IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 09.04.2007 18:24

ARGH! mistään ei löydy mitään hyvää paikkaa missä botata! yöllä tuli siirryttyä takaisin barrenssille että saan levelille 28.. nyt uusia spellejä ja mana agate! pitäs pärjätä edes hetken pidempää (toivottavasti)

[Ei aihetta]Maanantai 09.04.2007 00:00

Viimepäivinä ollu hieman heikkoo. Barrenssilla levelille 26 ja sit ashenvalessa yrittänyt löytää sopivaa paikkaa botata. Lauantai iltapäivällä näytönohjain meni rikki ja homma tyssäs siihen ja vasta vähän aikaa sitten sain uuden väliaikaisen tilalle. Tuli huomattua että uutta gearia pitää ostaa kun ei millään meinannut selvitä ashenvalessa joten ah:sta kamaa niskaan.

Vihdoinkin nahkaa ostetaan! varmaan 20g tuli tienattua parissa tunnissa! ja vihdoinkin pääsee tyhjentämään pankkia :)

Level: 26
Levels gained: 2
Money: 84g

[Ei aihetta]Lauantai 07.04.2007 00:19

Vihdoinkin botti selvis yön yli hengissä! 3 leveliä ehti kiskoa (levelille 21) ennen kuin sammutin sen ja heitin porukat lentokentälle. Tuli samalla huomattua että pankki täynnä light leatheria :D ehkä se joskus myy taas...

Laiskuus iski ja päätin ottaa valmiin profiilin. Lootfiltteristä light leatherit deleteen koska ei myy enään ja mediumit tilalle. Profiililla levelille 23 ja nyt siirryin etelämmäs koska siellä isompi lvl mobit = parempaa expaa + pientä mage tweakkausta.

HAH! eka rare tällä hahmolla! timmyn peashootter :>
ja toinen perään.. nimeä en muista..

aika mennä nukkumaan ja katsotaan miten pärjääyön yli
Level:24
Levels gained:5
Money:22G

[Ei aihetta]Torstai 05.04.2007 14:22

Illalla tuli tehtyä pieni profiili barrenssin ja stonetalonin rajalle. Listaan kuului perus barrenssin mobeja. Yksi taso tuli kun piti kattoa ettei turhia kuolemia tule (ja niitä tuli...paljon) ja jos tulee niin muokata profiilia sen mukaan. Tuli huomattua että enään ei oikein pärjää perus harmailla kamoilla vaan kohti AH:ta ja sieltä vähän gearia mukaan. Yön aikana botti ehti kerätä levelin jonka jälkeen oli kuollut (oon liian laiska laittamaan ghost waypointteja niin ei juokse takas ruumiille) ja oli logannut ulos.

6 slotin bagit alkaa käymään turhan pieniks mutta rahaakaan ei ole uusia ostaan joten täytyy jatkaa näillä mitä nyt on (yhteensä 40 slottia) ja hommata isompia kun rahaa löytyy tarpeeksi. Leatheri ei käy enään oikein kaupaksi (=light leather) ja hinta tippunut puolella :-/

Suunnitelmissa on että fire buildilla levelille 40 sitten respec ja frostiin että saadaan ice barrier=parempi kestävyys ja sitten lvl 50 speccaus takas fireen ja dragon's breathiin!

Kohta töihin ja ajattelin jättää botin grindaamaan (5000xp ja lvl 17) ja kunhan takas kotiin pääsen niin tekemään uutta profiilia.

Update 17.00: Botti oli tappanut n. 30 mobia ja sit lopettanu koska pelaaja lähistöllä. Viimeiset expat että lvl ja uutta profiilia tekemään.

update 20.14: Uusi profiili tehty ja leveli sillä jo hankittu! eli 18 lvl atm!
update: lvl 19 ja nukkumaan

Level: 19
Levels gained:5
gold:xx

l

[Ei aihetta]Torstai 05.04.2007 02:19

Päivä alko yksinkertaisella profiililla razorhillin lähistöllä ja samalla tuli kerättyä ne pussukat siihen ytehtävään. Parin levelin päästä siirtyminen joelle tappamaan krokoja.

Herbalismi sai kyytiä ja skinning ja tailoring tilalle. Nahat antaa sen verran hyvän rahavirran ja tailoringilla saa tehtyä loppupeleissä kunnon kamaa (jos jaksan hankkia bc:n)

about lvl. 12 naama kohti Xr ja sieltä pari questia mukaan ja taas lahtaamaan. Helppo profiili oli kyseessä (lokkeja, raptoreita ja jelloi) dingasin 14 ja lopettelin.

Glideriä piti sen verran taas (vaihteeks) tweakkailla et sai loottimisen näyttämään enemmän "human like" ettei herättäis niin paljon huomiota.

Level:14
Levels gained:7
Money: 4g (ah... nahka!)

AlkuTiistai 03.04.2007 13:47

Tuli valittua troll mage lähinnä sen takia että ei tarvitse lopettaa bottausta sen takia että juomat/ruoka loppuu kesken.

Alku on aina se vaikein joten se meni suurimmaksi osaksi säätämiseen (taijat oikeisiin paikkoihin jne) ja profiilin hienosäätöön.

Ei mitään ihmeellistä alussa.. pari tehtävää valley of trialissa ja levelille6 siellä pyörin. Nyt yksinkertainen profile sen'jin villagen ympärillä.

Level:7
Levels gained:7
Money:7,3 silveriä

World of warcraft "experiment"Maanantai 02.04.2007 18:47

Alottelen tässä kokeen jossa levelaan hahmon 1-60 pelkästään bottaamalla. Tarkotuksena olis vähän reportoida miten edistyy ja muuta vastaavaa turhaa. Rotu ehdotuksia otetaan vastaan.

:D:DSA:DSATorstai 08.03.2007 16:39

älä MISSÄÄN nimessä LUE!!!!

Älä lue tätä..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*älä lue enempää..*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
** nyt sä teet pahan virheen!**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
älä sit sano et en varoittanu*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
* noni...*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sinä joka luet tätä, jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi niin kuolet ensi viikon torstaina. KUOLKAA ORANSSI PASKAT =D=D=Dmä rakastan näit juttui ku on niin ihqui

[Ei aihetta]Tiistai 20.02.2007 04:35

rank 1 - airwave <3 toimii edelleen 8 vuoden jälkeen