IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 13:22

Tänään taas reenataan..

ps. En enää IKINÄ haluja kuulla "en ole koskaan ennen tuntenut näin ketään toista kohtaan"-fraasia, koska koko loru on pelkkää paskaa. Kiitos.

[Ei aihetta]Maanantai 18.05.2009 23:23

Hiivatti, mikä väsymys! Tympeää tämä tämmöinen. Viikosta tulee vähintääkin mahdoton, mutta eiköhän teatterilla firman pojat pidä huolen siitä, että en ihan kyrpiinny ja väsähdä. Ainakin tähän asti heidän vaikutuksensa minuun on ollut pelkästään positiivinen.
Hektistä siis.. Jossakin kohtaa kesää teen reissun tai pari. Yhden ainakin niin, että heitän repun selkään ja menen.

[Ei aihetta]Maanantai 18.05.2009 03:26

MÄ olen oikeassa ja SÄ olet väärässä. PISTE! Olen ihan satavarma siitä.

[Ei aihetta]Lauantai 16.05.2009 19:02

Itseään voi kiusata monella tapaa..

[Ei aihetta]Lauantai 16.05.2009 13:05

"Noh, ensin mä marssisin sen luo, vetäisin sitä turpaan, jonka jälkeen pussaisin sitä ihan hirveesti ja sanoisin, että rakastan sitä ja sitten vielä nussisin aivoni pihalle.. Sitten mä vaan katoaisin sanaakaan sanomatta ja taakseni katsomatta."
Ah, miten enjaksa olla mitenkään mukava.. Aivan just ihan vitun sama! Mun kädet on ilmassa ja mä annan muiden tehdä just niin kun ne ite halaa, vaikka olisin aivan täysin tyystin toista mieltä. Jossakin kohtaa mä taisin taaskin luvata "kunhan sulla on hyvä olla" ja edelleen aion pysyä sanojeni takana. Itsekkyys on rumaa, niin mulle opetettiin, mutta mun mielestä on tämäkin aika karua. Mihin tästä voi valittaa? Saako tähän jostakin korvauksia kivusta ja särystä? Entäpä painajaiset sitten?!
Nyt kiukkua, mutta jossakin kohtaa poimin taas jäänteeni jostakin maan uumenista ja alan kokoamaan systeemiä uudestaan kasaan. Tällä kertaa en kaipaa apua enkä tukea.

[Ei aihetta]Perjantai 15.05.2009 20:32

Tänään tanssin ja ehdottelen hävyttömyyksiä. BUAH! Kukaan ei voi estää :P

[Ei aihetta]Torstai 14.05.2009 22:35

Mä mä mä... tarvitsen.. ajattelen.. haluan.. kaipaan.. ra ra ra.. Okei, pidän suuni kiinni.. SUA!! Ei kun siis mitä?! Hyst!

Johanna "Tuksu" Tukiainen...Torstai 14.05.2009 16:58

Voi video! Se nainen on ihan pöhkö.
Luinpa taas muutamat jutut Tukiaisen tempauksista ja aloin pohtimaan, että onko se nainen ihan oikeasti olemassa? Voiko joku olla noin.. noin.. Tukiainen?!
Ensin vähän tekstaillaan ja sitten tanssahdellaan "eroottisesti" ( Eilen muuten reeneissä meidän iso A, eli Ari 60wee, veteli semmosia tankotansseja, että kaikki keskinkertaiset stripparit voivat vain hävetä. )ja sitten matkustetaan hinkuvinkuintiaan ja saadaan malaria. Sen jälkeen ollaan ihan riivattuja ja käydään ehtoollisella ja yritetään vetää perseet kirkon piikkiin, joka sekin osoittautuu ihan turhaksi, koska ehtoollisviini on alkoholitonta.. Niin ja näiden kaikkien tapausten välissä tapellaan milloin kenenkin kanssa ja aina ollaan ihan verillä. Toivottavasti se nainen ei muuten nyt tuhlaa ystävänsä rahoja kauneuskirurgiaan, sillä sen naikkosen naamassa yksi ( tai vähän useampikin ) arpi on vaan kaunistus. Alettaisko keräämään adressia sen hyväksi, että se nainen saataisiin pois julkisuudesta?

[Ei aihetta]Torstai 14.05.2009 12:58

Suorista selkäsi!
Palauta hymy kasvoillesi!
Älä anna surun näkyä!
Palaa takaisin kehään,
sillä sinnehän sinä kuulut.
Varo!
Väistä!
Hyökkää!
Iske!
Taistele sydämesi puolesta,
niinhän sinä aina teet.
Älä anna periksi!

[Ei aihetta]Torstai 14.05.2009 12:51

Isku suoraan vyön alle ja sillai.. Mä olen toista mieltä!!