IRC-Galleria

Mp3Lauantai 05.11.2005 13:33

Jepjep.

Menin sitten ostamaan uuden näppis-hiiri-kaukosäädin -yhdistelmän. Ihan loistava, ei siinä mitään. Mutta nyt tuli välitön tarve saattaa mp3-kokoelma kuntoon ja helposti toistettavaksi.. Onhan siinä hommaa. Logitechin oma MediaLife -ohjelma indeksoi n. 12000 mp3-kappaletta koneeltani.. Siinä sitten vaan järkkäilemään.

Parinsadan playlistin korjaaminen vei jo aikansa, miten sitten noiden kaikkien biisien.. Toki suurin osa on kunnossa, mutta jotain organisoitua ja toimivaa järjestelyä kaipaisi. Onhan niitä ohjelmia id3-tagien kuntoon saattamiseksi.. Mutta on se silti saatanallinen homma. ACH.

Noh, eihän tässä ole muuta kuin aikaa... Paitsi että tupé pitäisi leikata, käydä ulkona syömässä, mennä kaksiin juhliin, huomenna töihin, ma alkaa taas kouluviikko.. Right. Tsemppiä kaikille, thumbs up.

PrklKeskiviikko 02.11.2005 16:25

Noniih.

Lähetin littunäyttöni jo yli kolme viikkoa sitten korjaukseen, eikä vieläkään ole tullut. Tosin, vika oli korjaamaton ja lupasivat uuden tilalle. No kah, loppu koko maasta. Maahan saadaan 28.10. Sanoivat, että heti pistävät mulle kun tulee.

No ei ole tullut. Vieläkään. Keltainen kuljetus suoraan kotiovelle, lupasivat. EI NÄY.

Harjoitusyrityspaineet on kovat. Liiketoimintasuunnitelma pitäisi saada vietyä pankkiin jo maanantaiksi, mutta.. TJ ja sihteeri loistivat poissaolollaan. Perjantaina uusi kokoontuminen. Kymmeneltä. Auto korjaamolle yhdeksältä toiselle puolen kaupunkia.

Voi lol kun naurattaa ja tanssittaa. Tekisipä mieleni vaikka .. vaikka.. Emminätiedä. Antaa olla. Perkele.

AikamatkailuaTiistai 01.11.2005 22:06

Meillä kaikille on omat aikakoneemme.

Ne jotka vievät meidät taaksepäin, ovat muistoja.. Ja ne, jotka vievät eteenpäin, ovat unelmia.

Niin.Tiistai 01.11.2005 12:53

Jää ottaminen taas vähäks aikaa.

VäsyttääSunnuntai 30.10.2005 02:43

Joo, väsyttää. Ihan superina.

Loistavaa että kelloja siirretään. Saa näennäisesti tunnin pidempään nukkua. Jos olisin kapakassa, saisi siellä - paikasta riippuen - olla myös tunnin pidempään.. Mutta en ole kapakassa. Olen vanhempieni luona. Kuuntelen kuinka lämmin sänky kutsuu rujoa nimeäni sävelin, joita en voi vastustaa..

Onpas kummallinen olo.

Isä oli sitten aamulla vaihtanut jo renkaat ennenko heräsin.. Okei, olin viihteellä, tulin neljältä, mutta heräsin silti kymmeneltä (kelloon), ja oli jo ehtinyt vaihtaa renkaat.. On se kumma. Muokkasi tietokonepöytääkin niin, että uusi Antec P-180 mahtuu piirtopöydän ja printterin kanssa samaan härveliin.. Ja kun tulin kotiin siskoltani, pesi hän autoani.. On se ihme tapaus. :) Tarpeeksi en voi kiittää mitenkään..

Huomenna vois tsägällä tulla mun näyttö. Ostin Acerin 19" litun, oisko Acer AL1951.. Helkutin hyvä, mut oli särki. Näytöt loppu maasta. Niitä tuli maahan 28.10. ... Eli perjantaina. Suoraan kotiin tuovat, mutta jos jo maanantaina.. 17" putki kyrsii jo.

Njoo, tulipa pitkä. Poltan isälle pari leffaa ja käyn nukkumaan. Hyvät yöt. :)

TapsaLauantai 29.10.2005 06:55

Jaa niin. Tapio oli nimensä veroinen.

Over and out.

RT ei oo niin kivaLauantai 29.10.2005 06:54

Tulin sitte kaupungilta. Yllätys, että päädyin RT:een.. Onneksi ei ollut oma valintani. Noh, huomenna siitä lisää. Tämä naputtelu herättää vanhukset. :D

Hyvää yötä.

Järvenpäässä.. Pitkästä aikaa.Lauantai 29.10.2005 00:02

Laelloooob.

