IRC-Galleria

Yo estudio hoy (a lo mejor)Sunnuntai 11.12.2005 13:44

Kirjanpitoa ja espanjaa, voisko päivä rattosammin mennä :) Huomenna ja ylihuomenna niitten kokeet, reippaasti on vielä koealueita lukematta. Kuhan läpi pääsis, ei sen muuten niin väliä ole. Voipi olla, että jossain vaiheessa telkkari vetää puoleensa enemmän kuin kirjat... :P

En tiä mikä ihmeen jouluvillitys mut on saanu valtaansa, mutta rupes äsken tekeen ihan mielettömästi mieli porkkanalaatikkoo. Kysymys kuuluukin, että miks ihmeessä PORKKANALAATIKKOA, kun en oo ikinä erityisemmin välittäny mistään laatikkoruuista. Täytyy käydä kaupassa ostamassa joku Saarioisten valmissysteemi, ja vähän maustaa sitä kotona lisää.

Eilen olin Porissa joulushoppingeilla ^muppen kanssa. Ei tullu ostettua ku pari lahjaa, joten vielä on tiedossa ainakin yksi tai kaksi reissua samoissa merkeissä. Käytiin kattomassa ^muppen kanssa Lupaus, se oli valehtelematta paras suomalainen leffa mitä olen nähnyt. Yleensä mikään sotiin liittyvä ei oo mua kauheesti kiinnostanut, mutta tässä elokuvassa ei tullut yhtäkään sellaista kohtaa, joka olisi mua tylsistyttänyt. Lottien panosta sodassa opin arvostamaan entistä enemmän. Heppojen rooli elokuvassa oli näkyvä, joten siinäkin mielessä tykkäsin leffasta myös :) Oli ihan mielenkiintoista nähdä ne sodassa tällä tavalla esitettynä, itse kun olen tehnyt yli kymmensivuisen esitelmän lukiossa suomenhevosten osuudesta Suomen historiassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.