IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

VäsyttääSunnuntai 30.10.2005 02:43

Joo, väsyttää. Ihan superina.

Loistavaa että kelloja siirretään. Saa näennäisesti tunnin pidempään nukkua. Jos olisin kapakassa, saisi siellä - paikasta riippuen - olla myös tunnin pidempään.. Mutta en ole kapakassa. Olen vanhempieni luona. Kuuntelen kuinka lämmin sänky kutsuu rujoa nimeäni sävelin, joita en voi vastustaa..

Onpas kummallinen olo.

Isä oli sitten aamulla vaihtanut jo renkaat ennenko heräsin.. Okei, olin viihteellä, tulin neljältä, mutta heräsin silti kymmeneltä (kelloon), ja oli jo ehtinyt vaihtaa renkaat.. On se kumma. Muokkasi tietokonepöytääkin niin, että uusi Antec P-180 mahtuu piirtopöydän ja printterin kanssa samaan härveliin.. Ja kun tulin kotiin siskoltani, pesi hän autoani.. On se ihme tapaus. :) Tarpeeksi en voi kiittää mitenkään..

Huomenna vois tsägällä tulla mun näyttö. Ostin Acerin 19" litun, oisko Acer AL1951.. Helkutin hyvä, mut oli särki. Näytöt loppu maasta. Niitä tuli maahan 28.10. ... Eli perjantaina. Suoraan kotiin tuovat, mutta jos jo maanantaina.. 17" putki kyrsii jo.

Njoo, tulipa pitkä. Poltan isälle pari leffaa ja käyn nukkumaan. Hyvät yöt. :)

TapsaLauantai 29.10.2005 06:55

Jaa niin. Tapio oli nimensä veroinen.

Over and out.

RT ei oo niin kivaLauantai 29.10.2005 06:54

Tulin sitte kaupungilta. Yllätys, että päädyin RT:een.. Onneksi ei ollut oma valintani. Noh, huomenna siitä lisää. Tämä naputtelu herättää vanhukset. :D

Hyvää yötä.

Järvenpäässä.. Pitkästä aikaa.Lauantai 29.10.2005 00:02

Laelloooob.

Nyt sitten Järvenpäässä, viimeksi joskus heinäkuussa.. Kaiketi. Ei voi muistaa. Aikaa siitä kuitenkin on. Luojan kiitos oli vesikeli kun tänne ajettiin rakkaani kanssa. Hiukan olisi menny kalsarit vaihtoon jos olisi jäällä joutunut taiteilemaan Rellulla kesänakkien kanssa. Noh, täällä ollaan vielä, hengissä jälleen. Gr8.

Kun olin kultani kotiin heittänyt, suuntasin A-liikkeeseen. Heh, on se maailma pieni. Sisko tarttui olkapäästä kassalla. :D Käynyt neljään kuukauteen Järvenpäässä, ja ekassa paikassa missä käyn, A-ravitsemusliikkeessä, tulee sisko poikansa kanssa vastaan. Pulloon Tapsaa menin sitten investoimaan. Nähtäväksi jää, onko Tapio nimensä veroinen virvoike.

Heh, siskon mukula rupesi pelkäämään kun näki minut. Sitten itkemään ja parkumaan. Ei kuulemma vierasta vieraitakaan niin paljoa kuin omaa enoaan. Hoho. Ja tähän eno-kummipoika -suhteeseen ei varmaan paljoa auta mun tuleva 4kk Kiinan reissu.

Note to myself: Vietä jatkossa enemmän laatuaikaa siskonpojan kanssa, ettei tule enää itku. :)

Niin ne yöt lyhenee..Perjantai 28.10.2005 11:23

..Mitä?

Niin, siis vaikka tämä viikko oltu syyslomalla, niin herään silti joka päivä aina aikaisemmin.. EN siis itsekseni, vaan laitan kellon soimaan. :D Käsittämätöntä typeryyttä.

Noh, tänään oli jo kolmas kerta tällä viikolla kun tuo kauniimpi puoleni nukkui yli sallitun rajan. Ainakin kolmas. Ettei jopa neljäs. On se ihme miten siihen herätyskelloon ei reagoida mitenkään muuten kuin nurahtamalla ja torkkua painamalla. Tuossa se vielä keikkuu, puoli tuntia sitten heränneenä, vaikka piti puoli seiska jo ponnahtaa ylös. On se merkillistä.

Ehdotinkin hälle sellaista ratkaisua, että sijoitetaan herätyskello kirjoituspöydälle, jolloin sängystä olisi noustava sammuttaakseen sen. No, siitä kun nousee, vetäytyisi sänky jotenkin seinän sisään, tjsp, että siihen ei pääsisi enää makaamaan. Samoin sohva muuttuisi jollakin tapaa makuukelvottomaksi. Saataisiinpahan tuo tyttö edes joskus ajoissa ylös sängystä...


Jos nyt lämpenisi niin koulussa käynti, parturi, kauppa ja ... vaikka mikä kutsuisi. Jäädään odottelemaan...

Siwa oli ja meni. Thank GOD!Perjantai 28.10.2005 01:10

Voi elämä miten osaa väsyttää.

