IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 12:08

Rauhallisuus.. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.09.2009 12:46

Hymyilen vaan :) Hengityselimistö tekee kuolemaa, mutta mua hymyilyttää. Ei haittaa..

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.09.2009 16:10

Jos olisi maanantai tähän päivään sopisi biisiksi Leevin Unelmia ja toimistohommia. Eilen tais tosiaan olla jotkut bileet. Kuudelta kotiin ja nukkumaan.. Yhdeltätoista heräsin pirteenä kun peipponen ja poljin ihan intsinä hakemaan mun kamoja.. Noh, nyt kun vielä löytäisin ne kaikki, ni homma ois bueno.
Eilen oli hauskaa! Saunottua tuli paljon ja kaikkien kanssa. Poikien kanssa pääsin saunaan, koska mulla on kuulemma enemmän munaa ku niillä yhteensä, joten mut voitiin hyvin laskea mukaan poikaporukkaan. Ei siinä mitään, hauskaa oli :)
Nyt vähän mustaa vahvaa kahvia kitaan ja menoksi. Tääkin päivä rokataan pakettiin kunnialla.
Viikon päästä olis seuraavat kemut.
Nanne täyttää 20 ja näin ollen hänet liitetään juhlallisin menoin ja seremonioin kaksikymppisten hulvattomaan ja vähän vähemmän vakavaan klaaniin. Tulikaste tulee olemaan hänelläkin sen mukainen. Juhlittiinhan munkin synttäreitän 5 kertaa ja selvisin hengissä. :D

"Silti toimiston tyttöjen salaisissa unissa kaikkien kanssa vehtaan."

Okkista futari!Tiistai 08.09.2009 23:43

Jo vuoden vanhana Oskari tykkäsi palloista ja oli ihan huumassa kun kummisetä toi synttärilahjaksi pienen futiksen. MAPSin väreissä tietty. Siitä lähtien pallon potkintaa on treenattu ahkerasti. Ensin tosin jätkä lensi takapuolelleen melkein joka potkun jälkeen, mutta jo ennen kesää alkoi kaatumiset vähentyä. Kun Okki täytti kahden se piti pallon hallussa jo kovassakin vauhdissa ja potki palloa milloin mihinkin maaliin. Mä jo omalta kummisedältäni kyselin, että pääsiskö poika nappuloiden reeneihin. No okei, ei vielä.
No nyt O:n kummi setä toi uuden pallon. Ihan oikeen Selectin pallon. Voi vitsi Okkin ilme oli ihan paras. Tyyppi ihan loisti onnesta kun sai oman ison pallon. Viime joululahjaksi O oli saanut jalkapallomaalin ja nyt sit ollaan potkittu koko ilta palloa ihan huumassa. Taitaa mun olla aika mennä vaan ostamaan ne nappikset, et äijä pysyy liukkaalla nurtsilla paremmin pystyssä :)

[Ei aihetta]Lauantai 05.09.2009 20:34

Hyppään ratsuni selkään ja menen kirmaamaan sen kanssa ympäri niittyjä. Loistava idea. Ei me mitään varusteita tarvita. Menoksi.

[Ei aihetta]Torstai 03.09.2009 17:24

Eilen illalla ikävöin ystävää. Nukahdin kun pohdin, mitä kaikkea haluaisin hänelle kertoa. Oikeastaan mä tarvitsisin olkapään (joita ihmisellä on onneksi kaksi..) ja nyt tässä maailmassa ei taida olla kuin yksi persoona, joka tyynen rauhallisesti jaksaisi kuunnella koko vuodatuksen ja olisi vielä kaiken jälkeen sitä mieltä, että toivoa on ja että mä olen söpö.
Päivän valjettua koko homma meni kuitenkin totaalisen läskiksi, koska aloin analysoida liikaa. Joskus totesin olevani helvetin viisas, mutta yleisesti kuulostin räntäsateessa kököttävältä kissanpennulta, joka oli kesän jälkeen jätetty yksin saareen nököttämään, eli melko epätoivoiselta ja kamalalta.
Jätetään nämä asiat omaan arvoonsa.

ps.Kohta on lauantai.. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.09.2009 20:56

Ei se ulkonäkö, vaan sydän *pitkä pehmeä katse suoraan silmiin* Eli totta puhuen: olet ruma. Hmm, toimiskohan koko totuus hyvänä replana, jos koittais iskee jonkun. Ehkä toi on liian totta.

[Ei aihetta]Tiistai 01.09.2009 20:49

On varmasti kiva olla söpö ja suloinen, mutta hei, ei se mihinkään riitä. Ei me nyt mennä reittä pitkin.

[Ei aihetta]Maanantai 31.08.2009 10:36

Aloitetaan tää päivä rakkaudella.

ps. Mun tyttäret <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.08.2009 15:14

Puhu kädelle. Tai älä.. Ei sekään nyt jaksa. Oo ihan hiljaa vaan.