IRC-Galleria

Jotain muuta ku itsenäisyyspäivä :)Tiistai 06.12.2005 19:38

Oli pakko keksiä jotain muuta otsikoksi kuin tuo itsestään selvä vaihtoehto. Pakko hei erottuu massasta, tiättekste? XD Voi luoja, mä OON idiootti :)

Tää päivä menee varmaan hyvin pitkälti samalla vanhalla luotettavalla kaavalla. Eli siis koko päivä napostellaan jotain hyvää ja illalla kattotaan telkusta ku turhan tärkeet tädit ja sedät pyörii linnassa. Ei valittamista :) Sopivan passiivista toimintaa, ei tarvi rasittaa aivoja (ai siis mitä?).

Eilen oli kiva päivä :) Olin joulushoppailemassa äidin kanssa, ostin muutamat lahjatkin.. Mut se niistä, joululahjoja kun ei saa paljastaa ;)
Selailin eilen myös yliopiston vanhoja hakuoppaita. Karsin monet enemmän tai vähemmän kiinnostavat alat, joita EHKÄ haluaisin opiskella, neljään: mediaan liittyvät jutut (mm. journalismi), englanti (kaikki kääntämiset, tulkkaukset ja filologiat mukaan luettuina), uskontotiede (siis ei pappi eikä opettaja, vaan ehkä jonkin sortin tutkija (hei oikeesti, kelatkaa MUA pappina XD )) ja jotkut politiikkaan liittyvät jutut. Oke, psykakaan ei olis poisluettu, jos sinne ei vaan olis niin pirun vaikee päästä sisään. (ei sillä, on noihin muihinkin)

Mut hei, ehkä jo huomenna muutan mieltäni, eli kaikki nuo työllä ja tuskalla saavutetut tulokset saattaa mennä ihan hukkaan... eli ei muuta kuin aivoriihi uudestaan käyntiin (ja siis tällä lauseellahan mä yritän epätoivoisesti todistaa teille, että mulla tosiaan on sellanen pikkumöhkäle ohimoitten välissä... :) )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.