Kerranki oli kamal kiire töissä, piti juosta koko ajan (ollaan yksin aina vuorossa), ni tottakai sinne pukkaa just sillon jotain vtun mummoja ja mukuloita. Ne on niin H I T A I T A ..Mummot vaeltaa postimerkin kokosessa kaupassa ko Karjalassa ja miettii ostaako nyt naudan vai nautasikajauhelihaa.. Ja mukulat vetää rinkiä karkkihyllyn ja limusetin välillä. Ei muuten mut pakko istua siinä jos niitä pyörii siinä.

V-tuttaa. Ikävä sanoa melkeen aina työpäivän jälkeen.. Mut toi on uuvuttavaa. Haluun jotain työtä, jossa saa edes hiukan käyttää luovuutta ja omia henkisiä voimavaroja.

Se ei ole luovuutta, jos miettii että laittaako maitotölkin hyllyyn päiväys eteen- vai taaksepäin.

Ei vaan jaksa enää asiakaspalveluhommia. Ei sillä, kaipa ihan hyvä siinä olen, mutta ei vaan jaksa.. Ja sit jokainen 55+ nainen ajattelee että muistan kuinka se Eemeli ja Perttu silloin kävivät siellä Lempäälässä ja kuinka Kari sai sen pojan sitten Mirkun kanssa ja miten se Seppo sitten sinne yliopistoon pääsi ja jaada-jaada-jaada.. Onhan se mukava että mummelit nauttii ja saa ehkä päivän ainoan sosiaalisen kontaktin, mutta ei vaan jaksa.

Ainiin. Elossa ollaan. Ei sillä, että se olisi välttämättä niin hyvä asia.
Jahas. Kaksi tuntia niin pitää mädäntyä kassalla. Hohhoijaa. Kiinnostaa kuin kilo pa..ttereita. Kaunis syystalvinen ilma. Olisi kovin mukavaa istua vaan kotona ja neppailla koneella. :D

Toi keli vaan pelottaa. Talvinakit saa vasta huomenna Järvenpäästä, ja toi tie kiiltää kuin vastavahattu kromi.. Ugh. Saas nähdä onko siwamies enää hengissä huomenna. Tai tänä iltana.. Ei kuitenkaan mitään suuria, suolattuja valtateitä sinne kaupalle ole.


Katselinpa lentojen hintoja Kiinaan. On ne kalliita, saatana. Parhaimmillaan Pekingiin 2200e!!! Voi jesus. Kai ne siellä sitten pistää samaan hintaan juhlaillallisen kaviaarin ja shampanjan kanssa, jalkahieronnasta puhumattakaan... Onneksi sain bongattua Kilroyn sivuilta jonkun super-budjettilennon, alle 400e suunta. Siellä varmaan pitää pyöräyttää potkuritkin käyntiin. Jää nähtäväksi.

Note to myself: Varaa seuraavaa lentoreissua varten reilusti rahaa

Kiina mielessäin..Torstai 27.10.2005 11:44

Oijoijoi.

Sellanen 3-4kk pesti Kiinassa, Wuhan Institute of Technologyssa odottaa.. Namm. Kiva, kun vuokra 150e, ja sillä saa kämpän jossa on makkari, olkkari, kylppäri, keittiö kaikil mukavuuksil, televisio, kaapelikanavat (muutama tuhat varmaan :D), kunnon nettipiuha, yms.. Että ei kyllä paha. Tai siis näin ainakin meille on informoitu..

Kymmenen meitä sinne lähtee, ei hajuakaan ketä lähtee mun kanssa. Tuskin ketään tuttuja.. Mut, tutustuuhan siellä sitte. En mä niin antisosiaalinen ole.

Pitäis kaikkia apurahoja hakea, hakemukset vielä sinne itse kouluun (muotoseikka, olen mä jo sisällä :), viisumi hommata, jne.. Onhan tässä kaikkea päällänsä nyt.

Pitäis Siwaan taas puskea tänään. Näin painajaista taas että kesärenkaat alla ja ajelin, eikä mikään toiminut.. Stana. Tulee mun uniin jo.. No, pe Järvenpäähän vaihtamaan. \o/

PÄÄSIN KIINAAN!Keskiviikko 26.10.2005 20:24

Hahaa, otsikko kertoo jo kaiken.

Pääsin vaihtoon Kiinaan, lähtö helmikuun puolivälissä... Uijuijui. Pienehköt on täpinät. :D
Jahas.

On se mukavaa kun talvirenkaat Järvenpäässä ja lunta pukkaa.. Luojan kiitos sentään räntäkeli ja mittari plussalla.

Siwa hajottaa. Ihan kympillä. www.kiviopas.net ...No, ei se raha puussa kasva, ja harvemmin olen euroja paskonutkaan. :-/ Hiukan kyllä eilen oli pieni vitutus päällä kun tuuli ujelsi ja Siwaa suljin. Kesänakit alla oli hiukan arpapeliä ajella kotiin. Töihin mennessä olin ajaa jotain Seatia päin kun ei oikein kesäkumi jäällä pidä. Sydän hakkasi varmaan viisi minuuttia sen jälkeen.

Note to myself: Älä aja kesärenkailla liukkailla teillä.

Kiina kutkuttaa. Pyrin vaihtoon, tällä viikolla pitäisi tulla infoa että pääsenkö. Sairaalloista sähköpostien tarkastelua n. 40 kertaa päivässä.. Ei saa näin isoa miestä pitää noin suuressa epätietoisuudessa.
- Vanhemmat »