IRC-Galleria

siwasiwa...jee.Sunnuntai 11.12.2005 08:41

Nonni. Heräsin ennen kuutta. Kävin suihkussa. Safkasin.

Väsyttää ihan superina. Noh, enää 15h ni oon taas kotona.. Jee. No ei. En minä valita. Harmittaa vaan kun ei unta saanut yöllä, mutta aamulla olisi nukuttanut niin pirusti.. Sitä se Siwa o.

Onneksi pienenä ilopillerinä on luokkamme irkkikanavalla superhumalainen kaveri, joka mölisee mitä sylki suuhun tuo. Hoho. MADMAN, tiedät kyllä kuka olet!

Jahas, jos sitä lähtis siwailemaan. Onneks on plussaa. Auton skrabaaminen tästä vielä puuttuis..

siwasiwasiwaSunnuntai 11.12.2005 02:27

Jes.

Aamulla pitäisi kasilta avaa kauppa, eli n. 7,5h päästä. Herätys varttia vajaa 6.. Ja unta en saa mitenkään. Superkuuma ja levoton olo. Ugh.

Ei siinä muuten mitään, mutta nakitin huomiseksi 14h päivän..Illalla ehkä kymmeneltä olen kotona. Että sittenniin. Tosi superia. Hyvät rahat, sen takia noin pitkän vuoron teen, mut voi perse kun edes väsyttäisi... Pahimmillaan olen 4h yöunilla mennyt sunnuntain aamuvuoroon. Se oli tappoa..

Njoo, jos menis taas yrittään unta. Perkele.

Kiina-ahKeskiviikko 07.12.2005 19:43

Mjahas. 17.2. lähtee Helsingistä kone kohti Pekingiä. Jännittää. :)

OloKeskiviikko 07.12.2005 06:42

..On huono. Ygh. Menen nukkumaan. Hyvää yötä.

JärvenpääPerjantai 02.12.2005 18:49

Täällä ollaan.

JuominkiaMaanantai 28.11.2005 19:20

Tänään lähtee. Vakioksi muodostunut maanantaikänni. Jää nähtäväksi mitä tapahtuu. Thumbs up!

VäsyttääMaanantai 07.11.2005 10:32

Voi lol. Väsyttää niin paljon että huhhuh.. Olisihan sitä voinut tietysti nukkua, koska kahdeltatoista alkaa vasta koulu.. Mutta, pakko mennä kv-koordinaattorin kanssa juttelemaan Kiinasta ja siihen liittyvästä paperisodasta ja muusta.. Pääsee samalla tuo rakas kouluun kyydilläni. Piti mennä jo kasiin, mutta olen kuulemma hänen herätyskellonsa. On tainnut joka aamu nukkua pommiin, jos olisi kahdeksaan pitänyt mennä..

Eihän siinä hittojakaan. Näyttöä edelleenkin odotellessa. 4vko sitten lähetin sen sinne, perkele. Soitin torstaina kiukkusena. Saas nähdä mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään.. Tuntuu jo että oli vain lainassa se näyttö, eikä ole takaisin tulossa.. 19" superhyvästä littunäytöstä siirtyminen 17" putkeen oli aika shokki silloin kun lähetin sen huoltoon.. Huoh.

Minkäs mahtaa. Kuunnellaan Mattia.

Mp3Lauantai 05.11.2005 13:33

Jepjep.

Menin sitten ostamaan uuden näppis-hiiri-kaukosäädin -yhdistelmän. Ihan loistava, ei siinä mitään. Mutta nyt tuli välitön tarve saattaa mp3-kokoelma kuntoon ja helposti toistettavaksi.. Onhan siinä hommaa. Logitechin oma MediaLife -ohjelma indeksoi n. 12000 mp3-kappaletta koneeltani.. Siinä sitten vaan järkkäilemään.

Parinsadan playlistin korjaaminen vei jo aikansa, miten sitten noiden kaikkien biisien.. Toki suurin osa on kunnossa, mutta jotain organisoitua ja toimivaa järjestelyä kaipaisi. Onhan niitä ohjelmia id3-tagien kuntoon saattamiseksi.. Mutta on se silti saatanallinen homma. ACH.

Noh, eihän tässä ole muuta kuin aikaa... Paitsi että tupé pitäisi leikata, käydä ulkona syömässä, mennä kaksiin juhliin, huomenna töihin, ma alkaa taas kouluviikko.. Right. Tsemppiä kaikille, thumbs up.

PrklKeskiviikko 02.11.2005 16:25

Noniih.

Lähetin littunäyttöni jo yli kolme viikkoa sitten korjaukseen, eikä vieläkään ole tullut. Tosin, vika oli korjaamaton ja lupasivat uuden tilalle. No kah, loppu koko maasta. Maahan saadaan 28.10. Sanoivat, että heti pistävät mulle kun tulee.

No ei ole tullut. Vieläkään. Keltainen kuljetus suoraan kotiovelle, lupasivat. EI NÄY.

Harjoitusyrityspaineet on kovat. Liiketoimintasuunnitelma pitäisi saada vietyä pankkiin jo maanantaiksi, mutta.. TJ ja sihteeri loistivat poissaolollaan. Perjantaina uusi kokoontuminen. Kymmeneltä. Auto korjaamolle yhdeksältä toiselle puolen kaupunkia.

Voi lol kun naurattaa ja tanssittaa. Tekisipä mieleni vaikka .. vaikka.. Emminätiedä. Antaa olla. Perkele.

AikamatkailuaTiistai 01.11.2005 22:06

Meillä kaikille on omat aikakoneemme.

Ne jotka vievät meidät taaksepäin, ovat muistoja.. Ja ne, jotka vievät eteenpäin, ovat unelmia.