Nyt sitten Järvenpäässä, viimeksi joskus heinäkuussa.. Kaiketi. Ei voi muistaa. Aikaa siitä kuitenkin on. Luojan kiitos oli vesikeli kun tänne ajettiin rakkaani kanssa. Hiukan olisi menny kalsarit vaihtoon jos olisi jäällä joutunut taiteilemaan Rellulla kesänakkien kanssa. Noh, täällä ollaan vielä, hengissä jälleen. Gr8.

Kun olin kultani kotiin heittänyt, suuntasin A-liikkeeseen. Heh, on se maailma pieni. Sisko tarttui olkapäästä kassalla. :D Käynyt neljään kuukauteen Järvenpäässä, ja ekassa paikassa missä käyn, A-ravitsemusliikkeessä, tulee sisko poikansa kanssa vastaan. Pulloon Tapsaa menin sitten investoimaan. Nähtäväksi jää, onko Tapio nimensä veroinen virvoike.

Heh, siskon mukula rupesi pelkäämään kun näki minut. Sitten itkemään ja parkumaan. Ei kuulemma vierasta vieraitakaan niin paljoa kuin omaa enoaan. Hoho. Ja tähän eno-kummipoika -suhteeseen ei varmaan paljoa auta mun tuleva 4kk Kiinan reissu.

Note to myself: Vietä jatkossa enemmän laatuaikaa siskonpojan kanssa, ettei tule enää itku. :)

Niin ne yöt lyhenee..Perjantai 28.10.2005 11:23

..Mitä?

Niin, siis vaikka tämä viikko oltu syyslomalla, niin herään silti joka päivä aina aikaisemmin.. EN siis itsekseni, vaan laitan kellon soimaan. :D Käsittämätöntä typeryyttä.

Noh, tänään oli jo kolmas kerta tällä viikolla kun tuo kauniimpi puoleni nukkui yli sallitun rajan. Ainakin kolmas. Ettei jopa neljäs. On se ihme miten siihen herätyskelloon ei reagoida mitenkään muuten kuin nurahtamalla ja torkkua painamalla. Tuossa se vielä keikkuu, puoli tuntia sitten heränneenä, vaikka piti puoli seiska jo ponnahtaa ylös. On se merkillistä.

Ehdotinkin hälle sellaista ratkaisua, että sijoitetaan herätyskello kirjoituspöydälle, jolloin sängystä olisi noustava sammuttaakseen sen. No, siitä kun nousee, vetäytyisi sänky jotenkin seinän sisään, tjsp, että siihen ei pääsisi enää makaamaan. Samoin sohva muuttuisi jollakin tapaa makuukelvottomaksi. Saataisiinpahan tuo tyttö edes joskus ajoissa ylös sängystä...


Jos nyt lämpenisi niin koulussa käynti, parturi, kauppa ja ... vaikka mikä kutsuisi. Jäädään odottelemaan...

Siwa oli ja meni. Thank GOD!Perjantai 28.10.2005 01:10

Voi elämä miten osaa väsyttää.

Kerranki oli kamal kiire töissä, piti juosta koko ajan (ollaan yksin aina vuorossa), ni tottakai sinne pukkaa just sillon jotain vtun mummoja ja mukuloita. Ne on niin H I T A I T A ..Mummot vaeltaa postimerkin kokosessa kaupassa ko Karjalassa ja miettii ostaako nyt naudan vai nautasikajauhelihaa.. Ja mukulat vetää rinkiä karkkihyllyn ja limusetin välillä. Ei muuten mut pakko istua siinä jos niitä pyörii siinä.

V-tuttaa. Ikävä sanoa melkeen aina työpäivän jälkeen.. Mut toi on uuvuttavaa. Haluun jotain työtä, jossa saa edes hiukan käyttää luovuutta ja omia henkisiä voimavaroja.

Se ei ole luovuutta, jos miettii että laittaako maitotölkin hyllyyn päiväys eteen- vai taaksepäin.

Ei vaan jaksa enää asiakaspalveluhommia. Ei sillä, kaipa ihan hyvä siinä olen, mutta ei vaan jaksa.. Ja sit jokainen 55+ nainen ajattelee että muistan kuinka se Eemeli ja Perttu silloin kävivät siellä Lempäälässä ja kuinka Kari sai sen pojan sitten Mirkun kanssa ja miten se Seppo sitten sinne yliopistoon pääsi ja jaada-jaada-jaada.. Onhan se mukava että mummelit nauttii ja saa ehkä päivän ainoan sosiaalisen kontaktin, mutta ei vaan jaksa.

Ainiin. Elossa ollaan. Ei sillä, että se olisi välttämättä niin hyvä asia.