IRC-Galleria

Sunnuntaipäivä. Ei tarvitse mennä minnekään, ei tarvitse kiirehtiä, stressata tai ylipäätään tehdä mitään. Aikaa on siis vain ajatella ja olla. Ja silloin kun on aikaa vain olla, silloin, ystäväni, suuret ajatukset syntyvät, niin kuin jo ammoin antiikin Kreikassa. No, mun ajatukseni nyt eivät (useimmiten) kovin suuria ja mahtavia ole, mutta tänään hoksasin itseni kannalta tärkeän asian. Mulla on kaikki kunnossa. Ei tarvitse valittaa mistään, olla vain tyytyväinen.

Olen saavuttanut yhden unelmani, päässyt pikkupaikkakunnalta pois opiskelemaan suureen (no, ainakin Suomen mittakaavassa, mikä riittää mulle ja mun huonolle suunnistustaidolleni mainiosti) kaupunkiin. Siinä kaupungissa (siis Turussa) mulla on viihtyisä kämppä, jota hiukan vielä ehostan vanhempieni avustuksella entistä kivempaan kuntoon. Ystäviä, tuttavia ja sukulaisia Turussa on mukavasti, joten ihan yksinäiseksi siellä en varmaan tule, ja odotan jo innolla uusiin ihmisiin tutustumista siellä.

Muutakin mukavaa mulla on tällä hetkellä elämässäni, mutta annetaan sen vielä vähän kypsyä ja katsoa mitä siitä tulee, ennen kuin kertoilen siitä sen enempää. Näitä juttuja en kirjoittanut tänne ylpeilläkseni tai muuten ärsyttääkseni ihmisiä, vaan ajattelin jakaa kerrankin hyvät uutiset muiden kanssa. Huonojahan aina saa kuulla ihan riittämiin.

Mutta nyt, hyvää kesänjatkoa kaikille, mä lähden auringostuttamaan itseäni (suomeksi siis ottamaan aurinkoa) pihalle. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.