..
Onpa taas fiksua ja filmaattista herkistellä yksinään ja muistella menneitä.
Aivan mielettömän järkyttävä ikävä muutamia ihmisiä. Tekisi mieli ottaa heidät syliin ja halata ja pussata ja sanoa, että mä en mee mihinkää. Murh!


Tulkaa joku mun vieree nukkuu!!

[Ei aihetta]Maanantai 11.08.2008 14:28

Sataa..
Piti lähteä juhlimaan, en sit kuitenkaa lähde. Olen pahoillani, sillä olisin halunnut tulla ja halata sua ja sillee... <3


Ha ha! Sisko palaa huomenna kouluun. Voi sitä pikkusta :D
Oliskin viellä ala- tai yläasteella.. Vois vaan olla eikä tarvis stressata niin miljoonasta asiasta. Okei, mä myönnän! Stressasin asioista silloinkin AIVAN liikaa, mut jotenkin ajatus silti houkuttaa.
Toisaalta olen nähnyt mielettömiä painajaisia siitä, et mut on jälleen heitetty peruskoulun penkille mätänemään ikuisiksi ajoiksi, eikä kukaan tule mua sieltä pelastamaan.
Hih, nyt tulee mieleen yläasteella vedetyt kännit koulussa. Oli kyllä kivoin ruotsin tunti ikinä koskaan milloinkaan. Tosin en edes muista oliko se ruottia vai enkkua, mut ihan sama :D Tunnin jälkeen ei enää oikee jalat totellu. Jätkät mut sit palautti kotii joskus klo. 00.00 ja sain armottomat huudot. Ei se mitään, sillä se päivä oli yksi ihanimmista ja hauskimmista koskaan. Ikävä niitä hetkiä. Tosin sitä seuraavan päivän krapulaa ei ole ollenkaan ikävä. Onneksi oli kuvista ja Putte oli iloisella (ei se siis koskaan ollu iloinen)..

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.08.2008 17:52

Kohti tallia pitäisi kai lähteä.. Eilen vedettii armoton lenkki Mervin ja Vekan kans :D Nii ja perjantain me hypättii. En sit vissii melkee 2 vuotee oo hypännyt, mut eipä se mitään. Pikkusisko yllytti, ni pakko oli loikata yks "maahan kaivettu" este. Älkää edes kysykö, että pelottiko! Pelkäsin sitä ekaa hyppyä aivan hirvittävästi, mut sit se olikin jo KIVAA :)
Nätti ilmakin taas vaihteeksi <3

Muutenkin ollu muutaman päivän iha sairaan mukavaa jotenki... Perjantai-illan jälkee varsinki on ollu hyvä fiilis. Rakkaan ihmisen kanssa on aina niin mukava tehdä juttuja ;)<3 (ps. sorry viel Toni)

Oikeus angstiinPerjantai 08.08.2008 14:03

Se, että minulla on hitonmoinen perhe, maailman suloisin lapsi, rakastavin poikaystävä ja loistavimmat luotettavimmat parhaimmat kaverit IKINÄ, ei tarkoita sitä, että mun pitäisi olla hymy korvissa 24/7. Hemmetti vieköön! Antakaa mun perkele angstata :D

[Ei aihetta]Perjantai 08.08.2008 14:00

Sataa ja muuten lujaa.
Jotenkin niin kovin kaunista ja puhdistavaa. Kuitenkin sen romanttinen merkitys tänään latistui..
Muistan erään kesäisen yön, kun satoi viellä lujempaa. Silloin vannottiin rakkautta puolin ja toisin. Se ei tosin koskaan johtanut mihinkään muuhun, kuin satunnaiseen nussimiseen, silloin kun molempia sattui huvittamaan, mutta tokkopa sillä on väliä. Se oli silloin elämäni romanttisin hetki ja muistoissa se tulee aina säilymäänkin sellaisena. Siitä on jo aikaa muutama vuosi, mutta aina kun sataa rankasti muistan sen yön.
Sen yön seurauksena kuitenkin syntyi uusi romanttinen unelma, joka tänään kyllä raiskattiin pahemman kerran. Ei sillä väliä.

[Ei aihetta]Perjantai 08.08.2008 13:42

Minulla oli unelma, Sinusta ja Minusta.
Unelma, joka oli vain meidän.
Kunnes kuulin,
se oli sinun ja sen toisen
ensimmäinen.